Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się kupować z giftcode.pl?

leminoX316

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się kupować z giftcode.pl, gift coda do minecrafta za 30zł ? Chciałbym tam kupić gift coda sobie tylko nie wiem czy to bezpieczne.

Z góry dziękuje ;)    

Opublikowano

Nie, wszędzie gdzie są niższe ceny istnieje duże niebezpieczeństwo. Pomyśl, po co ktoś miałby kupić gift code za 80 zł i sprzedawać za 30 zł? Kody mogą być fałszywe, ale najprawdopodobniej są sprzedawane kilkunastu/kilkudziesięciu osób. Czyli na połowie serwerów masz bana, i ciągle będziesz musiał restartować grę by wejść na serwer, na te czołowe i tak nie wejdziesz bo 20 osób na raz będzie chciało wejść. Kupuj tylko z minecraft.net i nie kombinuj. ;)

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Nie, najprawdopodobniej otrzymasz publiczne konto premium, albo nie uzyskasz go wcale. Jeżeli chcesz taniej zakupić oryginalnego minecrafta to zajrzyj na forumową giełdę, gdzie takowe konto możesz kupić za +- 40 złotych.

Opublikowano

Potwierdzam, dostaniesz konto co prawda będziesz mógł na nim sobie grać ale w ciągu kilku miesięcy nagle stracisz do niego dostęp. Uzbieraj jeszcze kilka groszy albo kup używane konto od zaufanej osoby.

Ludzkie zachowanie tak na prawdę zależy od postrzegania świata oraz wychowania danej osoby .

Wszystko da się kontrolować, trzeba tylko to umieć .

Opublikowano

Ludzie często tutaj na forum reklamują strony z darmowym Giftcode lub za wysłanie SMS-a, a tak naprawdę jest to zwyczajny fake, który tylko wyłudza pieniądze. 

Polecam kupić najlepiej i najbezpieczniej konto Premium na stronie Minecraft.net.

Opublikowano

REGULAMIN ŚWIADCZENIA USŁUG PRZEZ GIFTCODE.PL

2.9 Klucze generowane są na podstawie algorytmu oraz innych kluczach zawartych w bazie danych co oznacza, że nie muszą one być poprawne, a serwis nie zapewnia poprawności klucza.

2.12 Użytkownik przyjmuje do wiadomości, ze oferowane przez serwis klucze nie są poprawne oraz nie gwarantują aktywacji konta Premium w grze Minecraft.

Pozdro dla kupujących na giftcode.pl ;)

Opublikowano

REGULAMIN ŚWIADCZENIA USŁUG PRZEZ GIFTCODE.PL

2.9 Klucze generowane są na podstawie algorytmu oraz innych kluczach zawartych w bazie danych co oznacza, że nie muszą one być poprawne, a serwis nie zapewnia poprawności klucza.

2.12 Użytkownik przyjmuje do wiadomości, ze oferowane przez serwis klucze nie są poprawne oraz nie gwarantują aktywacji konta Premium w grze Minecraft.

Pozdro dla kupujących na giftcode.pl ;)

No dokładnie, a najlepsza jest zakładka opinie. Sami napisali z 15 opinii, nie dziwne, że wszystkie są pozytywne? Ależ skąd, przecież administrator najpierw musi zatwierdzić twój post. Nic dziwnego, że jest ich tak mało, przecież nikomu to nie działa. :D

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Chyba musicie być idiotami, by kupywać minecrafta z innej strony niż minecraft.net

(choć ja kupiłem na allegro czyli ja=idiota choć mi działa dobrze)

Te strony zwykle robią nas w balona np. niby działa, ale 20 osób korzysta z 1 konta.

Opublikowano

Tylko i wyłącznie z minecraft.net, nie ma sensu wydawać pieniędzy i zostać oszukanym.

Wszystkie (lub większość) to kłamstwo i wyłudzanie pieniędzy.­

sygnatura.png

Opublikowano

W tym jest trochę oszustwa bo ty to kupisz a nagle możesz stracić do tego dostęp.Ja sobię kupiłem ogrinalnego minecraft i mam pewność że nikt mi tego konta nie ukradnie i się na niego nie włamie

Opublikowano

Kolego za 30 zł ktoś sprzedaje jest to nie bezpieczne chyba że jest to większa firma która ma zyski ja osobiście polecam ci minecraft.net

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...