Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory 2 | Season 8 EP 3 | Exp: x300 | Drop: 40 % | START 16.05.2015 |

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wracam do MU po wielkiej przerwie . Warto tutaj zagrać ? Zachęca mnie liczba osób bo to sie ceni ale mam problem z waszym pobieraniem ;> Niestety wczoraj 3 razy mi przerwało pobieranie i musiałem od nowa . Internet miałem przez cały czas bo byłem przy komputerze więc prosze nie mówić że ja mam problem , kolega pobierał wczoraj razem ze mną bo jak grać to nie samemu i miał ten sam problem . Może coś z tym hostingiem ? 

Ponawiam pytanie ! Warto tutaj zagrać ?

Jak by to nie był problem zapraszam do mnie na ts . Ts3.thel.pl kanał7 vip

Tak linki do downloadu dzialaja w 100%.

NOWY EVENT !

Event pod tym linkiem: https://www.facebook.com/211061892268282/photos/a.461438070563995.97498.211061892268282/957981574242973/?type=1&theater

Event EXP na Weekend !

Event polega na zwiększeniu expa od soboty 00.01 do 23.59 w niedziele. Wystarczy polubic ten wpis. 1 LIKE to 1x exp ! Uwaga to nie jest mnożnik ! czyli np 50 polubień to 50x exp.

Maksymalna wartość do osiągnięcia to 150x ! Nawet jeżeli będzie więcej lików nie będą się one liczyć. Polubienia liczą się do piątku do godziny 23.59 !

Dodatkowo zostalo dodane wymienianie WCOINC na credity ! WCOINC zdobywasz w grze za eventy, zabicia bosow, za handel na offtrade :) Zapraszam :)

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zgadzam się z kolegą. Gra się świetnie, czuć ten poziom trudności ;)

Zapraszam do gildii SeasonS oraz OldLordS :)

Opublikowano

To nawet łotewskie serwery tak nie drą na donate jak ten s**t.

Tak jak ludzie pisali wyżej - serwer nie jest stworzony pod konkurencyjną zabawę, lecz jest komercyjnym ścierwem.

Nie polecam.

Opublikowano

To nawet łotewskie serwery tak nie drą na donate jak ten s**t.

Tak jak ludzie pisali wyżej - serwer nie jest stworzony pod konkurencyjną zabawę, lecz jest komercyjnym ścierwem.

Nie polecam.

No tak konkurencja ^^

Pewnie nawet nie byles na serwerze :D

Opublikowano

witam, gralem na wog`u nie raz co sezon dotowalem i doszedłem do wnosku, że to syf skoro co sezon musze dotowac by cos osiagnac dobranoc i milej nocy ;)

p.s.

serwer dla kasy w końcu "firma" go prowadzi, a z czegoś muszą opłaty robić

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie płaczą tylko dzięki takim adminom MU nawet na tym forum nie ma własnego konta. Pozdrawiam dawno nie widziany GRAMSAM Idefixe RobertMG i chyba jeszcze parę nicków. 

PS

Może czasem Seniorów posłuchać warto ? :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Chodź serwer od dawien dawna jest wyłączony, może by się coś tu ruszło... coś... gdzieś...

Skoro serwer jest wyłączony to temat zamykam. Jakby coś się zmieniło to pw.

Pamiętajcie o raportowaniu takich przypadków. Wtedy forum będzie przejrzyste. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...