Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy Need For Speed - Wasze oczekiwania, opinie

ʞɔ!ɹ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

59UIm6d.jpg

Witajcie ;)

W dniu jutrzejszym ma zostać ujawniona nazwa nowego NFSa (najprawdopodobniej UG3),
więc postanowiłem utworzyć temat do wspólnej dyskusji na temat nowego dziecka EA.

Czego oczekujecie od nowej odsłony serii?
Czy według Was będzie ona udana, czy wręcz przeciwnie?
oraz wiele innych podobnych kwestii możecie w tym temacie poruszyć.

Zapraszam do dyskusji ;)

f

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem, będzie dużo mniej możliwości (o ile wgl jakieś będą) tuningu wizualnego, w stosunku do UG i UG2,

Gdzieß sa ssy z nissanem 180x z karoseriá, wydechem i spilerem i cyhba neony

69588801.jpg 69588426.jpg

69588426.jpg

69587771.jpg

Opublikowano

Ale dla mnie najlepsza zabawa była z malowaniem aut, i tworzeniem różnych kompozycji z naklejek, a na ss nie widać żadnych malowań więc....... :(

Ale to tylko pierwszy trailer mozliwe, ze naklejki beda jeszcze beda gameplaye to sie o wszystkim dowiemy.

Opublikowano

Fajnie, że najprawdopodobniej dostaniemy w tej części star(sz)e modele aut. Zawsze chciałem pojeździć sobie EVO VII, różnymi Nissanami i Mazdami. Liczę na dobrą grę, bo w końcu gra nie jest wydana z roku na rok.

Opublikowano

@MisterMatiek Bardzo fajnie, ale jazda autami rodem z nfs UG, bez porządnych opcji tuningu, będzie strasznie sztywno wyglądać, dlatego nie ma co się cieszyć na zapas.

I dlatego chciałbym funkcję tworzenia własnych malowań, niczym w Worldzie. W żadnym płatnym NFS tego nie było.

Opublikowano

W nowych nfs'ach brakowało mi tego "HARDKOROWEGO" tuningu wizualnego i myślę że w tym będzie ten tuning.Bardzo fajnie że zobaczymy takie kultowe i typowe to tuningu samochody jak stare nissany ,mazdy czy mitshubishi
Moim zdaniem będzie to najlepszy nfs w historii

Opublikowano

W nowych nfs'ach brakowało mi tego "HARDKOROWEGO" tuningu wizualnego i myślę że w tym będzie ten tuning.Bardzo fajnie że zobaczymy takie kultowe i typowe to tuningu samochody jak stare nissany ,mazdy czy mitshubishi

Ja marzyłem o serii nfs z klasykami typu dodge charger r/t, challanger jak i te nowsze klasyki nissan 180sx, lancer, silivia etc no i te najnowsze Shelby GT350, mclaren p1, buggatti itd. i do tego z*******y tuning wizualny jakies karoserie, malowane szyby, neony, spoilery no i cala masa naklejek i mozliwosc edytowania  jak w worldzie.

Opublikowano

Nie zapomnij, że ta gra jest ciągle własnością EA.

Plis, plis. EA, nie spierdolcie tego.

Opublikowano

Przede wszystkim wyścigi uliczne, coś jak most wanted :) no i dużo, dużo różnorakiego tuningu. 

Opublikowano

Powrót do korzeni może w końcu przynieść nam jakiegoś prawdziwego NFS.

Oby to nie był tylko taki nie wypał i strzał w stopę jak NFS World Online.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Nowy NFS undergroudn powinien zawierać:

-samochodu nowoczesne/klasyki/superauta/

-możliwość wszechstronnego tuningu, nie tylko zmiana naklejek ...

-długo rozgrywka, jak w 1 części undergrounda,

-$ waluta, a nie jakieś RP i inne gówna,

-fabuła obojętnie..

­

Opublikowano

Nowy NFS undergroudn powinien zawierać:

-samochodu nowoczesne/klasyki/superauta/

-możliwość wszechstronnego tuningu, nie tylko zmiana naklejek ...

-długo rozgrywka, jak w 1 części undergrounda,

-$ waluta, a nie jakieś RP i inne gówna,

-fabuła obojętnie..

­

Oficjalnie nikt nie napisał, że będzie to kolejna część Underground'a.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wg mnie najlepiej jakby dodali naklejki + opcję pędzla, czyli sam sobie rysuję co chcę na aucie albo wgrywanie własnych naklejek tak aby każdy je widział ;)

To byłoby coś nowego a nie nudne szablony które może mieć każdy

TEMAT

Opublikowano

Oczekiwania mam niskie, to nie będzie NFS z 2005 roku. Mam nadzieje na otwarty świat, dużo aut i dużo możliwości tuningu

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Przesadzone drifty i kamera przy nich. Kamera w menu tuningu zabija mnie. Na plus na pewno oprawa graficzna, zakochałem sie w światłach i odbiciach.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ta kamera jest najprawdopodobniej tylko na potrzeby filmiku, by wyglądało bardziej dynamicznie.

Nie sądzę by tak wyglądała rzeczywista praca kamery z trzeciej osoby, bo z taką kamerą po prostu nie dało by się jeździć.

Co do reszty to graficznie wygląda to naprawdę bardzo dobrze, tunning też wygląda na niezły.

Ja się zbytnio nie napalam, bo wolę być mile zaskoczony niż rozczarowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...