Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź serwera WantToSurvive

winex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

j0lhev.jpg

WantToSurvive.pl- Projekt rozpoczynający zupełnie nowy rozdział w świecie tej jakże kultowej gry jaką jest Infestation Survivor Stories

Zapowiedź ma na celu przybliżenie wam aktualnej sytuacji oraz stanu faktycznego projektu. Chcemy aby każdy użytkownik był świadomy: dlaczego powstała taka inicjatywa, jak chcemy poprowadzić serwer oraz w jaki sposób zadbamy o jego rozwój. Zapraszamy do lektury, postaram się przybliżyć wam w jak najłatwiejszy sposób naszą myśl przewodnią oraz to co już wcześniej wspomniałem.

2iragx5.jpg

Podstawowe informacje, co chcę tu właściwie zawrzeć? Nasza ekipa w pocie czoła pracuje nad projektem od bardzo długiego czasu, pierwsze przymiarki do inicjatywy serwera sięgają końca roku 2014. Całe pięć miesięcy prac nad serwerem dało nam wiele czasu do przemyśleń, dobrze znamy wymagania społeczności, wiemy także jak się za to wszystko zabrać. Administracja projektu ma spory staż w tego typu inicjatywach dzięki czemu każdy wie co ma robić. Ekipa nie składa się z tzw. 'Kidów' czy też 'Laików' mamy doświadczenie które jest podstawą do stworzenia dobrego serwera.

Dlaczego chcemy stworzyć serwer? Zanim zostało napisane to co właśnie czytacie dokładnie przemyślałem powody które tutaj wypiszę.
Jednym z najważniejszych powodów który w większej mierze przyczynił się do rozpoczęcia takiej inicjatywy był brak Polskiej społczeności, serwera na którym mogliby zagrać Polacy. Wsparcie techniczne czy nawet mentalne jest bardzo ważne w tego typu projektach, postaramy się wam je zapewnić. Naszym celem jest stworzenie wielkiego Polskiego społeczeństwa fanów gry WarZ w jednym miejscu!
Wierzymy że jesteśmy w stanie to osiągnąć i zrobimy wszystko co w naszej mocy aby Nam się udało!

15nocoj.jpg

Forum projektu zostało otwarte 22.05.2015 jednakże serwer oraz strona zostaną uruchomione w późniejszym terminie, prace nad serwerem trwają i właściwie jesteśmy już w stanie określić jego prognozowany start.

Wstępnie pobranie Emulatora będzie możliwe na Trzy dni przed włączeniem serwera tj. Środa, 10.06.2015 jak można łatwo wyliczyć

oficjalny start serwera gry odbędzie się:
13.06.2015

Jednocześnie tego dnia odbędzie się dość ciekawy event który zostanie ogłoszony na kilka dni przed startem dlatego zachęcamy do regularnego przeglądania naszego Forum!

or4f1e.jpg

Cała Administracja prosi was, każdego potencjalnego gracza o danie Nam szansy, skreślając Nas na starcie nie dajesz możliwości pokazania Ci jak bardzo się mylisz. Każdy element projektu został przemyślany i wszystkie kroki podejmowane są z głową.

Promujcie nasz Emulator, zapraszajcie znajomych- bierzcie aktywny udział w życiu forum a uda Nam się stworzyć coś pięknego!

Informacja o TeamSpeak 3

Pragnę przypomnieć że specjalnie z myślą o was oferujemy darmowe kanały na naszym serwerze głosowym TeamSpeak 3.
Zachęcamy do używania komunikatora
IP: 185.49.15.145

POLUB NAS NA FACEBOOK'u KLIKAJĄC TUTAJ

WEJDŹ NA FORUM PROJEKTU KLIKAJĄC TUTAJ

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dalej podchodze do tego sceptycznie, ale widzę, że pełna profeska jest, może coś z tego wyjdzie.

Opublikowano

:unsure: Zmieniłem ,zobaczymy co z tego będzie ....

Ja wierze że server wstanie i będzie działał i będzie dobry

ale ...

Podchodzę do tego  z wielkim dystansem by sobie nie robić nie potrzebnych nadziei ...

Opublikowano

@SubZero9921

Piszesz to już któryś raz w kolejnym temacie po prostu dajmy im pracować i miejmy nadzieje że puknie bo dawno żaden porządny emulator nie powstał tym bardziej polski.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

@SubZero9921

Piszesz to już któryś raz w kolejnym temacie po prostu dajmy im pracować i miejmy nadzieje że puknie bo dawno żaden porządny emulator nie powstał tym bardziej polski.

Dajemy im pracować przecież nie przerywamy prac ....

No coś przydałoby się odpalić ... bo troche inne sie wypaliły.

A to że sub tak pisze to jego zdanie i  tyle 

­

Opublikowano

Właśnie oczekujemy od was waszych opinii, serwer tworzony jest dla graczy i wasza opinia to klucz do sukcesu. :)

Dziś przygotowuję Anglojęzyczną wersję zapowiedzi, zajmie mi to trochę ponieważ nie chcę zrobić jej żywcem z Translatora dlatego staram się sam ją tłumaczyć. ;D

W Spoilerze możecie zobaczyć aktualny stan prac nad 'Safezone'em'

post-2-0-39854200-1432338371.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Właśnie oczekujemy od was waszych opinii, serwer tworzony jest dla graczy i wasza opinia to klucz do sukcesu. :)

Dziś przygotowuję Anglojęzyczną wersję zapowiedzi, zajmie mi to trochę ponieważ nie chcę zrobić jej żywcem z Translatora dlatego staram się sam ją tłumaczyć. ;D

W Spoilerze możecie zobaczyć aktualny stan prac nad 'Safezone'em'

post-2-0-39854200-1432338371.jpg

Mogli byście dodać jakieś wraki pojazdów na plaży  najlepiej łodzi ale raczej nie da rady bo łodzi  w iss raczej nie ma  po prostu by zapełnić tą pustkę na plaży  poza murami safezonu 

Opublikowano

Mam nadzieje że będzie to dobry serwer! Chłopaki dajcie z siebie wszystko. Czekam z niecierpliwością. :)

964c9741dc5e504agen.jpg

By Niko

" Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich ''

Jeżeli pomogłem kliknij 'Lubię to' :) 

Opublikowano

'W Spoilerze możecie zobaczyć aktualny stan prac nad 'Safezone'em'' Oznacza to że wciąż trwają prace nad mapą, dlatego wasze propozycje zostaną dodane. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest 13.06... Serwera dalej jak sie nie dalo to sie nie da pobrać. Czekamy z kolegą na ten serwer już długo, dłuuugo. A tu taki klops serwera jak nie było tak nie ma. :( Chyba że będzie wieczorem! OBY!

964c9741dc5e504agen.jpg

By Niko

" Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich ''

Jeżeli pomogłem kliknij 'Lubię to' :) 

Opublikowano

Jest 13.06... Serwera dalej jak sie nie dalo to sie nie da pobrać. Czekamy z kolegą na ten serwer już długo, dłuuugo. A tu taki klops serwera jak nie było tak nie ma. :( Chyba że będzie wieczorem! OBY!

Kolejni kłamcy wyr*chali ludzi w dupkę :/ :( i po co te zapowiedzi + zero informacji co z serverem od nich ... 

Opublikowano

Kolejni kłamcy wyr*chali ludzi w dupkę :/ :( i po co te zapowiedzi + zero informacji co z serverem od nich ... 

Mimo że jesteś tak nastawiony ( jak wiele osób ) na ten serwer to niektóre zdania zostaw dla siebie.

Jeżeli na dany termin zapoznali was to mogło się coś wydarzyć o czym nie wiecie, jednak jeżli lecą w przysłowiowe kulki to, proszę chociaż o wartościowe treści.

Wiem że każdy może dać opinię, ale niech coś reprezentuje ta wypowiedz ...

­

Opublikowano

Głupie gadanie. Termin który wystawiają twórcy zawsze jest szacowany trudno jest powiedzieć na początku pracy że równo za miesiąc wyjdzie dana produkcja.

Opublikowano

Mimo że jesteś tak nastawiony ( jak wiele osób ) na ten serwer to niektóre zdania zostaw dla siebie.

Jeżeli na dany termin zapoznali was to mogło się coś wydarzyć o czym nie wiecie, jednak jeżli lecą w przysłowiowe kulki to, proszę chociaż o wartościowe treści.

Wiem że każdy może dać opinię, ale niech coś reprezentuje ta wypowiedz ...

Tak ale zrozum  ile to jest  napisać na facebooku,na forum ????? trudno ??? że coś się stało to by ludzie zrozumieli ....  a tak to nikt nic nie wie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...