Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SayerMT2.eu

Sayer2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam. Tobiasz = jest to jego 5+ serwer. On nic nie potrafi. Tyle w temacie .

o.O , a skąd wiesz , że to serwer " Tobiasza " i że nic nie potrafi ? Znasz chociaż " SuRvIeGo ?

Opublikowano

Proszę o wypowiadanie się tylko i wyłącznie na temat zapowiedzi serwera, wszelkie posty nie na temat będą nagradzane.

Opublikowano

Prezentacja nie zachęca, mało informacji + przesadzona czcionka i kolor.

Czy serwer nie upadnie po tygodniu?

Osobnicy ładujący w itemshop będą mieli dużą przewagę w PvP?

Hehe, powinna być beta prawda? Zazwyczaj jest tak, że na start jest wiele bugów i niedopracowań. nolive pisze dzień i noc o to samo "admin pw mam buga" normalka. Podstawą aby serwer nie padł, jest niedogadzanie każdemu, bo tak się nie da. A przede wszystkim, cierpliwa administracja. Która nie oleje problemów, ale też wytrzyma ten ciągły spam że to złe to słabe etc.

Ładne tło logowanie i ostatni set zbroi, wbiję na start i zobaczę.

Mi również te zbroje wpadły w oko, widać dobry gust ;)

Ja powiem tylko że nie polecam bo pliki Aline, Był Sayer już i Rayes. Admin twierdził że poprawił ale prawda była zupełnie inna.

W dodatku admin to oszust = nie polecam x2.

Aline to akurat dobre pliki, są bardzo zbugowane.. Ale jesli się je poprawi to przyjemnie się gra. Rayes.. ? _-_

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@Sayer2 Po pierwsze, piszesz do ewentualnego gracza. Prosiłbym o więcej szacunku do niego. "dzieciaczku"? serio, ogar.

Po drugie, jeśli w teamie macie gościa który stawiał Rayes, to z góry jesteście skończeni. Osoba ta, miała wiele szans. Ale nie. Serwer szybciej niż powstał.

Zasada #1 - Nie stawiać serwera po to, by zarobić na paczkę fajek i zamknąć.

Zasada #2 - Serwer stawiasz dla graczy, świadczysz usługi z których korzystają inni np płacą kupując sm itp. Powinieneś zapewnić im

A - Stabilność i płyna rozrywka

B - Szacunek do klienta

C - Zapewnić Komfort korzystania z usług jakie oferujesz

Jeśli te trzy opcje główne nie zostaną spełnione. Start może się odbyć konkretny. Jednak następnego dnia nie będzie prawie nikogo. A takiemu serwerowi nie pomoże nawet najlepsza reklama na yt.

Takie są fakty i tego należy się trzymać.

Tak czy inaczej, powodzenia i pozdrawiam.

#Lajk czy ty w ogóle wiesz kto jest w administracji ? Wytłumacz mi dlaczego " SuRvI " jest złodziejem i czy go znasz :) Daj dowody, że to aline. Tak Rayes był pod sterami "Mentosa". A to jest Sayer pod sterami " Survivala". Te osoby różnią się i nie są tą samą osobom. Więc proszę dowody , że SuRvI to złodziej :) I że to pliki aline, pozdrawiam ! 

Pozdrawiam Cię dzieciaczku :) Jeżeli myślisz ,że w teamie jest " Mentos "

Opublikowano

Byla beta tygodniowa zapowiedziana na Fan Page dla 20 osob.

Serwer nie jest pod hajs , pozdrawiam administracja SayerMT2.eu !

Opublikowano

Doszły Cię złe suchy. "Mentosa" Nie ma w teamie. Z tego co wynika z komentarzy Persergi i screenów robi swój serwer.

Wyjaśnij mi co chcesz od administracji ? Kogo znasz bo nie wiem ? 

SuRvI - zaoferował ci jedynie pomoc graficzną ,a chciał sprzedać layota bo jest nam zbędny ;).

Pozdrów tam Paradise i waszego eternala :)

Perserga naucz się grzeczności bo zgłoszenie pójdzie :) Nie mówisz na temat  , więc wyjdź z tematu.

Crime ,a może powiesz mi co masz ty w swoim Castiosie ? Deila + pare syfów z mpc :)

Nie , to są pliki od 0 robione przeze mnie. Ponad 3 mieś roboty ,a jak masz mi wmawiać proszę wyjdź z tego tematu

Team  jak barszcz ? Znasz chociaż jedną osobę ? Proszę wymień mi kogo znasz. Znasz SuRvIego ? , Omoma ? , Kurse ? , Yhosama ? 

Dobra śmietniku miałem już nie pisać ale jesteś zerem i złodziejem u udowodnie dziś, że jesteś w team : http://screenshooter.net/100280899/tnriqhvTutaj mocno twierdzisz, że nie jesteś w team no dobrze wbijam sobie na fp sayer i co patrze?http://screenshooter.net/100280899/ehwajeg   a numer gg to: .... Dla deser dam jeszcze 2 ss ...   widze Twój podpis na fp  http://screenshooter.net/100280899/bxjiblw  dziękuje dowidzenia nie startuj z tym syfem dla pieniędzy. Mam jeszcze kilka innych ssów, ale już Cie nie będe ośmieszał i pewnie teraz usuniesz te wpisy na fp xD

...  groźnie kumplu ! ...  Pakuje walizki i uciekam bo mnie z tasaka zabije :c Finał jest tego, że na gg tak się wkopywał, że aż mnie zablokował :c Kto chce fejsa Mentosa zapraszam na PW (gimbus).

Opublikowano

http://scr.hu/4a1n/snp3t

Jeżeli masz zamiar przerabiać ss to proszę bardzo :) Leci zgłoszenie za przerabiane zdjęć i za to , że chcesz uświadomić że "Osoba" której nie ma jest w teamie , to tylko twoje złudzenie złamasku :) Przydało by ci się aby "Mentos" przyjechał do ciebie :). Pozdrawiam i leci zgłoszenie.

Opublikowano

http://scr.hu/4a1n/snp3t

Jeżeli masz zamiar przerabiać ss to proszę bardzo :) Leci zgłoszenie za przerabiane zdjęć i za to , że chcesz uświadomić że "Osoba" której nie ma jest w teamie , to tylko twoje złudzenie złamasku :) Przydało by ci się aby "Mentos" przyjechał do ciebie :). Pozdrawiam i leci zgłoszenie.

http://screenshooter.net/100280899/dlcvpjjbo z edytowałeś cymbale posta zobacz wcześniejszy ss i teraz na mój. Przed edytem : http://screenshooter.net/100280899/ehwajegdziękuje osmieszaj się dalej Tobiasz M. Zapomniałeś, że jak edytujesz post pisze "edytowany"? Jeszcze 1 durnowaty post we mnie to daje Twoje zdjęcie z Facebooka i ludzie zobaczą u kogo mieli by grać :D

Opublikowano

Zapraszamy na serwer , przepraszamy za zaistniałą sytuację , pozdrawiamy Team SayerMT2.eu ! 

W czwartek podam godzinę startu , a w piątek klienta.

Opublikowano

zmiencie sety broni w sensie zostawcie do 90lva standardowo tryton, bezdy, święty itd

bronie w drugim secie (z tymi białymi stalkami) komponują się beznadzienie więc radze zmienić

reszta w sumie jest dobrze ale i tak c*****e sety dobraliscie

tak sądzę :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Tak tarcze sa klasowe.

szkoda bo w m1 nie bedzie mozna wpasc na wolnym ;c

start na pewno w sobote?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

szkoda bo w m1 nie bedzie mozna wpasc na wolnym ;c

start na pewno w sobote?

Tak między godziną 16 a 20 , jeszcze dokładnie nie wiemy.

Opublikowano

bedzie opcja przelewu

jaka kwote bede musial przeznaczyc przelewem zeby wykupic wszystko do pvp(o ile jest)

i jak zostanie co kupie do expa?

czy rzeczy z is daja duza przewage?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

bedzie opcja przelewu

jaka kwote bede musial przeznaczyc przelewem zeby wykupic wszystko do pvp(o ile jest)

i jak zostanie co kupie do expa?

czy rzeczy z is daja duza przewage?

Tak będzie opcja przelewu.

To zależy , cen jeszcze nie ustalałem.

Dają z 20-40% przewagi. Więc jest to trochę  żeby postać była lepsza :)

Opublikowano

serwer zrobiony przez zwykłych nieuków nic dodać nic ująć 

Miałem już nie odpowiadać dla takich debili jak ty. Czy znasz kogoś z administracji że tak mówisz ? Jeżeli tak 

Podaj powód , czy coś takiego bo te wasze komentarze są mi zbędne. Więc nie komentuj bez uzasadnienia swojego zdania.

Zainteresowanie mierne a szkoda bo serwer wydaje się być fajny. Bez reklamy DUŻEJ nawet nie ma co ruszać.

Reklama jest dosyć obszerna. Mamy duże znajomości (Nie będę mówił kogo znam bo i tak mi nie uwierzycie ,a być może on za tydzień nagra serie z serwera).

Na obecną chwilę zareklamują serwer:

Legalizator , Hotovsky , XMateoX , TheKozakE , Zakręcony i być może DiabloxMovies  są to wstępne reklamy. Po starcie serwera ruszy wiele więcej ,a także u mniejszych YouTuberów serwer będzie reklamowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...