Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mmofps - Szukam.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Battfliefield Hereos

Warrock tu troche gorzej mozesz dostac po dupie

Combat Arms tu na 100procent dostaniesz po dupie tydzien treningu i jestes KOX

Opublikowano

Gunz?

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Gość Lenart
Opublikowano

http://www.battlefieldheroes.com/

z sąd. logujesz się na stronce, klikasz play now i grasz

Opublikowano

To dobrze,pisze tam ze masz wejsc na ta strone co tam jest podana zalogwac sie nastepnie kliknac na "Play"

Klikam play uruchamia się początek instancji i wywala mi problem ''nie wysyłaj''...

Gość Lenart
Opublikowano

nie przesadzaj ... k-style sie nie nauczysz w tydzień albo dwa...

Opublikowano

Przykro mi, ale jeśli bili cię w WR, w którego gra większość botów to raczej nie znajdziesz gry w której nie będą cię karać. Trzeba mieć choć odrobinę umiejętności do fpsów.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Gość Lenart
Opublikowano

wiesz mnie w WR też "bili" bo te wszystkie bunnyhoopy, pojazdy, po prostu nie wyrabiałem, a w CA spokojnie wyrabiam ratio na 1.5 bez cheatów więc to zależy od osoby. ;)

Opublikowano

S4 league

Ja tam rzadko dostaje po dupie ,zresztą są mody na granie z npc-tami

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Przykro mi, ale jeśli bili cię w WR, w którego gra większość botów to raczej nie znajdziesz gry w której nie będą cię karać. Trzeba mieć choć odrobinę umiejętności do fpsów.

Oj prawda. Co do gry, również polecę S4league. BF Heroes potrafi się szybko znudzić, nie zaprzeczę jednak ze nie warto pograć dla odmiany : d .

@Down.

Szukaj gier typu mmofps... bo to nie jest Role Playing Game tylko Massively Multiplayer Online First Person Shooter.

Opublikowano

a mogłby ktos podac gry typu s4 league i BF heros chodzi mi o takie szotówki z elementami rpg

Topic

jak dla mnie WolfET to gra nie do przebicia choc BF:H daje rade

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

Eyyyy...a pamietacie taka gre..zmienialo sie w tygrysa czy w w wilka..??to bylo fps/mmofps

hr.png

juz mam

http://www.mmorpg.org.pl/wolfteam,g123.html

polecam ci ta gre,screenshot nie zachecajacy,a nwet odrzucajacy lecz uwierze mi gra jest super.

hr.png

najszybciej sciaga sie tu:

Klik

hr.png

flash getem ta gre sciagniesz w 15min ja przy necie 54mb/s sciagam 2minuty.

Opublikowano

Jak szukasz czegos, co Cie wciagnie na pare ladnych miesiecy do GunZ... tylko jedyny minus to to, ze trzeba troche pograc zeby nauczyc sie lepszych stylow ;)

Opublikowano

Ta...

Wolf Team to naprawde odjechana gra ,sczególnie ten motyw z zamiana w wilka ,i różne do tego urozmaicenia :).

Tytuł godny polecenia.

@Mr.Blody

Exteel jest podobny :)

ale nie aż tak bardzo ;/

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Póki co sprawdzam się w CA i powiem że nie jest źle, w porównaniu do warrocka bądź csa, podczas pierwszego battle zabiłem ~10 osob, a w warocku wgl nie mogę zabić.Póki co ściągam ten wolteam, aby sprawdzić co to jest.Jeżeli macie jeszcze jakieś inne propozycje proszę śmiało.Tak jak mówiłem battlefield nie chcę mi się zainstalować wyskakuje problem ''nie wysyłaj''.

Gość Lenart
Opublikowano

ej a wy wiecie że Gunz , S4, Exteel( czy jak to sie tam pisze) to są MMOTPS? (Third Person Shooter)

lul ...

a NuclearSun chciał MMOFPS'a :P

Opublikowano

ej a wy wiecie że Gunz , S4, Exteel( czy jak to sie tam pisze) to są MMOTPS? (Third Person Shooter)

lul ...

a NuclearSun chciał MMOFPS'a :P

Wiem bo w to gram. Myślę jednak że nie chodziło mu tylko o strzelanki z pierwszej kamery - jeśli jednak tak to zwracam honor.

Co jeszcze mogę CI polecić, przypomniał mi się Operation7 - moim zdaniem gra banalna, inni gracze aż za nudni...

Opublikowano

Fakt Operation7 jest spx

mozna robic wlasne bronie dodatkow do broni jest z tysiac!

mozesz zrobic nawet wlasna!

gra warta polecenia.

@a jak nie to

Urban Terror

-0updaetow

...

Opublikowano

Ściągam operation 7 trzeba sprawdzić wszystko ;), tylko nie wiem jak będzie z kontem bo na głównej stronie miałem problem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...