Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Terios.pl

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jasne, że planujemy! Aktualnie nasz sponsor rozeznaje się w sprawie serii u paru większych youtuberów. Jeśli chodzi o itemshop - będzie także sklep za punkty osiągnięć więc serwer broni się raczej sam :)

Sponsorem jest Tomek - Kret? :)

Czy nie?

53594961070274399019.png

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawy serwer się zapowiada. Jak z reklamą? Macie jakąś pożądną czy tylko MPC? Jak macie na YT to kiedy można się spodziewać pierwszych filmów i u kogo?

Czy na dungeony potrzebne są przepustki?

Przedmioty Specjalne, pety, wierzchowce są do zdobycia w grze czy tylko IS?

Skąd pierścionki zaręczonowe do ślubu?

Ile jest procent na wejście wysokich śr ponad 60%/um ponad 30% i jaki jest max?

Kiedy forum rozwiniecie?

Ikonka Stroju Dżentelmena Wam się w prezce rozjechała.

who cares?

Opublikowano

A bedzie mozna kupic w grze od gracza kupon sm

Jasne, że tak.

Ciekawy serwer się zapowiada. Jak z reklamą? Macie jakąś pożądną czy tylko MPC? Jak macie na YT to kiedy można się spodziewać pierwszych filmów i u kogo?

Czy na dungeony potrzebne są przepustki?

Przedmioty Specjalne, pety, wierzchowce są do zdobycia w grze czy tylko IS?

Skąd pierścionki zaręczonowe do ślubu?

Ile jest procent na wejście wysokich śr ponad 60%/um ponad 30% i jaki jest max?

Kiedy forum rozwiniecie?

Ikonka Stroju Dżentelmena Wam się w prezce rozjechała.

1. Mamy w planach zakup reklamy u paru większych youtuberów. Na ten moment czekamy na informacje o dostępności osób, które chcielibyśmy zobaczyć z serią na naszym serwerze. Na dniach zapewne pojawią się zapowiedzi i więcej informacji odnośnie samej reklamy via youtube w tym temacie. :)

2. Dungeony są opisane, jeśli nie ma to wzmianki o przepustce to znaczy, że jej nie ma. Nie ma :)

3. Są do zdobycia w grze. W sklepach (wierzchowce bez bonów), z silnych bossów (z bonami) oraz ze sklepu osiągnięć praktycznie większość z IS za punkty osiągnieć.

4. Znajdą się u handlarki, na screenach ich nie ma.

5. Max śr. 75%. Procentu dokładnego nie podam, aczkolwiek bardzo trudno wymiksować takich średnich nie będzie, fajnie wchodzą.

6. Co masz na myśli z 'rozwinięciem forum'? Jakieś propozycje?

7. Dzięki - poprawimy w godzinach wieczornych. :)

Sponsorem jest Tomek - Kret? :)

Czy nie?

Nie.

T9S9sNO.png

Opublikowano

Z rozwinięciem forum mam na myśli dodanie działów itp xD Bo, póki co, z perspektywy zarejestrowanego użytkownika widać tylko tyle jak na sceenie:

http://scr.hu/4507/sgx7m

Wkradł się błąd, złe permisje nadane przez jednego z administratorów. Już powinno działać. Dzięki za szybka informację!

T9S9sNO.png

Opublikowano

Nie rozumiem tego zarzutu/krytyki? Co w związku z tym, że sety już na jakimś serwerze były? Podczas dobierania setów zarówno zbroi, jak i broni staraliśmy się wybrać według nas najładniejsze, nie koniecznie darmowe. Przykładem może być set Orientalny, który według nas jest mistrzostwem samym w sobie. Może te zdjęcie, lepiej ukaże piękno broni w połączeniu ze zbroją wygląda to genialnie.

yeyZ2eZ.png

Zarówno jest to przygotowanie do aktualizacji, która na 100% kiedyś ujrzy światło dzienne, ale również pomoc związana z Dungeonem na 200 Poziom, który nie będzie łatwy. Mowa o Krwawej Otchłani.

To się nazywa odgrzewanie tego co już było, zaraz podeślę Ci coś fajnego.

...................\/...................

Opublikowano

To się nazywa odgrzewanie tego co już było, zaraz podeślę Ci coś fajnego.

Dlaczego mamy nie korzystać z czegoś co jest dobre, sprawdzone i lubiane? Set wyżej zostanie połaczony w orientalny do PVP, a diabelska przejdzie do expa na maksymalnym poziomie. 

T9S9sNO.png

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, szykuje się dooobry serwer :D 

Na pewno zawitam.

Opublikowano

Dlaczego mamy nie korzystać z czegoś co jest dobre, sprawdzone i lubiane? Set wyżej zostanie połaczony w orientalny do PVP, a diabelska przejdzie do expa na maksymalnym poziomie.

To już lepsze :) Mogę podesłać. Macie zachęcić gracza grafiką i nie tylko. A kopiuj wklej to Asfen / Cannzas team robi :)

HSwlmCR.gif

Opublikowano

To już lepsze :) Mogę podesłać. Macie zachęcić gracza grafiką i nie tylko. A kopiuj wklej to Asfen / Cannzas team robi :)

HSwlmCR.gif

To wygląda gorzej od psiej kupy. 

Sety są spoko, a zwłaszcza ten o który masz płacz. 

Prezentacja wygląda fajnie, ale samo jej ułożenie trochę lipa, byle byłaby długa. Grafikowi, który wam to robił pierwszy raz coś w życiu wyszło. 

Zawartość prezki też spoko, mimo że to kopia wszystkiego po trochu, to na pewno będzie fajnie się grało. 

Serwer polecam, a administracji nie znam(chyba - tyle tych kont mają...).

Opublikowano

HSwlmCR.gif

Ty mówisz że ten set jest lepszy ;/?, podziurawione bronie, większego badziewia nie widziałem. Moim zdaniem sety są dobre i nie ma co z tym kombinować. Broń dla woja wygląda jak dzwonek dla szamana... 

Opublikowano

HSwlmCR.gif

Ten set jest żałosny...

Serwer wygląda bardzo fajnie po prezce!

mam nadzieję że wypali bez większych problemów

Na pewno zawitam na starcie serwa!

powodzenia :)

Opublikowano

Prezka wow :) Sety bardzo fajne nwm o co hejt i proponowanie jakis gówien a nie setow.

Martwi mnie ze to nie bd taki czysty easy.. robienie konia.. czy tez wbijanie skili to nie idzie w parze z easy. Przekonalo sie o tym sporo innych serwerow.

Nie podoba mi sie tez czasowe fryzy i kostiumy.

Moze zagram

To wasz 1 serwer?

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, szykuje się dooobry serwer :D

Na pewno zawitam.

Zapraszamy. :)

Prezka wow :) Sety bardzo fajne nwm o co hejt i proponowanie jakis gówien a nie setow.

Martwi mnie ze to nie bd taki czysty easy.. robienie konia.. czy tez wbijanie skili to nie idzie w parze z easy. Przekonalo sie o tym sporo innych serwerow.

Nie podoba mi sie tez czasowe fryzy i kostiumy.

Moze zagram

To wasz 1 serwer?

Nikt nie każe Ci robić konia, możesz korzystać z darmowych wierzchowców bez bonów, które są dostępne u handlarki albo kupić za punkty osiągnięć/w itemshopie wierzchowce z bonami lub certyfikat na militara. Jeśli chodzi o skille - wbicie ich jest bardzo proste, można korzystać nawet z tęczaków, nie będzie z tym problemu - uwierz mi. Nie zabraknie Ci kamyków podczas ekspa. Jeśli chodzi o czasowe fryzury i kostiumy - są na 60 dni co wychodzi w przeliczeniu na dwa miesiące, jak na moje oko to opłaca się zainwestować i mieć dwa miesiąca boostowaną postać bonami z fryzury czy kostiumu. :)

Jeśli chodzi o pytanie czy to nasz pierwszy serwer - odpowiadamy, że nie. Nasze doświadczenie poparte jest udziałem w prywatnych serwerach i globalnych od ponad pięciu lat. Warto nam zaufać. :)

T9S9sNO.png

Opublikowano

Temat mnie się wydaje, że wyczerpany w prezce, sety trochę do kitu, ale da się znieść. Powodzenia :)

Nie każdemu da się dogodzić. Dzięki ;)

T9S9sNO.png

Opublikowano

Temat mnie się wydaje, że wyczerpany w prezce, sety trochę do kitu, ale da się znieść. Powodzenia :)

Co Wy macie do tych setów... kupicie sobie od gracza czy tam dropniecie kostium i nie będzie trzeba patrzeć na te zbroje jak się komuś nie podobają :)

Btw. zapraszam na forum serwerowe :3

Opublikowano

wszystko piękne cacy 
nikogo nie interesują wasze żale o zbroje o bron o ch.. wie co..
to są tylko zasrane piksele wiec ogar jezu zachowujecie sie jakby wyglad waszej postaci decydowal o fejmie na mieście XDDDD...
czekam z niecierpliwością na server

Opublikowano

wszystko piękne cacy 

nikogo nie interesują wasze żale o zbroje o bron o ch.. wie co..

to są tylko zasrane piksele wiec ogar jezu zachowujecie sie jakby wyglad waszej postaci decydowal o fejmie na mieście XDDDD...

czekam z niecierpliwością na server

Zgadzamy się z Tobą w 90%. Dziwne są teksty niektórych osób, które z góry narzucają nam zmianę pewnych rzeczy, bo inaczej nie zagrają.

Postanowiliśmy zamienić zbroje PVP 195 level (Diabelska) i wrzucić ją do kategorii 'EXP', w miejsce zbroi PVP na 195 level pojawiła się zbroja z setu orientalnego. Być może parę zmian dotknie jeszcze nasze serwerowe sety :)

T9S9sNO.png

Opublikowano

Jak jest z eq łatwo jest srednio a ulepy dropią łatwo  czy trzeba się nameczyc 

10596782480748166806.png     

Opublikowano

Drop jest dopasowany do trybu rozgrywki (easy).

T9S9sNO.png

Opublikowano

Zapewne będą momenty gdzie będzie łatwo oraz takie gdzie będzie trzeba się namęczyć ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...