Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Co lepsze (L#, BOL, EloBuddy)?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ręce i używanie mózgu to będzie dobre :] bo jak widze dzieci które pisza co bedzie lepsze to polecam nie grac w lola bo to jest tak jak byś uprawiał seks bez dziewczyny "z użyciem rączki" a jak masz ziomek jakis problem z tym co napisałem to zapraszam na ts

Opublikowano

a jak masz ziomek jakis problem z tym co napisałem to zapraszam na ts

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Humor na cały dzień już poprawiony, dzieki gościu xD

EloBuddy jeszcze nie ma, ale już każdy wie, że to jest najlepsze Kappa Sharp obecnie najlepsze, ale scrackowany BoL na rebornie także daje mocno rade.

Budowniczy
Opublikowano

Ręce i używanie mózgu to będzie dobre :] bo jak widze dzieci które pisza co bedzie lepsze to polecam nie grac w lola bo to jest tak jak byś uprawiał seks bez dziewczyny "z użyciem rączki" a jak masz ziomek jakis problem z tym co napisałem to zapraszam na ts

Skoro jesteś legit gracz to wypierdalaj z tego forum. Zapraszasz mnie na tsa :D :D :D w chuju mam jakiegoś gnoja jak ty ;)

Opublikowano

Miałem bola z PŁATNYMI SKRYPTAMI Vip, teraz kupiłem sharpa , z elo buddy nie korzystałem i najwygodniejszy jest l# gdyż skrypty są jakieś naturalniejsze.

L#>BOL VIP

Opublikowano

L# znacznie lepsze, BoL VIP + płatne skrypty się chowają. Testowałem wiele meczy i zdecydowałem się na kupno L#, na paypalu wyszło 50zł i kilka groszy.

Opublikowano

wiadomo,że w tym dziale każdy będzie popierał L# logiczne ;) pewnie jest lepszy dlatego, że dzieci nie potrafią wgrać skryptów do bola, a w L# tylko muszą kliknąć instal :) funny

Opublikowano

Widze ze sie ziomus wysilies z napisaniem tego i jeszcze te "a jak masz ziomus jakis problem z tym co napisalem to zapraszam na tsa" co ci to da ze on wejdzie na tsa? Bedziesz darl morde jak dziecko z ADHD?

@topic Jesli cie stac na L# to L# a jak nie to cracked bol albo czekaj na Elobuddy

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

wiadomo,że w tym dziale każdy będzie popierał L# logiczne ;) pewnie jest lepszy dlatego, że dzieci nie potrafią wgrać skryptów do bola, a w L# tylko muszą kliknąć instal :) funny

kolego używałem BoL'a nawet kiedy o L# nie pomyśleli :) miałem kilka miesięcy suba i przeniosłem się na L# ponieważ jest o wiele lepszy a wgranie skryptu na BoL'u polega na CTRL C + CTRL V więc o czym ty mówisz ...

Opublikowano

ja widzę, że są do każdej postaci skrypty w bolu, z pizdy tą informacje chyba masz, lepsza mechanika? jakiś przykład dawaj, bezpłatne skrypty i mniejszy spadek fspów to chyba zaleta L#, to po 1, po 2, reborn i marksman w L#, poczytaj sobie w temacie marksmana ile jeszcze błędów albo braków on ma, evade i ezevade w L# totalna porażka, evadeee w Bolu mogę sobie pisać cały czas na czacie nic nie klikając i ominie mi KAŻDY SKILL W TEJ GRZE, cw w bolu 100% skillshoty, wszystko trafii, w L# nie widziałem takiego skryptu, myślisz, że ja jestem fanboyem Bola? nie, gdyby L# byl lepszy od bola gralbym na nim,ale nie jest i to widać gołym okiem różnice na podstawowych skryptach. Kończę dyskusję w tym temacie bo wiadomo, że będzie dalej pierdolenie o L# jaki on jest boski bla bla bla, mogę zagrać 1 vs 1 na customie ;] ja na Bolu a ktoś na L# zobaczymy w ile skilli wpadniesz :] tak jak już napisałem L# = darmowe skrypty, mniejszy spadek fpsów i łatwa instalacja dla gimbów, którzy nie potrafią skopiowac kodu ze strony i wkleić do bola haha.

Pozdrawiam napinaczy i gimbusów, którzy robią tematy z gównianymi problemami:) i osoby, które tutaj pierdolą, że L# lepszy po czym tworzą tematy w dziale o Bolu :)

Opublikowano

Widze ze sie ziomus wysilies z napisaniem tego i jeszcze te "a jak masz ziomus jakis problem z tym co napisalem to zapraszam na tsa" co ci to da ze on wejdzie na tsa? Bedziesz darl morde jak dziecko z ADHD?

@topic Jesli cie stac na L# to L# a jak nie to cracked bol albo czekaj na Elobuddy

Nie pozbede sie dziecka na 2 miesiace :P

i o co wy tak cebulicie ? a no tak zapomniałem to Polska ;/

Budowniczy
Opublikowano

Sam teraz udawadniasz że dzieciak jesteś. Mógłbym Cie co najwyżej w łeb ruchać.

Opublikowano

Aktualne BoL najlepszy bo Jodus to pizda :)

Na L# lepsze skrypty i "mechanika" xD? Ten wasz Evade to gówno w porównaniu do Evadeee. Jodus ma wyjebane w to co będzie z tym programem. Jego cieszy tylko to, że ma $$$. SAC: R > wasze gówno skrypty.

Hellsing już spierdolił do finna xD

elo

Opublikowano

BoL, to jest wiadome spudgy ma do dyspozycji masę scripterow/developerow a patrzcie na joduske tam jest totalny rozpierdol i tylko honda cos robi, zastanowiliscie sie czemu w swieta bol byl po 2 dniach? bo 40 osob decodowalo pakiety a na sharpie honda z kolegami pewnie siedzial, jodus dostal bana za oszukiwanie na epvp i teraz zrobi to samo dajecie mu kase ktora on chce on ma wyjebane czy dostnaiecie bana czy nie te tematy sa dla picu ban report.

Opublikowano

BoL, to jest wiadome spudgy ma do dyspozycji masę scripterow/developerow a patrzcie na joduske tam jest totalny rozpierdol i tylko honda cos robi, zastanowiliscie sie czemu w swieta bol byl po 2 dniach? bo 40 osob decodowalo pakiety a na sharpie honda z kolegami pewnie siedzial, jodus dostal bana za oszukiwanie na epvp i teraz zrobi to samo dajecie mu kase ktora on chce on ma wyjebane czy dostnaiecie bana czy nie te tematy sa dla picu ban report.

Czy "wy" (lub ty) nie możecie/możesz pisać z jednego konta tylko caly czas zakladasz/zakladacie nowe?

Co do tematu to chyba jak wszyscy jesteśmy ciekawi co będzie z elobuddy. Ale jeśli mam porównywać bola i L# to dla mnie L# 

Opublikowano

Znasz znaczenie slowa cebula?

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

zauwazylem, ze w wiekszosci osoby ktorych nie stac uzywaja tego zwrotu :)

Bol jak i sharp sa dobre, osobiscie wybralem l# bo sie juz przyzwyczailem :)

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy najlepszy jest #L.

Widzę że gównożeria elobuddy stara się coś tu zdziałać.
Jak patrzę na wasze wypociny to mi się płakać ze śmiechu chce xD .

Każdego ciągnie do darmowego, byle tylko wyzyskać jak najwięcej.

Jak zrobią coś paid to od razu hejty, błagam ...

Skoro was nie stać na #L to sprzedawajcie papierosy na sztuki w waszej gimbazie :D .

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...