Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO OPERACJA "Bloodhound" - dyskusja

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1373230489-U611928.pngGamus

No właśnie, operacja pojawiła się w środę. Jeszcze 2 dni ;)

Ale czy już coś wiadomo ze jak się wbije większy lvl to lepszy drop jest? 

Opublikowano

Na jakiej zasadzie dostajemy drop z misji, chodzi mi o skiny..
Kupiłem operacje, zrobiłem z 11 misji i wbiłem lvl i nie dostałem żadnego dropu, dlaczego?

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

Za lvl up jeśli masz wykupioną operację to możesz dropnąć z niej coś.

Jest sens robić misje jak się dostaje tylko exp? Zagram jeden turniejowy  i wyjdzie na to samo ;v

Opublikowano

Jest sens robić misje jak się dostaje tylko exp? Zagram jeden turniejowy  i wyjdzie na to samo ;v

Ale misje są często dużo prostsze. Poza tym po iluś tam meczach dostajesz zredukowaną ilość expa więc tak szybko nie leci ;p 

Opublikowano

Misje zrobisz nawet w 10 min a mm to 1h około

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ciekawi mnie jedna kwestia czy po wbiciu maksymalnego lvl dalej będzie drop ? , bo tak każdy się jara że im wyższa ranga profilu to lepszy item , a się okaże że ostatni level up - super drop i koniec .

Opublikowano

Mam wrażenie jakby wyłączyli drop nowych skrzynek. Bo gram dużo i nic nie dropi kompletnie jak i innym graczom także nie widziałem żeby dropła nowa skrzynka.

Opublikowano

Mam już 3 gwiazdki i nic. Jednak martwi mnie jeden napis.,, Gwiazdy potrzebne do ulepszenia żetonu" Tak było wcześniej czy muszę zdobyć te 9 gwiazdek?

yiWCsl1.png
Opublikowano

@1373230489-U611928.pngHaritirox

Gwiazdki są do ulepszania żetonu (srebrny, złoty). Tak to było wcześniej, do srebrnego żetonu 9 gwiazdek.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Ciekawi mnie jedna kwestia czy po wbiciu maksymalnego lvl dalej będzie drop ? , bo tak każdy się jara że im wyższa ranga profilu to lepszy item , a się okaże że ostatni level up - super drop i koniec .

Z tego co pisze w dzienniku operacji nie ma limitu lvl. Na jakimś forum czytałem, że jest ich podobno 13 albo 16, ale możliwe że dodali tyle na start a potem będą dodawać. 

Co do dropu, na pewno nie jest tak że duży lvl = super drop, mały = s**t, widziałem ludzi z 1 lvl dropiących skiny za kilkanaście-dziesiąt $$. Możliwe że z wzrostem levelu jest większa szansa na dobre ity, ale nie widziałem nigdzie informacji o tym prosto od valve.

Opublikowano

Podobno właśnie nie ma "maksymalnego poziomu".

Co do dropów ... Sznsa tych nowych skrzynek jest chyba 1 na milion ...... Od środy tylko 1 wydropiłem ... 

Dziś tylko phoenix

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Oby tak było , poczekamy zobaczymy . Najwyżej nic się nie zarobi :)

A co do skrzynek od środy 1x Falchion 2x Breakout 1x Chroma 2

Opublikowano

Jeżeli chodzi o drop itemków z Overpassa, Cache, Cobblestone to proszę bardzo o to co dropło: http://scr.hu/0crc/gzt3w .

WTF kiedy mu to dropło? Za pierwszy mecz? WTF???? W sensie poziom WTFF? no to gg nwm wgl czy moze podrobione nie jest?

Po za tym on w tym meczu nawet lvl up'a nie dostał. Czzyli fake

@down

A sory ja już nie myślę, no tak racja głupi jestem...

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...