Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarabiać na Metin2.pl?

Fringe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jak zarobić na metku.pl ? Będę zaczynać od zera bodziakiem , stanąć na 35lv i ćwiczyć skile . jak żyć?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

zrob do tego buffa wbijaj lvl konia i w tym samym czasie kup dwa kilofy i kop rudy ,

to pozwoli Ci na fajny start bedzie na skille biologa meedale i eq.

Opublikowano

Ja się dorobiłam na kupno all itemów +9 nieb + parte +9 czystą, drop małże z ryb :P

a sell je po 3,2kk

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Czyli opłaca się fish bota póki co?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Czyli opłaca się fish bota póki co?

Oczywiście że tak ;p 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Od 0 początki na pewno będą trudne, na początek zależnie na jakim serwerze będziesz grał to porób większość misji, pobij metki w m1, besty, moba o nazwie Ork, z którego dropią bransy z biał złota bez względu na Twój lv oraz zęby orka od 30 lv gdy przyjmiesz misje zeby orka u biologa. Następnie wbijesz 35 lv, gdy zrobisz boja to z bardzo słabym eq spokojnie możesz smigać po m2... Gdy zrobisz lepsze eq to dolina/pustynia/sohan/dropienie jakichś ulepek nwm leki+ itd. Ale tak szczerze Ci powiem, grałem na metin2.pl 3 lata, dobre 3 lata, mam jeszcze dwie postacie, które są na etapie sprzedawania na allegro, nie ciągnie mnie do powrotu, bo nie ma sensu się spinać, jeśli można o wiele przyjemniej spędzić czas na jakimś godnym uwagi prywatnym serwerze z jakimiś rozwiązaniami dla graczy.

Opublikowano

Początki są teraz bardzo trudne ale polecam ci łowić ryby , kopać rudy bądź dropić fms'y z bestów moim zdaniem najlepiej 15 - 24 lvl 

Najlepiej sprawuje się łowienie ;) 

ilidian2p_wnreqaq.png

Opublikowano

Zostan na 35lv bo masz wtedy bojowca, rob buffke i lataj na medale, metiny.

Dobijaj innym postacia po 20lvl i bonuj eq i sellaj jak mozesz ulepszaj na wiekszy + wtedy wiecej zarobisz :)

Opublikowano

a co powiecie na wlaczenie wh na 3 konta i nabijac do 70lvla aby miec zmianki i dodania i postacie sprzedawac na allegro?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

a co powiecie na wlaczenie wh na 3 konta i nabijac do 70lvla aby miec zmianki i dodania i postacie sprzedawac na allegro?

Myślę, że to słaby pomysł. Ze słabym eq długo będziesz wbijał ten 70 lvl. Lepiej może kup fms+0/9 i zależnie czy +0 czy +9 to exp na bocie do 20 lv (zmianki) lub 30 lv (bodzie), jak wkręcisz dobre śr i wbijesz na +9 to dobrze zarobisz.

Opublikowano

Najlepiej to kopać rudy, albo łowić rybki (małże).

Możesz też expic postacie do 20lvl i sprzedawać zmianki (jak znajdziesz jakąś zaufaną osobę).

Ewentualnie możesz zatrzymać się na 35lvl jak pisałeś i pobić metki w m2. :)

Opublikowano

Ogółem rzecz biorąć to wbic 35lv, wbijac skile, fb i metki w m2?  :)

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Ogółem rzecz biorąć to wbic 35lv, wbijac skile, fb i metki w m2?  :)

fb nie polcam bo prędzej czy później dostaniesz bana (ja użyłem raz, i po jakichś 2 tygodniach po przerwie technicznej wyłapałem bana) ;p oprócz metków w m2 możesz też dropić medale, chociaż to słaby zarobek. najlepiej tym 35lvl dropić w m2, a inną postacią dropić fms-y/rib-y i później wbijać postacie 20lvl po zmianki i je mixować do średnich 30+ później jak już trochę zarobisz możesz kupować +9 do mixu i mixować na śr30+ wtedy większy zarobek niż a +0.

Opublikowano

no ale z tymi fmsami tez slabo podobno, to co lepiej mixowac niz fmsy ?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Oplaca sie fishbota miec ale nie na afku bo zostawisz komputerarrow-10x10.png a GM teraz sie za to zabrali takze uwazaj xD wiem co mowie sam bana dostalem :)

Nic mu nie da, że będzie siedział i pilnował bo i tak później po logach bana dostanie. Może na drugi dzień, może po tygodniu lub po dwóch. ale i tak dostanie.

Opublikowano

a jest jakiś inny sposob na darmowego m2boba?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...