Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mmofps - Szukam.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lenart
Opublikowano

dla mnie OP7 było za łatwe... fakt robienie i modyfikowanie broni było dobre ;) grafa też nie jest zła. polecam tę gierkę :D

Opublikowano

Zrób ss/Opisz dokładnie problem tutaj lub do mnie na pm, spróbuję pomóc, o ile się nie mylę z kontem też jakieś problemy miałem - dawno temu : d .

@Down, powodzenia ^^.

Opublikowano

Zrób ss/Opisz dokładnie problem tutaj lub do mnie na pm, spróbuję pomóc, o ile się nie mylę z kontem też jakieś problemy miałem - dawno temu : d .

Już wszystko ok, muszę ściągnąć wersje EU.

Opublikowano

polecam ci

CrossFire fajnie sie gra;)

a co do Combat Arms to na Amerykanskich serwach same cioty graja ;p wiec po dupie niedostaniesz;D ale jest problem z ip czy tam czym w tym rodzaju bo pamietam jak kumpel gral to musial ciagle cos zmieniac

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Gość Lenart
Opublikowano

taaa w CA US trzeba zmienić sobie IP na amerykańskie, bo europejskie jest zablokowane .... :<

Opublikowano

Ja nie wiem, albo mam pecha albo los już tak chciał.Nie dość że muszę pobierać każdą gierkę dwa razy bo nie wiem że trzeba EU :P, a teraz mam operation7 daje game start po chwili gra się włącza ładuje się pasek i wywala mnie na pulpit.Ktoś wie co z tym zrobić?

Gość Lenart
Opublikowano

niestety ale nie wiem ;/

to zostań przy CA, gra sporo ludzi, na pewno nie będziesz sie nudził B)

Opublikowano

W Op7 jest ładny wybór wyglądu postaci ,ale niestety tylko 3 tryby :/

W CA też pogrywam czasami ,ale więcej hakerów niż gdzie indziej :)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

NuclearSun chyba sobie razem pogramy;D bo mnie jakos naszlo na FPS'y ;D

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano
W CA też pogrywam czasami ,ale więcej hakerów niż gdzie indziej

Zagraj w Warrocka, a następnie w CA, będzie Ci się wydawało, że ta gra nie zaznała hacków :)

CA ma servery dla słabszych, więc po dupie nie dostaniesz (no chyba, że na Victora wejdziesz :D )

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...