Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Terios.pl

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie powiem serwer zapowiada się fajnie ;D Na pewno wpadnę :)

Mam nadzieje ze nie bd nagrywal z serwera bo anty reklama nie jest konieczna syfie.

Skad zmianki 6/7?

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie bd nagrywal z serwera bo anty reklama nie jest konieczna syfie.

Skad zmianki 6/7?

Syfa to masz na mor**ie a antyreklama to może być pan na W ;D

Opublikowano

Skad zmianki 6/7?

Zmianki 6/7 do zdobycia są z Bossów/Dungeonów oraz jako nagrody z misji.

T9S9sNO.png

Opublikowano

wszystko piękne cacy 

nikogo nie interesują wasze żale o zbroje o bron o ch.. wie co..

to są tylko zasrane piksele wiec ogar jezu zachowujecie sie jakby wyglad waszej postaci decydowal o fejmie na mieście XDDDD...

czekam z niecierpliwością na server

Jeśli grasz, to w coś co Ci się podoba no nie? wiec kompletnie nie rozumiem teraz płaczu z Twojej strony. Równie dobrze możesz  nadupiać w mario lub minecraft'a skoro nie zależy Ci na "wyglądzie". Zresztą każdy może wyrazić swoje zdanie, więc nie neguj ludzi za to że to robią. Nie wiem jak innym, ale jeśli mi się coś podoba to od razu przyjemniej się gra :)

Opublikowano

Japierd. Masakra. Już dzieci zaczeli kopiować MPCforum.pl.

Nie to że to jest zupełna kopia ale juz widzę orientalne bronie itp..

Czy wy tlyko potraficie podpierd alac komus???? Na taki syf szczac mi sie chce.!!

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Czy wy tlyko potraficie podpierd alac komus???? Na taki syf szczac mi sie chce.!!

Kogo nazywasz dzieckiem? Nas, osoby, które kupiły ten set broni, bo przecież każdy może to zrobić.

http://metin2dev.org/board/index.php?/topic/6528-sale-new-set-weapons-oriental-set/

Tym postem pokazałeś swoją dojrzałość na wysokim poziomie. Serwer, który wymieniłeś nie jest właścicielem modeli tych broni, my je kupiliśmy i mamy do nich 100% prawo.

Poza tym gdzie Ty u nas widzisz coś związanego z tym serwerem, bo ja nie widzę. Poza tym serwer ten obecnie nie działa, więc tematu nie ma.

T9S9sNO.png

Opublikowano

­

Ale przecież te bronie są z WoWa, a nie z Atreii.

Opublikowano

widzę że technika poniosła fantazja i zaczął się bawić punktami statystyk

nie byłoby w tym niczego złego gdyby nie to że teraz zapewne DMG na serwerze będzie zjebaune.

ps. zaraz pewnie pojawi się post administratora że DMG było testowane i wszystko jest cacy ale wszyscy doskonale wiemy że tak nie jest :)

hejt ON

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

widzę że technika poniosła fantazja i zaczął się bawić punktami statystyk

nie byłoby w tym niczego złego gdyby nie to że teraz zapewne DMG na serwerze będzie zjebaune.

ps. zaraz pewnie pojawi się post administratora że DMG było testowane i wszystko jest cacy ale wszyscy doskonale wiemy że tak nie jest :)

hejt ON

Skąd możesz wiedzieć, jak wygląda PVP oraz DMG postaci? Po to właśnie jest beta, aby można było wszystko ustawić oraz przetestować i odpowiednio dopasować. Nie startujemy w ciemno bez potrzebnych testów DMG oraz walk PVP.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Wyraź się jaśniej, nie rozumiem?

ŻARCIK KOSMONAUCIK!!!!  :) 

Dajcie szybciej tą bete, nie ma na co czekać.

Gość Lajk™
Opublikowano

­ja rozumiem wszystko ale na c**j komu wiedzieć jak wygląda background questa ? przecież to bez sensu.. k***a. xD polecam wam podać rozmiary butów administracji. ;)

Serwer wydaje się spoko ale jakiś znajomy.. może zobaczymy się na starcie ;)

Opublikowano

­ja rozumiem wszystko ale na c**j komu wiedzieć jak wygląda background questa ? przecież to bez sensu.. k***a. xD polecam wam podać rozmiary butów administracji. ;)

Serwer wydaje się spoko ale jakiś znajomy.. może zobaczymy się na starcie ;)

Możemy Ci podać. Prezentacja ma zawierać informacje o serwerze i o nim zawiera.

T9S9sNO.png

Gość Lajk™
Opublikowano

Możemy Ci podać. Prezentacja ma zawierać informacje o serwerze i o nim zawiera.

"... o serwerze ..." a nie co znaleźliście na mpc i co wklepaliście do clienta, to nie jest nikomu do niczego potrzebne  xD

­

Opublikowano

Ładnie wykonana prezentacja lecz na serwerze nie ma nic nowego i autorskiego co mogło by zachecic gracza do gry :(

A co chciałbyś zobaczyć na klasycznym easy? Stawiamy na starsze czasy metina z lekko odświeżonym światem gry.

"... o serwerze ..." a nie co znaleźliście na mpc i co wklepaliście do clienta, to nie jest nikomu do niczego potrzebne  xD

­

Przepraszam bardzo, ale niczego nie szukaliśmy na MPC. Korzystaliśmy z własnych repo/kupowaliśmy materiały.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Propsuję :)
Sam nie zagram, bo nie mam jak, ale życzę powodzenia :)

I tak od serca xD Zmieńcie te sety, nie wszystkie, ale np. ostatni set to ostatni set i powinien być jakiś kozacki, a te są takie jakieś nijakie...

I ten ostatni łuk... Zamieniłbym go z drugim :)

Opublikowano

Propsuję :)

Sam nie zagram, bo nie mam jak, ale życzę powodzenia :)

I tak od serca xD Zmieńcie te sety, nie wszystkie, ale np. ostatni set to ostatni set i powinien być jakiś kozacki, a te są takie jakieś nijakie...

I ten ostatni łuk... Zamieniłbym go z drugim :)

Co jak co ale ostatnie sety są z*******e

Opublikowano

Server bardzo dobrze przemyślany chociaż wydaje mi się, że za dużo tego wszystkiego ( może to wina prezki ) co nie zmienia tego że macie tu tego sporo  i dopasowanie dropu itp nie będzie moim zdaniem łatwe . Cena 6/7 w sklepie jest spora czy każdego będzie na niego stać ? zmianki łatwo czy będzie trzeba się troche pomęczyć ?

Opublikowano

Server bardzo dobrze przemyślany chociaż wydaje mi się, że za dużo tego wszystkiego ( może to wina prezki ) co nie zmienia tego że macie tu tego sporo  i dopasowanie dropu itp nie będzie moim zdaniem łatwe . Cena 6/7 w sklepie jest spora czy każdego będzie na niego stać ? zmianki łatwo czy będzie trzeba się troche pomęczyć ?

Zmianki do 6/7?

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...