Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź serwera WantToSurvive

winex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ale zrozum  ile to jest  napisać na facebooku,na forum ????? trudno ??? że coś się stało to by ludzie zrozumieli ....  a tak to nikt nic nie wie 

Proszę pisz po ludzku bo te podwójne spacje , przecinki z dupy i znaki zapytania czyta się z bólem serca.

Nie wiem jaki jest ich motyw działania z tego co widziałem to administracja siedziała dziś na ich forumowym ts'ie więc jak chcesz się wyżyć to zapraszam tam z resztą powiedz kiedy to z chęcią posłucham twoich wywodów.

Opublikowano

Byłem wczoraj u nich na ts3 to były tylko 2 osoby Wooow ;p a na ich stronie zero informacji + na fanpage'u też 

Che żeby ten server powstał  ale jak widać trudno po święcić max 5 minut i dać info 

Opublikowano

Byłem wczoraj u nich na ts3 to były tylko 2 osoby Wooow ;p a na ich stronie zero informacji + na fanpage'u też 

Che żeby ten server powstał  ale jak widać trudno po święcić max 5 minut i dać info 

Na fb jest napisane ''prawdopodobnie wystartuje 13 czerwca''-Po co mieli by marnować czas na robienie emulatora ? 

A zwykłe zapowiedzi mi są obojętne bo zawsze będzie jakiś serwer on.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...