Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy Need For Speed - Wasze oczekiwania, opinie

ʞɔ!ɹ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem ciekaw jak z pozostałymi funkcjami tuningu, jakieś bajerki w postaci neonów czy coś. Znaczy znając EA to dowalą w DLC za 10 euro te neony zresztą pewnie samochody też ;-;.

post-797014-0-78952400-1434442641_thumb.png

Mehh, wydaje mi się że trzeba wybulić więcej kasy, bo stracimy niektóre rzeczy w podstawce.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fabuła jako taka też by się przydała, przykładowo w mw pokonanie 13 było dosyć fajne :P 

Opublikowano

Graficznie zapowiada się ciekawie.

Kamera zapewne na potrzeby filmiki, w normalnej grze zapewne sporo by utrudniła.

Drift z filmiku może być fajny o ile nie zbyt uproszczony.

Tuning niestety słabo się zapowiada, jedno klikniecie i bum auto ospoilerowane ( tu powinni się wzorować UG i Carbonem) z malowaniem zresztą ta sama sprawa(tu World[nie licząc konieczności wydania realnej kasy na naklejki]).

Fabuła też jest ważna choć nie musi jakaś epicka. Ta MW była banalna ale nadała świetny klimat, sprawiała że człowiek wczuwał się w role i nie chciał przeć gracz.

Jak narazie nie ma co się napalać ani skreślać gry.

860331433165800174608.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czekam na tą grę i odrazu kupuję :D jestem ciekawy jaki będzie poziom trudności policji ^^ bo z policją jest największa zabawa.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego narzekacie na kamerę podczas driftu, mnie tam się podoba

Underground 3? Mi to bardziej wygląda na Carbon 2

Tu jednak niestety jest coś, co mnie odepchnęło, mianowicie chodzi o sam drifting, to wygląda tak sztucznie, że aż nie chce się na to patrzeć (może się nie znam)

Grafika? Odjebana perfekcyjnie, mam nadzieję, że nie skopią optymalizacji

Tuning też nie powala, ale ujdzie

Kupuje od razu po premierze, bez zastanowienia

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Ja nie rozumiem po co ludzie płaczą o kamerę którą można wyłączyć w ustawieniach.
Tak, jakieś 10 min po pokazaniu filmiku z E3 twórcy gry powiadomili przyszłych graczy, że są ustawienia kamery ale wy nadal swoje.

Tak to jest jak się przeczytać jednego zdania nie chce tylko obrazki ogląda.

0LsM05U.png

Opublikowano

W nocy każde gry super wyglądają bo jest mniej detali. Underground bez neonów to nie Underground, a Carbon bez kanionów to nie Carbon. To raczej coś nowego niż odgrzewany kotlet z ziemniakami. Jeżeli jednak gra będzie nosiła miano jednego z tych tytułów to czekam na zobaczenie tego czego brakuje. Mam nadzieje że nie będzie jak z Most Wanted 2012. Jest tytuł, ale brak czarnej listy jak w Most Wanted 2005.

Opublikowano

Będę grała ! Aby tylko pobrać na Xbox-a i ogień :), jeżeli chodzi, o drifty i skręty, to jak kolega wspomniał na potrzeby filmiku. Szkoda, że tyle czasu trzeba jeszcze czekać. :/

A i ten sountrack w tej części - będzie się jeszcze lepiej grało <3. Po za tym grając nawet w taką grę - nie chodzi tylko, o to aby ją przejść, ale zrozumieć (Fabułę etc na czym polega).

Dla leniwych soundtracki z tr:

Opublikowano

@Ariella lepiej poczekać niż dostać grę pełną błędów i innych gówien. Co do fabuły, to coraz gorsze im wychodzą. Zdaje mi się że skończyły się na Undercoverze. Muszą zrobić niezłą grę, bo jest niezła konkurencja w świecie gier wyścigowych (Forza, DriveClub, The Crew, Project Cars).

Opublikowano

A mi się marzy manualna skrzynia biegów jak było to w MW 2005, Underground'y 1 i 2. Mi się jakoś nie naturalnie gra z automatem w grach  <_<  

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem ten need for speed będzie dla mnie najlepszy MEGA! grafika samochody i tp oby bł ten tuning w pełni wyposażony od razu kupuję po premierze 4 dni przed moimi urodzinami ;p

Opublikowano

Moim zdaniem ten need for speed będzie dla mnie najlepszy MEGA! grafika samochody i tp oby bł ten tuning w pełni wyposażony od razu kupuję po premierze 4 dni przed moimi urodzinami ;p

Nie chwal dnia przed zachodem słońca...

76561198180869410.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ok... Gra prezetuje się na nowych gameplayach całkiem nieźle (bo są nowe gameplaye :)) zapraszam do zapoznania się z nimi bo naprawdę warto... Wyjaśniają one większość pytan

76561198180869410.png
Opublikowano

Ja sie ucieszyłem, kiedy usłyszałem, że ta pochylająca się nienaturalnie kamera podczas driftu będzie mogła być wyłączona. To mi z gameplayu się najbardziej nie podobało.

Opublikowano

otwarty świat no k***a, tak jak to było m.in. w Need For Speed Most Wanted że mogłeś sobie jechać gdzie chcesz i kiedy chcesz i co najważniejsze mogłeś zapierdalać. 

Opublikowano

Trochę info od EA:

RH6yvZZ.png

imPko3D.png

Wynika z tego, że w grze będą kaniony :)

LVaha0T.png

"Trochę" o tuningu aut:

NAJGORĘTSZE CZĘŚCI ZAMIENNE, MOŻLIWOŚĆ TUNINGU OSIĄGÓW I DOSTOSOWANIA STYLU JAZDY. OTO NOWE OBLICZE MODYFIKACJI AUT W NEED FOR SPEED.

Dzięki ścisłej współpracy ze Speedhunters byliśmy w stanie starannie dobrać auta i producentów części tuningowych, by jak najlepiej odwzorować klimat autentycznej miejskiej kultury samochodowej.

Do każdego samochodu znajdującego się w grze dostępne będą rozbudowane opcje modyfikacji. Stwórz coś własnego, coś unikalnego – coś, co stanie się symbolem twojego stylu.

image.img.jpg

Zamontuj maskę z włókna węglowego, wymień przednie światła i załóż nowe felgi. Nadal uważasz, że to nie to? Może warto pomyśleć o modyfikacji lusterek bocznych, nakładek na progi, rur wydechowych, tylnego skrzydła, wysokości zawieszenia i innych elementów?

Tuning optyczny zakończony? Pora zająć się zwiększeniem osiągów! Ulepszaj elementy mechaniczne swojego auta, by zyskać przewagę nad rywalami. Zainstaluj układ dolotowy z doładowaniem, wzmocnij Nitro, zamontuj nowe sprzęgło lub ulepsz silnik.

image_0.img.jpg

Na koniec dostosuj prowadzenie auta do własnych preferencji, aby zachowywało się na szosie tak, jak tego chcesz. Chcesz skupić się na driftowaniu? Żaden problem. A może wolisz zwiększyć przyczepność? To też da się zrobić. Dostosuj swój samochód do własnego stylu jazdy.

Wyrusz na ulice i pochwal się swoim nowym wozem. Korzystaj z najlepszych, autentycznych produktów dostępnych na rynku części zamiennych, zwiększaj osiągi i przystosuj zachowanie auta na drodze do twoich osobistych preferencji. Oto nowe oblicze modyfikacji samochodów w Need for Speed.

image_1.img.jpg

Film z autami, które najprawdopodobniej ukażą się grze: (po angielsku)

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...