Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S2.HELIOS2.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny tylko ,że moim skromnym zdaniem Ku potrzebnych do G powinno być 30 a nie 55, gospodarka by na tym nie ucierpiała a tak się bawić z tym G na serwerze medium to trochę pszypał :D

@Edit Na m3 dropią fmsy itp czy tylko besty ?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem jedno dropiłem przez kika godzin 20 medali konnych i zgadnijcie jaki poziom konia mi wbiło ??? [3poziom konia]

+ FMS dropią tylko z best. specjalistów 

Nie polecam serwer wszystko pod hajss - jeszcze dodali rady/egzo do sklepu przesada serwer opustoszeje po kilku dniach ! 

Opublikowano

Zwazajac na to, jak administracja zachowala sie na s1 - servera NIE POLECAM, glownie wlasnie ze wzgledu na tych cieci z administracji. Leca tylko na hajs, s2 miesiac po starcie s1 bo skonczyly sie pieniazki z IS'a. Od startu praktycznie zero odzewu od nich, forum servera tez puste.

STRATA CZASU, NIE WBIJAJCIE TUTAJ

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Server jest ok, administracja zaczęła się zajmować, dzisiaj np. było dwóch adminów online którzy ciągle odpisywali na wiadomości. S2 ma duży potencjał, polecam! :D

murarz.png

--

topkac.jpg

mini tutek o skillach :] kliknij

DAJ PLUSIKA JEŻELI CI POMOGŁEM :) ODWDZIĘCZE SIĘ

Opublikowano

Server jest ok, administracja zaczęła się zajmować, dzisiaj np. było dwóch adminów online którzy ciągle odpisywali na wiadomości. S2 ma duży potencjał, polecam! :D

Tak samo jak na początku S1, to tylko taka mała reklama.

Znowu wpłynie $$ to zleją ciepłym moczem.

@anty Kiedy odbugujecie wieże orków?

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, nic tylko grac. Zero bugow, zero przekretow. Administracja doswiadczona. :)

Administracja doswiadczona? :v na s1 nie potrafili paru bugow naprawic, o reklamie nie wspominajac, na zainteresowaniu serverem konczac ;-) Oni sa totalnym dnem w swiecie serverow metin2, teraz tez masz przyklad - od piatku, czyli startu, zero ich odzewu zarowno tutaj jak i na forum servera. A no tak - Atrix napisal post o SM -> bo przeciez na tym servie tylko o hajsy chodzi. 

Ludzie, co za tragedia...

A jeszcze co do przekreteow - wiem, ze tak tego nazwac nie mozna, ale spojrz na film Respecta. Na 15-20 lvlu, czy ktory on tam mial, ciskajac na full isie rozbija WPkiem metka 45, rozbija wodza orkow. Ten server to czysta kupa nastawiona pod IS, tak jak s1 -> do olania za miesiac jak graczy troszke ubedzie.

NIE POLECAM!!!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Administracja doswiadczona? :v na s1 nie potrafili paru bugow naprawic, o reklamie nie wspominajac, na zainteresowaniu serverem konczac ;-) Oni sa totalnym dnem w swiecie serverow metin2, teraz tez masz przyklad - od piatku, czyli startu, zero ich odzewu zarowno tutaj jak i na forum servera. A no tak - Atrix napisal post o SM -> bo przeciez na tym servie tylko o hajsy chodzi. 

Ludzie, co za tragedia...

A jeszcze co do przekreteow - wiem, ze tak tego nazwac nie mozna, ale spojrz na film Respecta. Na 15-20 lvlu, czy ktory on tam mial, ciskajac na full isie rozbija WPkiem metka 45, rozbija wodza orkow. Ten server to czysta kupa nastawiona pod IS, tak jak s1 -> do olania za miesiac jak graczy troszke ubedzie.

NIE POLECAM!!!

Nikt nie jest idealny. A co do R3specta, to tez mi sie nie podoba ze dostaje sm za reklame, ale trzeba zrozumiec że bez reklamy y nie bylo ludzi. A co do metkow, to na kazdym serwerze medium mozesz na tym lvl sie wykoksic...

Opublikowano

Nikt nie jest idealny. A co do R3specta, to tez mi sie nie podoba ze dostaje sm za reklame, ale trzeba zrozumiec że bez reklamy y nie bylo ludzi. A co do metkow, to na kazdym serwerze medium mozesz na tym lvl sie wykoksic...

Ja nei wiem co Wam tak oczy przycmilo :v

Administracja totalnie ma wyje*ane na server, nie robia nic, nie poprawiaja bugow, nie dodaja propozycji, a tacy ludzie jak ty napisza "nikt nie jest idealny".. To ja juz wiem skad sie biora wyborcy PO i PiS :(

Mi nie chodzi o reklame - spoko, niby jakas jest, jedna z gorszych jakie moga byc bo res to scierwo, ale ok. Chodzi mi raczej o ten IS. Wiem jak gralem na s1, bez IS'a metek 65 mi szedl ciezko, zdobylem przez wymiane m.in. peta i kostium (te lepsze) - metek bez odchodzenia nawet. Po prostu IS tutaj daje ZA DUZO i tyle. I nie, nie na kazdym medium na tym lvlu mozesz sie wykoksic ;-) Sprobuj na 15 lvlu TUTAJ ubic metka 45 lub wodza ale bez IS - powodzenia.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ja nei wiem co Wam tak oczy przycmilo :v

Administracja totalnie ma wyje*ane na server, nie robia nic, nie poprawiaja bugow, nie dodaja propozycji, a tacy ludzie jak ty napisza "nikt nie jest idealny".. To ja juz wiem skad sie biora wyborcy PO i PiS :(

Mi nie chodzi o reklame - spoko, niby jakas jest, jedna z gorszych jakie moga byc bo res to scierwo, ale ok. Chodzi mi raczej o ten IS. Wiem jak gralem na s1, bez IS'a metek 65 mi szedl ciezko, zdobylem przez wymiane m.in. peta i kostium (te lepsze) - metek bez odchodzenia nawet. Po prostu IS tutaj daje ZA DUZO i tyle. I nie, nie na kazdym medium na tym lvlu mozesz sie wykoksic ;-) Sprobuj na 15 lvlu TUTAJ ubic metka 45 lub wodza ale bez IS - powodzenia.

masz rację. Wyjebka total i serw pod IS... Nie polecam.

@TheBols coraz mniej.

Opublikowano

na serverze nawet fajnie się gra, lecz na moje oko jest to server na 2 tygodnie :) niedlugo wystartują servery "wakacyjne" LEPSZE

Opublikowano

Śmieszą mnie opinie od pseudo "graczy", którzy bardzo się starają aby serwer miał złą opinie.

Jesteśmy bardzo aktywni i to potwierdzi nie jeden gracz Heliosa :)

Zapraszamy na serwer i życzymy milej gry.

Opublikowano

Szczerze? Liczyłem na coś lepszego...

1. Drop medali jest tragiczny, próbując sam wydropiłem wciągu 30 minut jeden medal... Tyle to ja jestem w stanie na pl'u wyciągnąć.

2. Znikomy drop rad. Dokładnie o to chodzi ,że one prawie w ogóle nie dropią a to oznacza ,że wkładanie skilla będzie trwało bardzoo długo, no chyba ,że ktoś zainwestuje 30 zł na IS to będzie w stanie sobie kupić i skill wsadzić w 5 minut (w sumie medale też z tym ,że tam jest 100% ,że wejdą) Nawet na filmie u R3specta który otwierał dzisiaj 2400 szkat, tak dokładnie 2400 dropło jedynie 13 rad, przecież to tragedia...

3. Jak wykupisz pól IS'a to jesteś wstanie wyczyścić na 15 lvl metka który ma 45.

4. Szkaty w IS... 

Narazie wielki minus dla tego serwera mam nadzieję ,że administracja wreszcie zacznie liczyć się ze zdaniem graczy bo serwer wystartował 2 dni temu a w m1 jinno około 10 sklepów tylko stoi a na takim shinso to już nie nie ma ich wcale...

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

Opublikowano

2. Znikomy drop rad. Dokładnie o to chodzi ,że one prawie w ogóle nie dropią a to oznacza ,że wkładanie skilla będzie trwało bardzoo długo, no chyba ,że ktoś zainwestuje 30 zł na IS to będzie w stanie sobie kupić i skill wsadzić w 5 minut (w sumie medale też z tym ,że tam jest 100% ,że wejdą) Nawet na filmie u R3specta który otwierał dzisiaj 2400 szkat, tak dokładnie 2400 dropło jedynie 13 rad, przecież to tragedia...

Really? Oddałam dzisiaj 2 losy z bossa i dropło mi 6 rad także tego :)))

Opublikowano

Szczerze? Liczyłem na coś lepszego...

1. Drop medali jest tragiczny, próbując sam wydropiłem wciągu 30 minut jeden medal... Tyle to ja jestem w stanie na pl'u wyciągnąć.

3. Jak wykupisz pól IS'a to jesteś wstanie wyczyścić na 15 lvl metka który ma 45.

4. Szkaty w IS...

Narazie wielki minus dla tego serwera mam nadzieję ,że administracja wreszcie zacznie liczyć się ze zdaniem graczy bo serwer wystartował 2 dni temu a w m1 jinno około 10 sklepów tylko stoi a na takim shinso to już nie nie ma ich wcale...

1. Polecam trudny loch małp - medal za medalem.

2. Tak jak kolega wyzej napisał + Helios S2 jest minimalnie trudniejsza wersja S1

3. Jeżeli mozesz podaj mi serwer gdzie mając przedmioty z IS'u nie będziesz w stanie zrobić podobnego wyczynu.

Dziękuję za opinie co prawda negatywną ale pierwsza na poziomie :)

Zapraszamy do gry !

Opublikowano

Śmieszą mnie opinie od pseudo "graczy", którzy bardzo się starają aby serwer miał złą opinie.

Jesteśmy bardzo aktywni i to potwierdzi nie jeden gracz Heliosa :)

Zapraszamy na serwer i życzymy milej gry.

Nie, nie potwierdzą. Przypomnę, że na s1 przez tydzień nie było żadnego info co się dzieje. O s2 dowiedziałem się z MPC.

Opublikowano

Od piatku czekam na smocze monety. Placilem przez paypala, pieniazki odrazu doszly do odbiorcy, wiec nie wiem czy oni chca nas okrasc cczy co ?Wyslalem zglozenie to nawet nie raczyli odpowiedzec. Nie kupujecie smoczych monet.

Opublikowano

1. Polecam trudny loch małp - medal za medalem.

2. Tak jak kolega wyzej napisał + Helios S2 jest minimalnie trudniejsza wersja S1

3. Jeżeli mozesz podaj mi serwer gdzie mając przedmioty z IS'u nie będziesz w stanie zrobić podobnego wyczynu.

Dziękuję za opinie co prawda negatywną ale pierwsza na poziomie :)

Zapraszamy do gry !

Co do drugiego, nie miałem pojęcia ,że tam dropią - mój błąd przepraszam może nie doczytałem tego w prezentacji.

Co do pierwszego, muszę to sprawdzić ale mam nadzieję ,że to prawda

Co do trzeciego, wszystko w sumie co teraz jest mogłoby być nadal jednakże nie podobają mi się te skrzynie ripera itp. choć już teraz nie warto ich wyrzucać ponieważ nie byłoby to sprawiedliwe ze względu na nowych graczy. 

Liczę ,że serwer będzie to dostawał coraz ciekawsze aktualizacje przez co zwiększy się liczba graczy :) 

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...