Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać na serwerze globalnym?

superhed1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie!

Chcialbym sie dowiedziec czy warto grac na serwerze glabalnym?(zaczac od nowa).Znajac mnie pewnie bym wlozyl w to troche pieniazkow :), wiec jest to dla mnie bardzo wazne.                (mozecie polecic jakies serwery prywatne? Byle nie lcgeneric2 )

Opublikowano

­Czy się opłaca to już zależy od Ciebie. Jeśli masz chęci to graj, można się wszystkiego dorobić. Z prywatnych nie polecę nic, bo nie gram.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Raczej się opłaca, nadal dużo ludzi gra. Jest o wiele łatwiej, więc nawet nie musiałbyś aż tak dużej sumy wkładać w grę (skoro już o tym wspomniałeś).

Jeżeli natomiast interesują Cię serwery prywatne, inne niż Generic, to może Genesis?

Opublikowano

Polecam Genesis , bo sam gram. Jesli chodzi o polaka no to niestety musialbys cos wlozyc w gre zeby sie dorobic czegos :P

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie!

Chcialbym sie dowiedziec czy warto grac na serwerze glabalnym?(zaczac od nowa).Znajac mnie pewnie bym wlozyl w to troche pieniazkow :), wiec jest to dla mnie bardzo wazne.                (mozecie polecic jakies serwery prywatne? Byle nie lcgeneric2 )

Jeżeli masz ambicję i nie przeszkadza Ci, że kilka rzeczy jest nastawionych na IS, to się opłaca. Co do serwerów prywatnych - poza Genericem, to chyba tylko Genesis jest wart uwagi. 

Opublikowano

Oczywiście, że się opłaca grać na serwerze globalnym. Przez ostatnie lata twórcy ułatwili dużo jeżeli chodzi o leveling, no, ale znaczenie IS wzrosło. :P Polski jest stabilniejszy niż prywatne, więc jak już masz zamiar gdzieś przelewać pieniążki to właśnie tam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...