Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EnderBox

Shao King

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.

Co ja mam udowadniać nastolatkowi(hejterowi) "Je** Hej**", nie będę się zniżał do poziomu hejtera.

Nastolatek 20 lat ^_ ^ dzięki za odmłodzenie

2.

To że nie podaję obszernego opisu sklepu który zajmuje 80% opisu serwera nie znaczy że hosting jest darmowy :)

3.

Hejter . odnośnik do wytłumaczenia słowa: KLIK

To co piszę jest oceną serwera a nie hejtowaniem ;)

Wystarcz spojrzeć na mój temat stary czy aktualny a twój

U mnie: 100% pozytywnych komentarzy z czego:

• 15% czeka i ciągle pyta o start czy możliwość wejścia na serwer czy to PW czy temat
  • 20% osób chwali mój temat i cierpliwie czeka na start
  • 20% ciągle interesuje się serwerem i zagląda na niego codziennie aby porozmawiać i sprawdzić jak idą prace

U Ciebie:

• Nie znalazłem nic pozytywnego z komentarzy
  • Starasz się zwyzywać każdego kto odpowie inaczej niż sobie to wyobrażasz

Nawet Galador który stwierdził że masz mało graczy dostał, zamiast odpowiedzieć że wiesz i starasz się to naprawić objechałeś go arogancją

Taki serwer nie ma tutaj szans, niestety większość jest wymagająca a Ja od samego początku widzę że masz 0% pozytywnego nastawienia do serwera, nikt nie powiedział że fajnie się gra albo e serwer godny uwagi ;)

Odwiedź serwer pod moją sygnaturką a zobaczysz co to znaczy mieć 100% pozytywnych komentarzy ;) nie ma tam nic co by oznaczało że serwer jest słaby czy nie wart uwagi ;)

TEMAT

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem u Ciebie nic ciekawego

200graczy w godzinach szczytu :D dobre

12 Graczy aktualnie z czego sami zagraniczni ;) więc jeżeli wejdę nawet po południu do nie dobijesz do 50Graczy nie myślać o 200

Serwer dosłowne dno, prezentacja z dupy wyciągnięta i mało zachęcająca do gry, raczej nikt nie pójdzie na serwer na którym rządzi sklep sms

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

Grałem u Ciebie nic ciekawego

200graczy w godzinach szczytu :D dobre

12 Graczy aktualnie z czego sami zagraniczni ;) więc jeżeli wejdę nawet po południu do nie dobijesz do 50Graczy nie myślać o 200

Serwer dosłowne dno, prezentacja z dupy wyciągnięta i mało zachęcająca do gry, raczej nikt nie pójdzie na serwer na którym rządzi sklep sms

U mnie? Raczej u was, ja tworzę serwer z ekipą którą opisałem. 

Ta twoja myśl z 50 graczami:

status.png

W weekend powinien się pojawić zdjęcie z pluginami :)

banner.png

Opublikowano

U was :D Ja nawet serwera nie tworzę :D

Nie widać żeby Ci się udało zrobić jakąkolwiek reklamę z tym opisem sklepu i twoim twierdzeniem że sklep nie jest tworzony pod IS a ceny i ilość w sklepie twierdzi inaczej

Chyba że nadal trzymasz się wersji że każdy serwer ma taki IS bo inaczej jakby się utrzymał :D haha

Nie ma znaczenia czy gra jest realistyczna czy nie, nieważne czy jest futurystyczna czy dotyczy przeszłości!

Nieważne czy ma dobrą grafikę, czy słabą, nieważne jest czy jest nowa, czy stara!

Gramy w gry które lubimy najbardziej, zaakceptuj wybory innych!

Bo wszyscy w nie gramy, jesteśmy jednością.

Jesteśmy Graczami!

Opublikowano

U was :D Ja nawet serwera nie tworzę :D

Nie widać żeby Ci się udało zrobić jakąkolwiek reklamę z tym opisem sklepu i twoim twierdzeniem że sklep nie jest tworzony pod IS a ceny i ilość w sklepie twierdzi inaczej

Chyba że nadal trzymasz się wersji że każdy serwer ma taki IS bo inaczej jakby się utrzymał :D haha

Pieprz** już głupoty i nie wiesz co napisać, proszę wyjdź na dwór i się je** w mur. Może tobie się wtedy coś poukłada. 

┌───────────────────────────────────────────────┐

Do innych, co byście chcieli byśmy zmienili/dodali na serwerach?                

Wkrótce Nowe LOBBY oraz System LOBBY z efektami, gadżetami itd. itp.    

└───────────────────────────────────────────────┘

banner.png

Opublikowano

Na początku chciałem wbić na serwer, ale po przeczytaniu komentarzy wasza "miła administracja" nie wydaje mi się już taka miła. Administrator powinien radzić sobie z krytyką, dla Ciebie każdy jest "hejterem"... Na serwer nie wbije ze względu na administratora.

Opublikowano

Survival oraz EasyHC będzie łączony czyli będzie to serwer MediumHC!

Start 12 czerwca(piątek) o godzinie 17:00! Zapraszam każdą chętną osobę.

banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...