Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

C++ Drop ze szkat blasku księżyca - ZAAWANSOWANE

D0MIK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy k***a macie z tym "prowo". Wstawiasz coś chujowego, które miało być śmieszne i nie wyszło, to piszesz, że inni nie widzą prowo.

Jesteście po prostu bezbekami i tyle, więc się nie wykręcajcie prowokacjami. :v

@topic

#Mógłbyś pokazać jak dodać nowe TYPE przedmiotów?

Przecież nie umiem, jestem technikiem z mpc forum czyli daleko za dinozaurami dopiero odkrywam zakątki sórsa czego Ty ode mnie wymagasz lol chcesz żebym nie spał 5 dni i szukał poradników na devie zeby to wstawić na mpc? pls nie rób mi tego ;(

Btw kolejny nie wie co to jest prowo:(

Ogarniam, że autor tematu próbował być "śmieszkiem" jednak żeby śmiać się z innych "techników" trzeba najpierw coś potrafić. Kompilacja sourca to nie wszystko.

Ja też ogarniam ze jesteś idiotą i nie skumałeś prostej prowokacji.

Ogarniam, że autor tematu próbował być "śmieszkiem" jednak żeby śmiać się z innych "techników" trzeba najpierw coś potrafić. Kompilacja sourca to nie wszystko.

Uczyłem się z tego poradnika

OQqSOv4.png

Opublikowano

Przecież nie umiem, jestem technikiem z mpc forum czyli daleko za dinozaurami dopiero odkrywam zakątki sórsa czego Ty ode mnie wymagasz lol chcesz żebym nie spał 5 dni i szukał poradników na devie zeby to wstawić na mpc? pls nie rób mi tego ;(

Btw kolejny nie wie co to jest prowo:(

Ja też ogarniam ze jesteś idiotą i nie skumałeś prostej prowokacji.

Uczyłem się z tego poradnika

Hahahaha mam Cie k***a bezbeku. Nie ogarniasz, że mój post był prostą prowokacją?

#prowo

@top

#Nie odpowiedziałeś na pytanie. :( Mógłbyś pokazać jak dodać nowe TYPE przedmiotów?

Opublikowano

Hahahaha mam Cie k***a bezbeku. Nie ogarniasz, że mój post był prostą prowokacją?

#prowo

@top

#Nie odpowiedziałeś na pytanie. :( Mógłbyś pokazać jak dodać nowe TYPE przedmiotów?

Robisz z siebie idiote czy na prawdę nim jesteś ?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Przecież nie umiem, jestem technikiem z mpc forum czyli daleko za dinozaurami dopiero odkrywam zakątki sórsa czego Ty ode mnie wymagasz lol chcesz żebym nie spał 5 dni i szukał poradników na devie zeby to wstawić na mpc? pls nie rób mi tego ;(" Czytanie ze zrozumieniem poziom ultra hard master 

OQqSOv4.png

Opublikowano

Robisz z siebie idiote czy na prawdę nim jesteś ?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Przecież nie umiem, jestem technikiem z mpc forum czyli daleko za dinozaurami dopiero odkrywam zakątki sórsa czego Ty ode mnie wymagasz lol chcesz żebym nie spał 5 dni i szukał poradników na devie zeby to wstawić na mpc? pls nie rób mi tego ;(" Czytanie ze zrozumieniem poziom ultra hard master 

K***a, przecież to są zwykle denne pytania, aby mi mod nie przeczepił. Nawet Ci hasha dałem, żebyś się domyślił. :C

@top

#Rozumiem, że zamiast 'ID' mam wpisać jakieś ID przedmiotu?

Opublikowano

K***a, przecież to są zwykle denne pytania, aby mi mod nie przeczepił. Nawet Ci hasha dałem, żebyś się domyślił. :C

@top

Nie, pin do karty kredytowej, a potem musisz mi wysłać, żebym dokończył.

Opublikowano

@top

Dobra odpuść, temu cwelowi chodziło o mój temat z dropem z małż(chciałem sprawdzić czy nikt nie wyłapię jakiegoś błędu..) i robi takie pseudo prowo, a i tak jest zerowcem... 

PS. Dominiku, nie nazywaj nikogo technikiem, bo z tego co mi wiadomo ja będę technikiem jak sobie 4 lata ukończę w odpowiednim rodzaju szkoły zaczynajacej się na litere "T".  Prowo słabe jak twój quest na hasło za który zapłaciłeś pewno z 30 zł,  a quester "pisał" go w 1 godzinę, gdzie 54 minuty spędził na stronie redtuBe, a 6 na quescie albo "napisał" dla 10 takich "bogaczy" jak Ty ten sam quest, który znalazł w plikach by aline2.

­

Opublikowano

­Bardzo zaawansowany poradnik dla osób pokroju Asfena oraz Imagusia. Naprawdę uśmiałem się czytając to :)

CANNZAS XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

TY MAM CI PRZYPOMINAĆ KTO LECI NA PLIKI CASTIOSA I CHCE MNIE SPONSOROWAĆ? XDDD

PRZECIEŻ CIEBIE NAWET NA TOSTER NIE STAĆ ELO

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...