Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostane Technikiem] Mati™♥

Mati™♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam. Miałem już z nim kontakt, Sprzedaje boty które nie należą do niego a jak coś źle powiesz albo zrobisz jest w stanie rozwalić Ci całego ts. Kupiłem od niego bothelper, później na moim ts pojawia się właściciel bota.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP 

Te opinie są po to aby ludzie, którzy chcą skorzystać z twoich usług wiedzieli z kim mają przyjemność bądź nieprzyjemność pracować. 

Ja również nie polecam pana, powodem jest dziecinne zachowanie oraz reklamowanie swojego serwera na innych większych.

Opublikowano

Nie polecam typa który rozwala wszystkie teamspeak

Hosteam oFFline!

05961375674935711507.png

Moje motto: CTRL+C i CTRL+V

Opublikowano

F5 NIe przejmować się opinią ҳMateo ponieważ ta opinia została nakłoniona przez Vvidmo bo miałem z nim teamspeaka ale przeniosłem go na innego więc o to spina 

Opublikowano

F5 NIe przejmować się opinią ҳMateo ponieważ ta opinia została nakłoniona przez Vvidmo bo miałem z nim teamspeaka ale przeniosłem go na innego więc o to spina 

HAHA dzieciaku to może sobie  ty piszesz ja nic pisze ta przeniosłeś

Opublikowano

Nie polecam.

Człowiek o wielu twarzach. Dostał cały dostęp do serwera a później gdy zainstalował mbot'a ten BOT zaczął reklamować innego TS. Później ddosy

76561197995979834.png

• Przyjdę, pomogę, naprawię bądź zostanę Technikiem ts3 - KLIK

Opublikowano

Nie polecam tego czlowieka malo robi duzo gada i odgraza sie tylko Dosami wraz z Predatorem i Alternative/LordAndre sa to osoby o wielu twarzach

Opublikowano

Ludzie jak on nawet nano nie potrafił u mnie zainstalować ... Powodem był stara wersja Debiana ... Wystarczyło dać apt-get update + upgrade a on nie wiedział -_-

76561197995979834.png

• Przyjdę, pomogę, naprawię bądź zostanę Technikiem ts3 - KLIK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...