Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybory - dyskusja

Ariella

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo to prawda. Nic się nie zmieni. Wciąż będzie gorzej, wciąż będą wprowadzane coraz bardziej zagmatwane przepisy prawne, wciąż podnoszone podatki, wciąż będą wybuchać afery. Wciąż będzie śmierdzieć tak samo mocno, tylko ten smród będzie miał inną woń. To samo, co zawsze. Wybór między Dudą a Komorowskim to żaden wybór i rozumiem w pełni ludzi, którzy nie chcieli w drugiej turze wybierać między złem a złem.

Jedyna nadzieja w Kukizie i Korwinie, ale to dopiero za kilka, może kilkadziesiąt lat.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A myślicie, że skąd Duda wziął pomysł, o emeryturze ? Oczywiście podkradł to Komorowskiemu, to jest własnie. Gdy był Komorowski przynajmniej jakoś dało się żyć, poczekajcie teraz z rok i zobaczycie co wyniknie z rządzenia Dudy. :)

@p3nisaider - Nie poszłam, bo i tak uznałam, ze mój głos nic nie da, bo te 52% lubi być ruchanym w dupkę (Grzecznie pisząc). Teraz zobaczycie jak będzie się działo, daję góra rok :).

Opublikowano

Po za tym ten człowiek z wyglądu, wygląda jakby był "sztuczny" (Jeżeli ktoś rozumie, o co chodzi). Nie ufam mu sama, wolałbym Komorowskiego albo Kukiza.

Złupi kraj, Polacy się po 5 latach opamiętają i wybiorą następnego takiego samego, zobaczycie. :)

Opublikowano

A myślicie, że skąd Duda wziął pomysł, o emeryturze ? Oczywiście podkradł to Komorowskiemu, to jest własnie. Gdy był Komorowski przynajmniej jakoś dało się żyć, poczekajcie teraz z rok i zobaczycie co wyniknie z rządzenia Dudy. :)

@p3nisaider - Nie poszłam, bo i tak uznałam, ze mój głos nic nie da, bo te 52% lubi być ruchanym w dupkę (Grzecznie pisząc). Teraz zobaczycie jak będzie się działo, daję góra rok :).

Duda podkradł pomysł Komorowskiemu XDDDDDDDDDD

805491408806070489277.png

Opublikowano

Będzie tak, że III Wojna pierdolnie o 4:45, poczekajta do 1 września.

Tak źle i tak nie dobrze, teraz pozostało tylko żyć dalej przez 5 lat i patrzeć co znów spierdolą. 

Opublikowano

Duda podkradł pomysł Komorowskiemu XDDDDDDDDDD

Poczytaj sobie newsów w "Google" :)

A jeżeli większość myśli, że będzie dobrze i tak się grubo myli, Komorowski fakt sprzedał, podniósł itp praktycznie wszystko co się da, ale wiedział też co robi. Teraz Duda dokończy resztę, ale bez zastanawiania się. :)

Np: Takie zachowanie u prezydenta jest godne ?

Opublikowano

xDDDDDDDDDDD

Czy ja o czymś nie wiem, pewnie zaraz się okaże, że to Lech Kaczyński podwyższył potajemnie wiek emerytalny a biedny Bronek tylko się przyglądał, bo nie mógł nic zrobić.

Przecież to właśnie ON podpisał tę ustawę, mało tego, to ON nawet nie ZAWETOWAŁ jej, chociaż było to jego obowiązkiem, bo ta ustawa nie była Ok.

Jedyny kto kradł pomysły, to Komorowski Dudzie z jego debat i na drugi dzień je wprowadzał jako swoje własne.

436951440626370320491.png

Opublikowano

xDDDDDDDDDDD

Czy ja o czymś nie wiem, pewnie zaraz się okaże, że to Lech Kaczyński podwyższył potajemnie wiek emerytalny a biedny Bronek tylko się przyglądał, bo nie mógł nic zrobić.

Przecież to właśnie ON podpisał tę ustawę, mało tego, to ON nawet nie ZAWETOWAŁ jej, chociaż było to jego obowiązkiem, bo ta ustawa nie była Ok.

Jedyny kto kradł pomysły, to Komorowski Dudzie z jego debat i na drugi dzień je wprowadzał jako swoje własne.

Większość jest za Dudą,, jestem tylko ciekawa jakie będzie wasze zdanie za kilka lat (Pewnie większość napiszę, że ma to gdzieś i nic się nie zmieni.)

Ale spokojnie poczekamy zobaczymy :)))).

Opublikowano

Większość jest za Dudą,, jestem tylko ciekawa jakie będzie wasze zdanie za kilka lat (Pewnie większość napiszę, że ma to gdzieś i nic się nie zmieni.)

K***a, a skąd Ty wiesz co będzie za parę lat? Wyrocznią jesteś?

805491408806070489277.png

Opublikowano

Już teraz mogę Ci powiedzieć, że jeśli po drodze nikt Dudzie nie popełni samobójstwa, albo nie nastąpi atak od Ruskich, to Duda zostanie i na 2gą kadencję.

Przypomnę Ci ten post przy okazji następnych wyborów ;)

A co do Komorowskiego, to ciekawe dlaczego nikt nigdy nie pokazał w TV jak naprawdę wyglądały jego podróże.

436951440626370320491.png

Opublikowano

To wina kobiet i mężczyzn, że dzieci robić nie chcą bo kariera ważniejsza i takie próchno biega i skanduje "Jarosław! Jarosław!", "Zwyciężymy! Zwyciężymy" "Andrzej Duda!, Andrzej Duda!". Przecież większość głosów na Dude oddały osoby w wieku 60-80 lat, no proszę Was..

Opublikowano

@Ariella Komorowski za to jest bucem i błazem. Odsyłam do Google. I wiesz co? Nie rozumiem cię. Najpierw piszesz, że nie głosowałaś, bo ci w sumie obojętnie, a teraz wychwalasz Komorowskiego pod niebiosa i zarzekasz się, jakim on świetnym byłby prezydentem. Więc w końcu jak? Bo albo obaj są takimi samymi złodziejami, albo powinnaś była jednak zagłosować. Nie chcę ci ubliżyć, tak dla jasności. Po prostu nie rozumiem.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Każdy ma swoje zdanie :)), ja jestem za tym, że i tak będzie gorzej niż było :))), być może tylko na początku będzie lepiej, poczekamy zobaczymy. :)

@Ariness - Nie poszłam, bo uznałam, że mój głos nic nie da. Po obejrzeniu teraz w TV, zmieniłam zdanie, szkoda że za późno ...

Opublikowano

Na pewno będzie lepszy od Komorowskiego.Mam nadzieję, że za jego kandydatury zostanie przywrócony poprzedni wiek emerytalny, kwota wolna od podatku zostanie podniesiona do tych obiecanych 8 tysięcy, mam też nadzieje, że Duda będzie wetował wszystkie dokumenty typu ustawa antyprzemocowa i inne ustawy tego typu.No i mam nadzieje, że będzie w miarę dobrze reprezentować Polskę, np. nie będzie robił błędów ortograficznych w księgach kondolencyjnych i nie będzie wchodził na jakiś krzesła.

Opublikowano

Na pewno będzie lepszy od Komorowskiego.Mam nadzieję, że za jego kandydatury zostanie przywrócony poprzedni wiek emerytalny, kwota wolna od podatku zostanie podniesiona do tych obiecanych 8 tysięcy, mam też nadzieje, że Duda będzie wetował wszystkie dokumenty typu ustawa antyprzemocowa i inne ustawy tego typu.No i mam nadzieje, że będzie w miarę dobrze reprezentować Polskę, np. nie będzie robił błędów ortograficznych w księgach kondolencyjnych i nie będzie wchodził na jakiś krzesła.

Niech tylko ten mały kurwik się tam nie miesza :<

Komorowski wkurza a wręcz w*****a z tym, że wszystko co czyta, to czyta to z kartki, podnosi to tak ciśnienie i te jego błędy ortograficzne gdzie wpisał się raz do księgi, że wszyscy polacy żyją w bUlu..

Opublikowano

Już teraz mogę Ci powiedzieć, że jeśli po drodze nikt Dudzie nie popełni samobójstwa, albo nie nastąpi atak od Ruskich, to Duda zostanie i na 2gą kadencję.

Przypomnę Ci ten post przy okazji następnych wyborów ;)

A co do Komorowskiego, to ciekawe dlaczego nikt nigdy nie pokazał w TV jak naprawdę wyglądały jego podróże.

Powitanie mówisz.... te krzyczące "gimby"?!  -.-

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Teraz, aby do Jesieni :)), będę głosowała na Korwina.

ty to juz najlepiej zamknij morde dziekuje

53595e7db344b968b47a9ed8c5bb7d4f,640,0,0

uuuuu

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngchujoweprowo

Radziłbym Ci to usunąć bo za udostępnianie czyiś danych osobowych lecą permy.

Co Ty chcesz od tego zdjęcia?

Teraz, aby do Jesieni :)), będę głosowała na Korwina.

Idę z Tobą xD

Opublikowano

Osobiście głosuje na Kukiza/Korwina, ale ciesze się, że Duda wygrał, bo nie mam zamiaru dalej oglądać jak ten burak będzie nas ośmieszać. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Osobiście głosuje na Kukiza/Korwina, ale ciesze się, że Duda wygrał, bo nie mam zamiaru dalej oglądać jak ten burak będzie nas ośmieszać. 

Też będę głosowała, ale na Korwina. Jeżeli chodzi, o Komorowskiego - Zgadzam się w niektórych kwestiach nas ośmieszał (Czasami porządnie, możliwe że taki już wiek) :).

Jeżeli chodzi, o Dudę - zobaczymy jak się sprawdzi.

A do tych co mnie obrażają za moje zdanie, gratulacje dla was, bardzo mądre zachowanie. ;)

Opublikowano

W sumie, dobrze że wygrał Duda. Obecny prezydent już dostał swoją szanse i jej nie wykorzystał, tylko spierdolił sprawę jeszcze bardziej i ośmieszył nasze państwo na arenie międzynarodowej (podobnie jak jego poprzednik)

Mam tylko nadzieje, że Duda nie zrobi z polski państwa fanatycznie oddanego kościołowi i wypierdoli Kaczora oraz Maciora z partii (tj. odsunie się od ich wpływów). Bez tego ani rusz, bo nie każdy chce robić ołtarzyk z rekonstrukcją osławionego Tupolewa.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Też będę głosowała, ale na Korwina. Jeżeli chodzi, o Komorowskiego - Zgadzam się w niektórych kwestiach nas ośmieszał (Czasami porządnie, możliwe że taki już wiek) :).

Jeżeli chodzi, o Dudę - zobaczymy jak się sprawdzi.

A do tych co mnie obrażają za moje zdanie, gratulacje dla was, bardzo mądre zachowanie. ;)

Raz w Japonii się "popisał" i już "ośmieszał", nikogo na świecie to nie obchodziło ale w moim "kochanym" narodzie k***a afera w c**j, żałosne.... (btw. pozdrowienia dla tych co głosowali na Dudę)

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...