Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena komputera i xbox'a 360

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam do sprzedania xbox'a 360 4gb kinect, 2 pady bądź 3 oraz 2 lub 3 gry. Ile za to dostanę? Mam również do sprzedania komputer

Karta graficzna: Nvidia Geforce GTX 460

Procesor: Intel® Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz

RAM: 4GB

Płyta główna: Asus P5Q Deluxe

Zasilacz: Tx750w corsair

Już słaby jest ten komputer. Dużo rzeczy w nim nie chodzi, trzeba w nim wymienić dużo rzeczy dlatego chce go sprzedać. Ile za niego dostanę albo za osobne komponenty?

Opublikowano

4gb to strasznie słabo, 2 pady i 3 gry ehm.

Jakie to gry?

Za x360 bez gier pewnie jakieś 350 - 500zł

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Raczej slimka skoro 4GB. 

xkloc - 350-400zł, nie więcej. 

Co do kompa, chodzi Ci jedynie o te podzespoły, czy całą jednostkę ? Jeśli to drugie, to brakuje nazwy obudowy, czy jest ODD, jakie dyski ? 

Opublikowano

Przecież ten xbox spokojnie pojdzie za 600 a nawet moze troche wiecej, zależy od stanu technicznego konsoli jak i akcesoriów, daty produkcji itd

Sam kinect kosztuje 250zł, do tego 3 pady które używane tez chodzą po 80, więc czemu piszecie 350-500?

Opublikowano

XBOX 360

Dla małego porównania : 

http://www.mediamarkt.pl/konsola-microsoft-xbox-360-4-gb-peggle-2-bundle,id-1024925?gclid=CJm_seGS08UCFQrJtAodH3kAZQ#opinie

http://allegro.pl/xbox-360-stingray-4gb-sklep-krakow-i5355379280.html

http://www.ceneo.pl/Konsole_do_gier;017Microsoft_Xbox_360_P0-1081627.htm

Twój używany ( zależy w jakim stanie technicznym + jakie gry ) 4GB troszkę mało...Sam nie wiem. Wydaję mi się, że nie mniej niż 450 oraz nie więcej niż 650 :)

Opublikowano

Przecież ten xbox spokojnie pojdzie za 600 a nawet moze troche wiecej, zależy od stanu technicznego konsoli jak i akcesoriów, daty produkcji itd

Sam kinect kosztuje 250zł, do tego 3 pady które używane tez chodzą po 80, więc czemu piszecie 350-500?

Nie zauważyłem kinecta, ale 600zł to trochę przesada. 

2 pady BĄDŹ 3, więc nie wiadomo. 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o gry to szczerze mogę wystawić prawie wszystkie czyli gta 5, just dance 3, gears of war 2, fable 3, dragonball z burstlimit, need for speed carbon. Do tego 3 pady. Jeżeli chodzi o stan to nie jest zniszczony jak już to tylko zakurzony :P

Co do kompa to co tu dużo gadać? Jest to stary komputer i nawet nie znam nazw wszystkich komponentów xD Jednak za to co podałem ile mógłbym dostać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...