Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SayerMT2.eu

Sayer2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lajk™
Opublikowano

a jaki ulepy? perły itd czy co?

na 100% Perły, Białe niebieskie czerwone i tutaj nowość ( ;oooooooooooooooooooo ) złote xD

­

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co posiadacie autorskiego ? jakie wasze prywatne pomysły na rozwiniecie serwera ? gdzie reklama /u kogo ? ilu youtuberów ?

Opublikowano

co posiadacie autorskiego ? jakie wasze prywatne pomysły na rozwiniecie serwera ? gdzie reklama /u kogo ? ilu youtuberów ?

Autorskich rzeczy trochę jest ,ale większość będzie wprowadzana w update.

Mamy trochę pomysłów na rozwinięcie serwera ,ale to jest tajemnica zobaczycie w grze :)

Reklama jest już planowana. Ilu YouTuberów to jeszcze zobaczymy ,ale myślimy że będzie obszerna reklama.

Dziękuje Za Miłe Słowa ,Pozdrawiam !

Opublikowano

Autorskich rzeczy trochę jest ,ale większość będzie wprowadzana w update.

Mamy trochę pomysłów na rozwinięcie serwera ,ale to jest tajemnica zobaczycie w grze :)

Reklama jest już planowana. Ilu YouTuberów to jeszcze zobaczymy ,ale myślimy że będzie obszerna reklama.

Dziękuje Za Miłe Słowa ,Pozdrawiam !

Youtuberzy 30 subów też się wliczają u was jako główni youtuberzy? :D

Opublikowano

beka, nie polecam serwera, zlepka gówna w dodatku team tak .. jak barszcz:(

to tanirus?

#eternalkingdom

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

#Lajk czy ty w ogóle wiesz kto jest w administracji ? Wytłumacz mi dlaczego " SuRvI " jest złodziejem i czy go znasz :) Daj dowody, że to aline. Tak Rayes był pod sterami "Mentosa". A to jest Sayer pod sterami " Survivala". Te osoby różnią się i nie są tą samą osobom. Więc proszę dowody , że SuRvI to złodziej :) I że to pliki aline, pozdrawiam ! 

Co na to Lajk: 

http://scr.hu/4a1n/1x4t0 

Pozdrawiam Cię dzieciaczku :) Jeżeli myślisz ,że w teamie jest " Mentos "

Owszem zgadzam sie z Lajk, Team to złodzieje oferowali mi Layouta w dodatku ich z Sayera. Mentos jest w teamie Sam mi to napisał SuRvl te sie przyznal do wspolpracy z Wami. Za layouta chcieli 500zł płatne z góry co w sumie rozumiem bo to normalne ale doszły mnie rowniez sluchy ze kradna wiec odmowilem. Nie polecam serwera ze wzgledu na administracje.

Opublikowano

Owszem zgadzam sie z Lajk, Team to złodzieje oferowali mi Layouta w dodatku ich z Sayera. Mentos jest w teamie Sam mi to napisał SuRvl te sie przyznal do wspolpracy z Wami. Za layouta chcieli 500zł płatne z góry co w sumie rozumiem bo to normalne ale doszły mnie rowniez sluchy ze kradna wiec odmowilem. Nie polecam serwera ze wzgledu na administracje.

Doszły Cię złe suchy. "Mentosa" Nie ma w teamie. Z tego co wynika z komentarzy Persergi i screenów robi swój serwer.

Wyjaśnij mi co chcesz od administracji ? Kogo znasz bo nie wiem ? 

SuRvI - zaoferował ci jedynie pomoc graficzną ,a chciał sprzedać layota bo jest nam zbędny ;).

Pozdrów tam Paradise i waszego eternala :) 

Perserga naucz się grzeczności bo zgłoszenie pójdzie :) Nie mówisz na temat  , więc wyjdź z tematu.

beka, nie polecam serwera, zlepka gówna w dodatku team tak .. jak barszcz:(

to tanirus?

#eternalkingdom

­

Crime ,a może powiesz mi co masz ty w swoim Castiosie ? Deila + pare syfów z mpc :)

Nie , to są pliki od 0 robione przeze mnie. Ponad 3 mieś roboty ,a jak masz mi wmawiać proszę wyjdź z tego tematu

Team  jak barszcz ? Znasz chociaż jedną osobę ? Proszę wymień mi kogo znasz. Znasz SuRvIego ? , Omoma ? , Kurse ? , Yhosama ? 

Opublikowano

Crime ,a może powiesz mi co masz ty w swoim Castiosie ? Deila + pare syfów z mpc :)

Nie , to są pliki od 0 robione przeze mnie. Ponad 3 mieś roboty ,a jak masz mi wmawiać proszę wyjdź z tego tematu

Team  jak barszcz ? Znasz chociaż jedną osobę ? Proszę wymień mi kogo znasz. Znasz SuRvIego ? , Omoma ? , Kurse ? , Yhosama ? 

moj castios stał 3 miesiące + takze o czym ty mowisz no name do mnie, syf to masz w tej prezentacji i tym tanirusie bo z gory poznam te pliki

od 0 to chyba tekst w prezentacji

a team mnie nie interesuje wiec cze

ps. nicki jakies takie z anime ni to glowy ni to reki

­

Opublikowano

­Nie polecam serwera ze względu na administrację.

ELo

Opublikowano

moj castios stał 3 miesiące + takze o czym ty mowisz no name do mnie, syf to masz w tej prezentacji i tym tanirusie bo z gory poznam te pliki

od 0 to chyba tekst w prezentacji

a team mnie nie interesuje wiec cze

ps. nicki jakies takie z anime nie to glowy ni to reki

­

Nie będę się zniżał do twojego poziomu  , elo !

­Nie polecam serwera ze względu na administrację.

ELo

Odezwał się hmm zgaduję Mentos albo Cannzas , pozdrawiam SuRvI ( Tak wiem że obaj korzystacie z tego konta pedały jedne )

Opublikowano

Castios był dobrym serwerem gdyby nie niektórzy w teamie. Co do persergi pisze tu o 30subach tak jakby był wielkim youtuberem xD

Czy ja mówie że nie był ? Mówi że "Niby" Mój to sklejka z mpc ,a Castios to może nie ? Niech pomyśli Co Mówi :) , Perserga to dziecko w kasku nic więcej , pozdrawiam i stop spam.

Jeżeli ktoś chcę wiedzieć coś więcej o serwerze proszę pytać ! 

Na dzień dzisiejszy Nagrają GP: 

1. Legalizator 
Oglądających: 2k + wyświetleń
Subskrypcji: 8,5k sub 

2. TheKozake
Oglądających: 1k +
Subskrypcji:  11k

3. Hotovsky 
Oglądających:1k
Subskrypcji: 2k

4. XMateoX
Oglądających:1,9 k +
Gość Lajk™
Opublikowano

Czy ja mówie że nie był ? Mówi że "Niby" Mój to sklejka z mpc ,a Castios to może nie ? Niech pomyśli Co Mówi :) , Perserga to dziecko w kasku nic więcej , pozdrawiam i stop spam.

Jeżeli ktoś chcę wiedzieć coś więcej o serwerze proszę pytać !

Na dzień dzisiejszy Nagrają GP:

1. Legalizator

Oglądających: 2k + wyświetleń

Subskrypcji: 8,5k sub

2. TheKozake

Oglądających: 1k +

Subskrypcji: 11k

3. Hotovsky

Oglądających:1k

4. XMateoX

Oglądających:1,9 k +

Dziecko w kasku ? A kim ty jesteś? Oprócz zzłodziejstwa i kłamstwa nic więcej tu nie wwidzę. Przestań mówić że to nie tanirus bo to jest Tanirus...
Opublikowano

Nie oszukujmy się prezentacja słabo wyszła. Sety zbroi i broń według mnie brzydko wyglądają. Jedynie co Was w tej zapowiedzi uratowało, to te mapki i za to wielki +.

Powodzenia życzę ;)

Opublikowano

ja z całym szacunkiem rozumiem dyslektyków, ale żeby napisać schinsoo to nie wiem kim trzeba być

w dodatku w logo macie SAYER2.EU a nazwa strony SAYERMT2.EU  xD 

­

Opublikowano

ja z całym szacunkiem rozumiem dyslektyków, ale żeby napisać schinsoo to nie wiem kim trzeba być

w dodatku w logo macie SAYER2.EU a nazwa strony SAYERMT2.EU  xD 

­

nie czepiaj się tak każdemu może się zdarzyć i ty nie jesteś w 100 % doskonały nikt nie jest

Opublikowano

nie czepiaj się tak każdemu może się zdarzyć i ty nie jesteś w 100 % doskonały nikt nie jest

ty sie tutaj nie wymiguj że nikt nie jest doskonały, co ma ideał do ortografii wtf

­

Opublikowano

@Crime. Serio nie wiem czy jesteś bez mózgowcem ,ale czy nie widzisz , że domena 'Sayer2.eu' jest zajęta ? Wszystko jest zrobione pod Sayer2.eu ,ale serwer to Metin2 tak ? 

Więc jest SayerMT2.eu , więc pozdrawiam do widzenia , nie pisz więcej bo robisz z siebie głupka , cześć :)

Opublikowano

widze ze sie zmienilo od bety ktora byla w kwietniu? wgl chyba inna obsada? 

domyslam sie ze klient z bety bedzie do wywalenia?

czy klasy sa zbalansowane?(dam rade ninaja expic bez bufa i walic bossy)

czemu tylko do 170 lvl

czy update jest pomyslany na konkretny dzien czy wyjdzie w praniu?

czy bronie na max lvl zostana zmienione?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

bez rewelacji z reklama moze cos bedzie graczy;/

Spokojnie o to się nie martw :)

bez rewelacji z reklama moze cos bedzie graczy;/

Spokojnie o to się nie martw :)

PPaN

widze ze sie zmienilo od bety ktora byla w kwietniu? wgl chyba inna obsada? 

domyslam sie ze klient z bety bedzie do wywalenia?

czy klasy sa zbalansowane?(dam rade ninaja expic bez bufa i walic bossy)

czemu tylko do 170 lvl

czy update jest pomyslany na konkretny dzien czy wyjdzie w praniu?

czy bronie na max lvl zostana zmienione?

1. Tak dużo się zmieniło.

2. Tak będzie trzeba nowego klienta :)

3. Są zbalansowane , tak dasz radę.

4. 170lv jest teraz ,a z biegiem aktualizacji będzie on zwiększany :)

5. Na razie przygotowujemy się do startu serwera ,ale na pewno 2-3 tyg po starcie serwera wprowadzimy jakieś zmiany , wszystko będzie na forum.

6. Niestety na razie nie zostaną zmienione bronie , może z biegiem czasu :)

Opublikowano

z czystej ciekawosci ile hp jest na aktualnym max lvl i eq?  

ile wynosi bon hp?

kiedy nowy klient

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...