Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory 2 | Season 8 EP 3 | Exp: x300 | Drop: 40 % | START 16.05.2015 |

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Nabijanie kasy z kieszonkowego gimbazy." Czyli jezeli chcesz kupic bilet pierwszej klasy w PKP to tez nabijaja kase? Jezeli idziesz na mecz i sa normalne miejsca lub miejsca vip to tez nabijaja kase? To juz rozumiem dlaczego ludzie nie jezdza PKP i nie chodza na mecze, przeciez to jest wyciaganie kasy, KURDY JA GUPI.

Widocznie slabo je omijasz jak tracisz czas na pisanie takich bzdur "oceniajac" serwer na ktorym nawet nie gralas. Gratuluje blyskotliwosci, widocznie na prawde jestes kobieta to Ci wybaczam :/

" KURDY JA GUPI".. zgadza się !

Co ma piernik do wiatraka, chcę jechać na drugi koniec Polski ....muszę kupić bilet , z imprezą taką jaki jest mecz , to samo !

W Mu nie musze nic kupować by dotrzeć do celu, który jest GR czy jakieś tam inne gówienka. Jest to zabawa, czy rywalizacja, gdzie wszyscy mają równe szanse, więc dla mnie jest to  ewidentne psucie tej atmosfery wystawiając sklep za realne pieniądze !

Taki wlaściciel serwera nie dostarcza nam rozrywki,  z premedytacja  psuje nam młodzież , która w grze podnosi swoje tzw EGO  wydając kieszonkowe od mamusi czy tatusia , by przed kolegą z ławki pochwalic sie jaki on PRO, w realu najcześćiej niedomaga z intelektem !

Jirya..jesli liczba przy nicku twoim to rocznik .... nie dziwie sie reszte sobie dopowiedz !

Na serwerze raz grałam i mam troche pojęcia co sie  na tym "słynnym" dedykowanym ^^.....dzieje .

Szkoda mi czasów, kiedy to stawiano serwery dla zabawy, z chęcia płaciło sie datki na rachunek za prąd, bo takowe dedykowane stały w domu u admina .  Często mnie smieszą  "Hosting w Anglii"  w zapowiedziach . <taki mały przykład >

Dalej nie polecam tego serwera dla normalnych graczy , to na tyle .

Aaaa  ..jeśli wolisz chłopców tez wybaczam,  nie mam nic przeciwko, jestem tolerancyjna ^^

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bravo Ela !!!

Jeszcze paru znajomych  Glorego  tu na Ciebie i na mnie "napadnie" :) (tego może nie wiesz ale troszkę tych GOLD Glory porozdawał free na moje oko prawie 10 ma GOLD ponieważ all maja co najmniej 2 konta online to już ma 20 online od startu :) ) Zamiast komentować nasze uwagi będą Ciebie i mnie np. od "gimbusów wyzywać". Dla mnie to już raczej komplement nie obraza, a co dopiero dla Seniora który zna MU więcej lat niż 90% tych niby dorosłych graczy na WOG - żyje na tym świecie :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Nikt, nigdy nie dostal za free vipa ;) Zdarzazly sie takie przypadki ze osoby dostawaly za wskazanie krytycznego bledu vipa na miesiac czy dwa, ale to chyba rzecz normalna i oczywista, i ciagle mowisz o serwerze medium.

To ze ktos tutaj komentuje nie oznacza ze jest to moj znajomy. Ja za nich zadnej odpowiedzialnosci nie biore za to co pisza, ani tez nikomu nic nie kaze.

Opublikowano

Nikt, nigdy nie dostal za free vipa ;) Zdarzazly sie takie przypadki ze osoby dostawaly za wskazanie krytycznego bledu vipa na miesiac czy dwa, ale to chyba rzecz normalna i oczywista, i ciagle mowisz o serwerze medium.

To ze ktos tutaj komentuje nie oznacza ze jest to moj znajomy. Ja za nich zadnej odpowiedzialnosci nie biore za to co pisza, ani tez nikomu nic nie kaze.

nie baw mnie :) u Seniora chyba jeszcze są avi. Byle gracz niby w testach pomagał  i już dostał GOLD :) a te all testy o d.. otłuc. tak jak na tej edycji były testy :) TESTY w 2-5 graczy to nie testy. Blokuj graczy to lepiej na tym wyjdziesz. było 11 patch, a Senior Ci napisał że zaraz będziesz miał 12 patch i był !!! napisał  PW do ciebie nie na na forum (olałes) tyle że mi wysłał kopię bo zaraz leciał do Londynu (dlatego o tym wiem !!!) ale z Ciebie specjalista od plików MU :) jak Ty ciężko pracujesz nad tymi patch :)  pilnujesz tylko żeby Ci kasa wpadała i korzystasz z cudzej pracy nad plikami MU.  Uważaj bo Senior na 2 turę wyborów przylatuje i jak Ci da bana tam skąd bierzesz te własnej "roboty" patch to będzie Ci "dziwnie". Co prawda raczej oleje bo lepszy kiepski serwer Mu niż żaden :)

Życze powodzenia i miłej gry tak jak juz pare edycji około 20 graczy + ich klony. byle ze 4 kopiło VIP i już masz serwer na 90 dni :)

Wcale bym tu nie pisał tylko na forum - zamiast wywalać brudy serwa tu Pw bym napisał. Ale ty jesteś Car zablokowałeś IP, a mi się nie chce modemu LTE wtykać i zakładać nowego konta tylko po żebyś znowu blokował :) Wog tego nie warty zerknij na parę serwerów  Łotewskich, Litewskich i Rosyjskich gdzie Tobie do ich umiejętności i znajomości MU:)  

Opublikowano

I mówcie ze jęków nie ma ha ha ha jakos ja nie jecze grac bede bez wydawania kasy a serv za cos stac musi proste

Opublikowano

I mówcie ze jęków nie ma ha ha ha jakos ja nie jecze grac bede bez wydawania kasy a serv za cos stac musi proste

Ile zapłacisz za dedyka Senior wraca po 25 spokojnie ći sprzeda dostęp i to zabezpieczony od razu np przed D..s. Skończyły się czasy free serwerów tyle że dedyki też już "no problem" Inne czasy inne ceny :) Proporcja między donate, a free się liczy czym niższy exp na serwerze tym donate łatwiej i trzeba to jakoś wyrównać. Chyba nie myślisz ze Idde spokojnie free zaraz by w TOP3 był. Tyle że przecież Gramsam, Idee to cyborg bo ma znajomych i nawet jego wnuki  znają MU i lubią czasem poexpić  :)

Opublikowano

Na moim koncie moja Babcia expi i sie nie chwale. Czasami tez Bronislaw Komorowski wchodzi poexpic bo lubi, a co.

14 lat skończyłeś? Po tej wypowiedzi sądzę, że masz mniej niż 14

Opublikowano

14 lat skończyłeś? Po tej wypowiedzi sądzę, że masz mniej niż 14

Mam 15lat, i Bronek to moj krul Polski. Pozdro mordo.

Opublikowano

pierwszy dzien expienia za mna - calkiem niezle

Zapraszam  do wspolnej zabawy

No chyba ze  ktos  boi sie wyzwania i   dlugiej gry:)

Opublikowano

To może teraz ja się wypowiem.

Nie za bardzo lubię administrację za pewny incydent który wydarzył się kilka lat temu. - Zresztą to już nie ważne.

Co do pana który stwierdził że tzw. FreePlayer nie da rady tym którzy korzystają z donate - Jesteś w błędzie, nie wydałem ani grosza na serwerze z expem 1k a ubrałem jakieś 2 postacie co każdą edycję i nie raz zdarzyło mi się ubić bez wysiłku ludzi FullDonate, także nieuzasadniona krytyka tak bardzo. 

Tak jak wspomniałem, może nie lubię administracji ale serwer jak najbardziej polecam. Dlaczego ? 

A dlatego że serwer tworzą ludzie, a community serwera jest dosyć przyjemne (z drobnymi wyjątkami z Gildii Byczki jak i CANNABIS).

Poza tym konfiguracja serwera też jest całkiem rozsądna, także nic tylko wbijać i grać ;)

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Dobre już prawie rr bez donate Syn zrobił na LTE i ma na no pvp 1 chaos^^ a donate juz zaraz ze dwa albo 3 rr :)

Tak jak pisałem: czym mniejszy exp tym donate lepsi i trzeba było proporcje zmienić.

Chyba Glory nie myślałeś że Senior coś nie zrobi zrobi mimo block IP żeby nie sprawdzić serwera. Zupełnie nie ma proporcji free a donate!!! Nie zmienisz ustawień i proporcji  zaraz Ci gracze poznikają nawet te GOLD free :) Wracam po 25 to zaczniemy się bawić. Nie tu Glory - tylko tam gdzie te all patch niby zrobiłeś :) Super jesteś!!! Nie zmienisz nic pobawimy się w BLOCK kto kogo? Pozdrawia Cyborg :)

PS 

100 online  śmiech !!! Odejmij moje 5 ale i tak oszukujesz przecież 90% ma dwa konta :) To Glory zaczął ta wojenkę. Chyba nie poznał Seniora = Traper13PL na webzenie na 1x exp i z LT7 max mapą.

Opublikowano

Donatorzy jeszcze nie otrzymali swoich garniturów i i oręży .

Cisza przed .....wbijać póki co ^^

otrzymali wystarczy panda i seal !!!

Opublikowano

Nie o Ciebie idzie. Tylko o proporcje. Między free a donate. Chyba Cię nawet no no pvp widziałem :) Oczywiscie znam Twój prawdziwy nick :) Ważniejsze blokowanie all krytki przez Glorego - nie słucha na serwie - zaraz będzie kombinował jak tu zablokować. Do Waszej wiadomości już chyba na pierwszej edycji proponowałem pomoc. Widziałem gdzie korzysta z plików :) Wam wmawia jaki to jest super, a ON umie tylko zmienić: spoty: exp i drop !!! Cała robota nad plikami nie Jego co patch nie jego robota :). Tyle że nasze kilkadziesiąt godzin pracy  wykorzysta, a potem Wam patch daje :) niby swojego autorstwa :) Ma pecha że ja lubię MU i zwiedzam :)

Ps

Glory taki jesteś super że zapomniałeś że mniejszy exp=mniejsze zeny jak ma free gracz o pomoc poprosić jeśli ceny posta nie zmieniłeś :) Trzeba myśleć głowa nie plz !!!

Nie martw się Glory, Znalazłem bardziej uczciwy i ciekawszy serw MU. Mu to moja zabawa - tylko i wspomnienie. Będziesz nadal za krytykę blokował konta i IP to licz się z konsekwencjami :) Nie każdy z moich znajomych tak lubi MU :) proponowałem pomoc już dawno  temu, nie brałeś jej na poważnie to teraz masz zupełnie -  nie poważnego przeciwnika jeśli czegoś nie zmienisz w proporcjach to zacznę działać, Tylko po to żeby mieli "frajdę" grania na WOG i free i donate !!! Poszukaj znajdziesz Seniora adres napisz wracam ok. 25 maja. (zapomniałem zablokowałeś to poszukaj mnie po blokadzie na Twicie. Dobrze żebyś pojął ze ja nie wróg :) A TOP raczej dla zabawy :)

Opublikowano

Nie o Ciebie idzie. Tylko o proporcje. Między free a donate. Chyba Cię nawet no no pvp widziałem :) Oczywiscie znam Twój prawdziwy nick :) Ważniejsze blokowanie all krytki przez Glorego - nie słucha na serwie - zaraz będzie kombinował jak tu zablokować. Do Waszej wiadomości już chyba na pierwszej edycji proponowałem pomoc. Widziałem gdzie korzysta z plików :) Wam wmawia jaki to jest super, a ON umie tylko zmienić: spoty: exp i drop !!! Cała robota nad plikami nie Jego co patch nie jego robota :). Tyle że nasze kilkadziesiąt godzin pracy  wykorzysta, a potem Wam patch daje :) niby swojego autorstwa :) Ma pecha że ja lubię MU i zwiedzam :)

Ps

Glory taki jesteś super że zapomniałeś że mniejszy exp=mniejsze zeny jak ma free gracz o pomoc poprosić jeśli ceny posta nie zmieniłeś :) Trzeba myśleć głowa nie plz !!!

Nie martw się Glory, Znalazłem bardziej uczciwy i ciekawszy serw MU. Mu to moja zabawa - tylko i wspomnienie. Będziesz nadal za krytykę blokował konta i IP to licz się z konsekwencjami :) Nie każdy z moich znajomych tak lubi MU :)

Cena posta wynosi 1mln gdzie na 1 serwerze 5 milionow wiec jest roznica. Drop zen jest o 60% mniejszy niz na 1 serwerze. Kto robi patcha ? Gracze ? Przeciez to zamkniete pliki, to IGCN robi patcha czyt. "dll" ja tylko przystosowuje to pod WOGA i konfiguruje pod nasz serwer, oczywiscie kilka zmian jest moich.

Co do zmian po stronie serwerowej moge zrobic tylko tyle na ile pozwalaja mi pliki konfiguracyjne, to zamkniety kod i nie da sie w nim dlubac, a i tez nie widze takiej potrzeby.

Wiec jezeli piszesz ze zen jest malo, nie jest. Cena za resa tez zostala zmniejszona, cena bota rowniez. Wiec prosze nie pisz ze nie slucham graczy bo to oni to zaproponowali, a ja to zrobilem.

Wprowadzilem tez rejestracje ren i wymiane ich na WCOINC, dodalem GP za czas online, dodalem happy Hour wiec nie pisz ze nie slucham graczy.

Ciesze sie ze znalazles serwer pod siebie, wlasnie po to jest tyle serwerow zeby kazdy mial wybor. Nie kasuje twoich postow, ale jezeli piszesz i wyzywasz mnie publicznie nie bede tego tolerowac.

Zaden post z MPC nie zostal usuniety przez moderacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...