Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S2.HELIOS2.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie serwer bardzo fajny, trochę słabe podejście administracji i widać, że długo to nie uciągnie :p, mimo to życzę powodzenia. Początek S1 to było właśnie to czego potrzebują serwery, sporo graczy, zainteresowanie serwerem!

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie serwer bardzo fajny, trochę słabe podejście administracji i widać, że długo to nie uciągnie :p, mimo to życzę powodzenia. Początek S1 to było właśnie to czego potrzebują serwery, sporo graczy, zainteresowanie serwerem!

Administracja:

- Forum 24/h

- Gra: kilka godzin dziennie.

Liczba graczy codziennie wzrasta ;)

Opublikowano

Fajny serwer gdyby nie te sety bo broni na 30 lv... nie nawidze tych setow i tego calego przerabiania, zawsze bylo standardowo, fms trutka i jedziesz... 

Opublikowano

Mimo kilku zgloszen od piatku nie mam smozych monet, nie polecam kupowania isu bezdziecie czekac o najmniej 5 dni. Placilem przez paypal, otrzymali pieniazki od razu odemnia a smoczych monet nadal nie widac.

Opublikowano

Ja tak się zastanawiam, jaki był sens wstawiania s2, przecież s2 niczym się nie różni od s1, zrozumiałbym gdyby : np s1 to był hard a s2 easy, ale to samo ? rely ? nie lepiej było się zająć s1 i dalej go rozwijać. Ja rozumiem, chcecie jak najwięcej na tym projekcie zarobić ale bez przesady, rozumiem że jak hajs się skończy z s2 to wystartujecie z s3 ? 

No ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Chyba normalne, że stawia się serwery żeby coś na tym hajsu wyciągnąć.Myslales, że dla twojej dobrej zabawy będą stawiać? zejdź na ziemie młody

Dokladnie tak jest jak mowisz. nie rozumie ludzi ktorzy mysla ze ktos wylozy kase aby pare osob mialo rozrywke. Serwer polecam ludzi z dnia na dzien coraz wiecej :)

Opublikowano

Na serwerze gram od wczoraj i jestem mile zaskoczony. O eq bardzo latwo. Mam juz ebo helm21 tarcz61i fms wszystko +9. Fajnie sie ulepsza, nie pali. Bodzi duzo leci wiec jest ok. Zarobek super na niskim lvl. Dropie ulepy z pustyni ksiegi klatw( w godzine mozna 20 nawet do 40 wyciagnac ulepek) sellam po 1-2kk w zaleznosci. Dla porownania tarcza 61+9 chodzi okolo 70kk. Polecam tez wo, super kowal ulepsza ale leci tez duzo szkatolek zmianek itp po drodze, wiec zarobek fajny Aby wbic jakis skill na g potrzeba 30 ksiazek. To wcale nie tak duzo, rady i egzo leca ze szkat, a takze w loteri u starszej pani. Czrowane ostrze mam juz na m10 wiec szybko mozna sobie e i skille porobic. Serwerek bardzo fajny dla ludzi ktorzy nie luba hardow, ale tez troszke lubia sie wykazac :)

Opublikowano

Na serwerze gram od wczoraj i jestem mile zaskoczony. O eq bardzo latwo. Mam juz ebo helm21 tarcz61i fms wszystko +9. Fajnie sie ulepsza, nie pali. Bodzi duzo leci wiec jest ok. Zarobek super na niskim lvl. Dropie ulepy z pustyni ksiegi klatw( w godzine mozna 20 nawet do 40 wyciagnac ulepek) sellam po 1-2kk w zaleznosci. Dla porownania tarcza 61+9 chodzi okolo 70kk. Polecam tez wo, super kowal ulepsza ale leci tez duzo szkatolek zmianek itp po drodze, wiec zarobek fajny Aby wbic jakis skill na g potrzeba 30 ksiazek. To wcale nie tak duzo, rady i egzo leca ze szkat, a takze w loteri u starszej pani. Czrowane ostrze mam juz na m10 wiec szybko mozna sobie e i skille porobic. Serwerek bardzo fajny dla ludzi ktorzy nie luba hardow, ale tez troszke lubia sie wykazac :)

Dokladnie tak jest, serwer sie rozkreca. Reklama jeszcze wieksza startuje. Zapraszam serwer stabilny!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Strona serwera nie odpowiada. Aktywność administracji w temacie jest nikła. Wniosek jest jeden serwer upadł. Jeżeli się mylę proszę administracje serwera o kontakt jak na razie zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...