Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Co lepsze (L#, BOL, EloBuddy)?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Hasky Kogo nie stać, tego nie stać. L# to syf którego nie opłaca się kupić. Skrypty to totalne gówno o Evade nie wspominając. Wole format niż bana xD

Opublikowano

@Hasky Kogo nie stać, tego nie stać. L# to syf którego nie opłaca się kupić. Skrypty to totalne gówno o Evade nie wspominając. Wole format niż bana xD

exactly

@Hasky

j****y biedaku mieszkam w us i rucham ci matke wiec ?

Opublikowano

Wypowiem się ostatni raz :]

Wbite mam w ego dzieci na tym forum ja rozumiem ze chcecie sie dowartosciowac wyzywajac innych ale to nie to to forum i pisz se co chcesz Nikomu nic nie odpisze bo skoda mi czasu na pisanie jakich kolwiek treści którymi i tak dzieciom nic do tego pustaka nie wbije wiec grzecznie w*********c. Bol to gówno.

Opublikowano

Gówno to twoja stara łyka codziennie.

Nie pisze się se tylko sobie.

Twoja wypowiedź jest niezrozumiała. Jedyne co tam da się przeczytać i co ma sens to ostatnie zdanie które i tak mija się z prawdą.

Tak jak pisałem wyżej wolę format niż bana oraz wolę nie karmić szwabów którzy i tak gówno potrafią :D

@TrueKaN

• 1 rok później...
Opublikowano

To ja po ponad roku powiem co nieco o tym wszystkim największym s**tem z tg wszystkiego zdecydowanie jest bol mocne spadki fpsów fakt evadeee pierwsza klasa najlepsze ze wszystkich tych środowisk co do L# ma sporo dobrych skryptów ale ich wykrywalność jest największa zostaje na sam koniec elobuddy łatwo wykryć go evade jakie by nie było nie równa się do bolowskiego co do skryptów niektóre dobrze sb dają radę a inne to jest po prostu total s**t! Tyle w temecia  cheatów w Lolu

14mxpnc.jpg

Jestem Dumny z tego co robie

Opublikowano

Kazde ma swoje Wady i Zalety : Najlepsza kaliste znajdziesz w BoLu tak samo jak i yasuo , w L# Znajdziesz cos innego co ci sie naprzyklad spodoba . Mi osobiscie Riven a w elobuddy co mi sie podoba moze humanizer nie mam pojecia tak czy owak Sam musisz wybrac co bedzie ci odpowiadac ale przy L# lepiej mi sie gralo :)

Opublikowano
Pod względem efektywności i wygody, to oczywiście L#. Predykcja na EloBuddy to totalna porażka, zresztą, nie będę się rozpisywać, bo większość wie jak jest. :)

BoL jest o wiele droższy, są paid scripty, ale czy to przekłada się na bardziej jakościowe skrypty niż te na L#? Moim zdaniem bardzo rzadko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...