Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnderBox

Shao King

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak kazdy inny

Pluginy z internetu

Administracja ma graczy za przeproszeniem w dupie

Nie polecam

Opublikowano

Serwer jak kazdy inny

Pluginy z internetu

Administracja ma graczy za przeproszeniem w dupie

Nie polecam

Pluginy z internetu? 1% kodu tego serwera byś nigdy nie napisał :>.

A co do serwera nie jest jak każdy inny ponieważ posiadamy dobrze są skonfigurowane autorskie pluginy co oznacza że na serwerze nie ma lagów.

"Hejter hejtuje, że się wypalam."

pluginyy.PNG

W pluginie Mcore są też 5-6 innych autorskich pluginów.

banner.png

Opublikowano

Jak najbardziej polecam, miła administracja - pomocna bardzo.

Prezentacja serwera robi wrażenie, zdjęcia są.
Projekt serwera już taki dość znany, ale no cóż..

Opublikowano

Jak najbardziej polecam, miła administracja - pomocna bardzo.

Prezentacja serwera robi wrażenie, zdjęcia są.

Projekt serwera już taki dość znany, ale no cóż..

Dziękujemy za opinie :), Nie długo muszę poprawić prezentację oraz BungeeCorda ( czekam na poprawkę ).

I wracamy znowu z siecią serwerów! Hiho! 

banner.png

Opublikowano

Staramy się dodawać coraz więcej nowości jak np. disco zbroje, boyfarmer, zombie bossy, drop, chat które zostały dodane nie dawno i cieszą się popularnością na serwerze. Drop jest dopasowany, taki by nikt nie siedział długo nad zbroją. Cały czas, tworzymy nowe serwery byście mogli spędzić u nas czas z kolegami(bez faworyzacji), bądź samemu. Nasz rekord graczy na starcie to 800 osób online! Liczba graczy w godzinach szczytu to około 200.

hahhaahhahahah to mnie rozwalilo :D "Nasz rekord graczy na starcie to 800 osob online"

Ciekawe jakim cudem :D 

Nie polecam administracja to bajko pisaze i na dodatek ten serwer nie ma jak sie rozwinac, upadnie po miesiacu.

Opublikowano

@TheSunzo sory bardzo ale właściciel prowadzi już ten serwer 2 lub 3 lata więc szybko nie padnie :) Serwer zmienił się na dobre i fajnie się gra na nim. Polecam jak najbardziej 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Staramy się dodawać coraz więcej nowości jak np. disco zbroje, boyfarmer, zombie bossy, drop, chat które zostały dodane nie dawno i cieszą się popularnością na serwerze. Drop jest dopasowany, taki by nikt nie siedział długo nad zbroją. Cały czas, tworzymy nowe serwery byście mogli spędzić u nas czas z kolegami(bez faworyzacji), bądź samemu. Nasz rekord graczy na starcie to 800 osób online! Liczba graczy w godzinach szczytu to około 200.

hahhaahhahahah to mnie rozwalilo :D "Nasz rekord graczy na starcie to 800 osob online"

Ciekawe jakim cudem :D

Nie polecam administracja to bajko pisaze i na dodatek ten serwer nie ma jak sie rozwinac, upadnie po miesiacu.

Najdłuższa u nas edycja trwała 4-5 msc. więc co ty pieprzysz tutaj? Wpisz sobie na youtube: mckvp.com.pl i sprawdź sobie ;).

Na serwerze od kilku dni jest white lista ciekawe kiedy wbiłeś ;).

banner.png

Opublikowano

@Shao King Dobry serwer i bardzo dobrze dopracowany ale administracja to już jest c**jowa jak sam ... banuje za niby cheaty które gracze mają. Ten Admin Grubas czy jakoś tak on ostatnio zbanował w c**j osób za nic praktycznie ... Poza administracją to naprawdę polecam wam serwer! ale jest o troszkę gorszy od mc4u.pl ale za to jest lepszy od tych xfastów nstromów i innych serwerów 

Opublikowano

@Shao King Dobry serwer i bardzo dobrze dopracowany ale administracja to już jest c**jowa jak sam ... banuje za niby cheaty które gracze mają. Ten Admin Grubas czy jakoś tak on ostatnio zbanował w c**j osób za nic praktycznie ... Poza administracją to naprawdę polecam wam serwer! ale jest o troszkę gorszy od mc4u.pl ale za to jest lepszy od tych xfastów nstromów i innych serwerów 

Mastter gruby został zdegradowany.

Mogę się spytać dlaczego porównujesz serwer który co tydzień robi nowa edycję z serwerem który stoi kilka miesięcy i stała liczba graczy online?

banner.png

Opublikowano

@Shao King Wtf co ty pierdolisz MasTter gruby dostał zdegradowany ? Porównuje serwer dlatego że oba serwery mi się podobają ale na twoim zostałem zbanowany za niby cheaty które miałem ... + twój serwer stoi już ze 3 lata a nie kilka miesięcy 

Opublikowano

@Shao King Wtf co ty pierdolisz MasTter gruby dostał zdegradowany ? Porównuje serwer dlatego że oba serwery mi się podobają ale na twoim zostałem zbanowany za niby cheaty które miałem ... + twój serwer stoi już ze 3 lata a nie kilka miesięcy 

To widzisz że u nas administracja nie opier** się tylko sprawdza ;]. Chodzi mi o edycję za kilka msc dopiero serwer będzie stał 3 lata :)

banner.png

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie, nie wiem czemu większość osób uważa że "pluginy są z neta", "ten spawn jest z neta", etc. Widać że ten serwer ma tzw. potencjał.

Opublikowano

Serwer wygląda ciekawie, nie wiem czemu większość osób uważa że "pluginy są z neta", "ten spawn jest z neta", etc. Widać że ten serwer ma tzw. potencjał.

Dziękuję za opinie serwera. Uważają że wszystko z neta ponieważ nie mogą tego ponieść że jest tyle graczy online :).

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...