Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy Need For Speed - Wasze oczekiwania, opinie

ʞɔ!ɹ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem to najlepsza wersja, więcej możliwości.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem, nie polecam. Na początku było takie wow', bo tuning i cała reszta. Właściwie to nawet ten tuning mnie po jakimś czasie znudził. Moja przygoda wyglądała tak, że chciałem mieć o to auto, to też i tamto, a skończyło się na tym, że jeździłem Subaru BRZ bo reszta mi się zbrzydła. Ogólnie to taka średnia gra, nie ma się czym podniecać. Fabuła kurewsko słaba, poziom wyścigów kuleje i wyścigi też nic specjalnego, ciągle to samo..

Nie wiem czym się ludzie tak podniecają tym tuniniem, bądźmy szczerzy. Takie coś powinno być w każdym need for speedzie, i to jest takie minimum z minimum.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nudne i znikome stare nfs były najlepsze most wanted/carbon i inne 

anonymous-sg-sruba.png

SPRZEDAM KONTO NA FOOTBALLTEAM S10 2.073.288 UM       3.767.775pot     

ZA KONTO CHCE 30 zł PSC LUB COINSY NA CSGOPOLYGON 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Już jakiś czas po wyjściu gry, ja dalej nie miałem okazji zagrać, czego bardzo żałuję... ale chyba jednak się skuszę, gra z filmików jest na prawdę świetna, no i kolejna giera która jest nastawiona na MP ;)

origin acces za 15zł/miesiac dostajesz 30 gier w tym nfs 2015 deluxe edition :) polecam sam korzystam z tego abonamentu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...