Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tsivi.pl

Nitr0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego mam takie coś?

http://scr.hu/0m4e/ou143

Dlaczego nie mogę zagrać?

Wyczyść dane przeglądarki, sprawdź czy masz i czy flash player jest aktualny.

Jeżeli to nie pomoże zmień przeglądarkę i sprawdź czy problem się powtarza.

Istnieje też możliwość, że serwer www zablokował możliwość wyświetlanie tobie plików statycznych w co wątpię (pojawił by się error)

Wszystkich którzy korzystają z bota lub usiłują atakować serwer lepiej tego nie róbcie, bot powoduje wielką ilość odświeżeń strony = zadziała ochrona i zostaniecie zablokowani, ataki tak samo.

Opublikowano

Wyczyść dane przeglądarki, sprawdź czy masz i czy flash player jest aktualny.

Jeżeli to nie pomoże zmień przeglądarkę i sprawdź czy problem się powtarza.

Istnieje też możliwość, że serwer www zablokował możliwość wyświetlanie tobie plików statycznych w co wątpię (pojawił by się error)

Wszystkich którzy korzystają z bota lub usiłują atakować serwer lepiej tego nie róbcie, bot powoduje wielką ilość odświeżeń strony = zadziała ochrona i zostaniecie zablokowani, ataki tak samo.

Zrobiłem tak jak napisałeś. Dalej to samo.

Opublikowano

Dlaczego w Panelu Kontaktowym jest ten sam tekst co na moim serwerze?

Dlaczego jest ten sam grzybiarz co u mnie, tylko usunięte teksty?

Nawet jak klikam kup grzyby obok tokenów to ten sam tekst co u mnie.

baner.png

Opublikowano

Itemshopu nie widziałeś na innych privach, liczy się kod nie to co można kupić. To jest zapowiedź/beta gdzie itemshop nie jest bardzo potrzebny i dlatego itemki sa skopiowane.

Pokaż mi parę serwerów które mają automatyczny zakup grzybków i wiele wiecej ale jeszcze pisze i nie bede zdradzal szczegolow :)

Opublikowano

Itemshopu nie widziałeś na innych privach, liczy się kod nie to co można kupić. To jest zapowiedź/beta gdzie itemshop nie jest bardzo potrzebny i dlatego itemki sa skopiowane.

Pokaż mi parę serwerów które mają automatyczny zakup grzybków i wiele wiecej ale jeszcze pisze i nie bede zdradzal szczegolow :)

automatyczny zakup grzybów to nie jest coś specjalnie trudnego.. oba serwery na których jestem administratorem mają automatyczny zakup

ale problemem nie jest chyba itemshop tylko to ze nic mi sie nie laduje oprócz ramki po lewej i czatu na firefoxie..

Hejo

Opublikowano

Ja tylko piszę norbertsowi, wszystko już widział wszystko ma ale np on automatycznego nie ma :).

Nie wiem jak to na firefoxie jest ale musisz sprawdzić jakie żądania wykonuje przeglądarka i jakie odpowiedzi dostaje, mozliwe ze nie laduje swfa. W chrome to jest w narzedziach dla programistow i request na firefoxie nie wiem, nie mam na tym komputerze firefoxa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...