Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostane Technikiem] Mati™♥

Mati™♥

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie widziałem żeby pomagał na forum, chyba że pod innym nickiem. Nie odpowiada na pytania w temacie tylko same "f5" , chyba go to wszystko przerasta :D

Nie polecam .

Opublikowano

Nie polecam Również z tym panem u góry

Oj Oj Kto tu się Odezwał DonMar czyżby żal  dupę ci ściskał że potrafię więcej niż ty i nie Potrzebuje Technika a wiesz Rokatem nie strasz i bandą xMateo a i pisz pw lub gg w razie sprzeczek żebyś bana tu nie wyrwał @TheMajster odczytaj pw wyjaśnie ci all

Opublikowano

Bardzo negatywne zdanie ''Nie polecam tego dzieciaka'' bo inaczej tego nazwać nie można :) 

Dlaczego? - reklamuje swój denny serwer na innych serwerach, zleca to także swoim administratorom, którzy mają za zadanie zdobycie administratora oraz zbanowanie wszystkich użytkowników powodem: <22:24:05> "Taktyn" was banned for 1 hour from the server by "[skuno] Skuno" (nowe ip  nitrots.pl)

Dziecinada jakich mało :) ponadto, grozi że zddosuje serwery, na których reklamował owy serwer :) ps: jesteś ziarenkiem piasku na całej plaży, zerze :)

Opublikowano

F5

Bardzo negatywne zdanie ''Nie polecam tego dzieciaka'' bo inaczej tego nazwać nie można :)

Dlaczego? - reklamuje swój denny serwer na innych serwerach, zleca to także swoim administratorom, którzy mają za zadanie zdobycie administratora oraz zbanowanie wszystkich użytkowników powodem: <22:24:05> "Taktyn" was banned for 1 hour from the server by "[skuno] Skuno" (nowe ip  nitrots.pl)

Dziecinada jakich mało :) ponadto, grozi że zddosuje serwery, na których reklamował owy serwer :) ps: jesteś ziarenkiem piasku na całej plaży, zerze :)

Polecić mnie nie możesz ale to nie ja zrobilem więc wiesz a swoim Administratorom nie każe a ten Kolega Skuno Wyleciał z Administracji

Opublikowano

To robiłeś ty z twoimi tsowymi kumplami i nie ma ani jednego powodu aby cię polecić. Na szczęście twojego pokroju ludzie ulegają naturalnej selekcji i zobaczysz co się z tobą będzie działo w przyszłości.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na dziecinne zachowanie.

F5 NIemam dziecinnego zachowania ja wam nic nie zrobiłem to że Administrator skuno coś takiego zrobił to nie moja wina on już wyleciał z Administracjia  dziecinnie to wy się zachowujecie

Opublikowano

F5 NIemam dziecinnego zachowania ja wam nic nie zrobiłem to że Administrator skuno coś takiego zrobił to nie moja wina on już wyleciał z Administracjia  dziecinnie to wy się zachowujecie

Nie pogrążaj się zerze :) o dziwo, dowiedziałem się, że jego ID zostało zimportowane, oraz użyłeś go TY :) nie wiem, czy Ty serio robisz z siebie idiote czy nim po prostu jesteś? Panów u góry popieram, oraz nadal podtrzymuje swoją opinię na temat tego osobnika ;) zero totalne, nic dodać nic ująć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...