Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie kupić giftcode za sms?

scepte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze, to więcej na stronach za gift coda zapłacisz niż na minecraft.net, a wystarczy że pójdziesz do kiosku i poprosisz panią/pana o PaySafeCard za 50 i 30 zł, lub kartą kredytową. Nie kupuj kont na allegro typu: Zapłać 5 zł a będziesz miał konto MC, ale to konto będzie posiadało wielu graczy.

Opublikowano

Całkiem niedawno był podobny temat: http://www.mpcforum.pl/topic/1397044-czy-op%C5%82aca-si%C4%99-kupowa%C4%87-z-giftcodepl/Poczytaj odpowiedzi, niemal wszystkie takie strony generują klucze losowo oparte na systemie zbliżonym do tego z minecraft.net więc większość kluczy jest niepoprawnych. Pójdź do kiosku i kup PaySafeCard, to najlepsze wyjście. I kupuj tylko z minecraft.net!

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Też widziałem takie strony ale to najprawdopodobniej fake.

Lepiej na tym wyjdziesz jak kupisz minecrafta z oficjalnej strony.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Ludzie, czy wy macie swadomosc tego ze kupując GiftCode, ktorego trudno zrealizowac codziennie otrzymacie SMS Premium?

Takie Smsy kosztują 3-4zł i potrafią przychodzic kilka razy dziennie

Taniej Ci wyjdzie kupic oryginalnego Minecrafta, z oficjalnej strony

Pozdrawiam

Opublikowano

Sprawdź czy strony typu fabrykakluczy.pl oferują zasilenia portfela smsem, jednak będzie to dla ciebie bardzo nieekonomiczne - wartość tych smsów pozwoli na zakup 2 kont inną metodą płatności np. przelewem.

Opublikowano

Hosting fiberhost.pl oferuje gifta do mc a konto można doładować sms ale ja jednak też polecam kupić psc i na oficjalnej stronie.

Opublikowano

Są strony które oferują giftcode za sms ale to albo oszustwa albo na jednym koncie gra z 50 osób ;).

Polecam iść do kiosku kupić psc za 100zł i kupić z oficialnej strony mc :).

Opublikowano

Oczywiście, że te strony co reklamują użytkownicy z darmowym Giftcode do Minecrafta jest w większości wypadkach fake. Nie ma sensu wydawać pieniędzy i zostać zwykle oszukanym. 

Kup na stronie Minecraft.net - masz tam 100% pewności, że nie zostaniesz oszukanym i zaoszczędzisz pieniędzy. 

Opublikowano

Chyba nigdzie.

Za sms zapłacisz ok. 2 razy więcej niż za psc (ok. 120 zł?)

Więc się nie opłaca ;/

Mojego kolegę kosztowało to Ponad 200 zł więc sie nie opłaca

edit:Da się kupić za sms ale nie pamiętam gdzie

Opublikowano

­Kupowanie na stronach na nieoficjalnych stronach (np. giftcode.pl itd.) zazwyczaj zawsze kończy się nieotrzymaniem gift-code'a i utratą pieniędzy. :/

sygnatura.png

Opublikowano

Za sms to możesz kupić od zaufanego kolegi. Wystarczy iść do sklepu i poprosić o paysafecard lub zapłacić przelewem (nawet jeśli sam nie możesz to poproś np. rodziców).

Opublikowano

Polecam Allegro tanio i bezpiecznie

Za sms to możesz kupić od zaufanego kolegi. Wystarczy iść do sklepu i poprosić o paysafecard lub zapłacić przelewem (nawet jeśli sam nie możesz to poproś np. rodziców).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...