Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War of Glory 2 | Season 8 EP 3 | Exp: x300 | Drop: 40 % | START 16.05.2015 |

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

11245536_951103204930810_384810210210534

[...] Stojąc na skale spojrzeli za siebie. Koło jaskini działy się teraz dantejskie sceny. Kolejne hordy potworów
próbowały przedrzeć się do góry, tratując lub dosłownie rozrywając na kawałki swoich sparaliżowanych współbraci. Widok poszarpanych i tratowanych zwłok na tle brunatnych od krwi skał połączony z dzikim wyciem wyglądał w świetle księżyca tak obrzydliwie i makabrycznie zarazem, że DarkKnight splunął w przepaść i mruknął sam do siebie : "Obrzydlistwo.". Nie czekając dłużej ruszyli do odkrytego przez niego przejścia. Z trudem przeszli przez wąski, ciemny korytarz i ruszyli wąwozem. Kolejne zakręty sprawiały, że serca biły im mocniej... Czy za załomem skały będzie dalsza droga, czy też wąwóz okaże się ślepy i trzeba będzie wrócić na górę ? Tymczasem wąwóz był coraz głębszy i w pewnym momencie przestało go oświetlać światło księżyca. Tylko ciemny błękit na wąskim skrawku ponad nimi świadczył o tym, że wciąż są pod otwartym niebem. Zapalili pochodnie - teraz nie bali już się, że ich światło może ściągnąć monstra. Po kolejnym zakręcie przeszli, a właściwie przecisnęli się przez wyjątkowo wąski korytarz i ich oczom pokazało się najdziwniejsze miejsce, jakie widzieli w imperial guardian fort[...]

Start serwera 16.05.2015r godzina 19.00 !

informacje.png
Nazwa Servera: War of Glory 2
Wersja: Season 8
Max il. Graczy Online: 500+
Godziny działania: 24/7
Serwer dedykowany: TAK
Link: Strona Główna
konfiguracja.png
Exp:
PvP/NON/VIP
300/300/400
Drop:
PvP/NON/VIP
40%/40%/50%
BB: Off
HP Mobów: 100%
Reset: Resa wykonujemy na 400 lvl. Staty kasowane !

300pkt za resa  oraz 6pkt do webshopa.
Gildia: 180 lvl
MG: 220lvl
DL: 250lvl
SU: od 1 lvl
RF:od 1 lvl
Max Level Itemka: +15+28

Pralka: ustawienia globalowe / sub vip +10%

Webshop: itemy max +11

Max Staty: 32767

pktlvl.png
Normal/Marlon Quest
DK: 5/6
DW: 5/6
Elf: 5/6
SUMM: 5/6
MG: 7
DL: 7
RF: 7

eventy.png
Blood Castle: TAK
Devil Square: TAK
Chaos Castle: TAK
Illusion Temple: TAK
Castle Siege: TAK
BALGASS EVENT: TAK
Nightmare Event: TAK
Hatchery Event: TAK
Doppelganger: TAK
Imperial Fort: TAK
Medusa: TAK

Varka: TAK
administracja.png
Administrator Serwera:

JULKA
Glory

GameMaster:

Teska, Viaa

inne.png
- Sety socket !

- Pandora Event - Kopanie Kamieni !

- Nowe Zwierzaki MUUN !

- MU ROOMY!

- Nowe Ringi Transformacji !

- Personal Shop za zeny/chaosy/soule/blessy !

- Nowe Pentagramy !
- Nowa Mapa Archeon !

- Nowe Ilusion Temple !

- Nowe Chaos Castle !

- Loren Market i Tablica Ogłoszeń !

- Nowa Mini Mapa !
- ARCA WAR !
- Customowy balans postaci !
- Webshop
- Gens System !
- Wymiana ren na WCoinP
- Wymiana Goblin Pointow na WCoinP
- Reset skill tree na www
- Przeniesienie postaci do Lorencii
- Zamiana creditow na WCoinP
- LOCK SYSTEM !!! Zabezpiecz swoje hasło przed złodziejami, nieuczciwymi "kolegami"
- Wingi 2,5 LVL
- Nowe bronie z Ex700Plus
- Zdobywaj punkty WCoinP za wygrane eventy !
- Marry system
- OFF TRADE handluj z innymi nie będąc w grze !

i wiele wiele więcej !

screenshoty.png

publika1.jpg

publika2.jpg

publika3.jpg

publika4.jpg

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na nasz funpage na facebooku tam evencik na start ;) do wygrania pet skeleton.

Link do FunPaga znajdziecie na naszej stronie, forum lub tez wpisujac w wyszukiwarke FB "War of Glory".

Opublikowano

^^^

Która to juz edycja ?

Potrzebujecie księgowej  pisać pw !

Biedak admin Glory zapomniał dodać ze fotki maja już chyba ze dwa lata no i że jest VIP i GOLD za kasę. Za każdą krytykę serwera nawet na "tweet" lub "fejsie"macie ban na IP :). Free gracze służą głównie do killowania tym za kasę :) Nawet na tym low expie po max tygodniu może dwóch  znowu sami donate zostaną :) Dołączyłem cennik :)

PS

zapomniałem dodać że ja jedyny chyba free gracz parę edycji w TOP  przez donate nazywany "Cyborg" moje nicki na tym serwerze: GRAMSAM IdeeFix Asterix. Troszkę ten serwer poznałem :)

post-1386981-0-92086800-1431690628_thumb.jpg

Opublikowano

Gratuluje ludziom ktorzy nawet nie przeczytaja publikacji, a wchodza tutaj tylko po to aby krytykowac. Jest to zupelnie cos innego niz WoG z expem 1k.

Nie chcesz to nie graj, ale nie oceniaj serwera i ustawien na ktorych nie grales jeszcze bo nie miales okazji.

Opublikowano

czyli nie ma donate ? :) Nie rób w "konia przyszłych graczy" jakoś zapomnieliście o tej ostatniej stronce w publikacji. jedno pewne 90 dni serwer będzie działał żeby się nie tłumaczyć z pobranej kasy :)

Ps

Proszę na PW informacje gdzie jeszcze ta "z lekka" przekłamana publikacja została zamieszczona wystarczy, że dodamy tą ostatnią ale ważną "kartkę" z cennikiem o której Admin jakoś zapomniał :)

Senior

Opublikowano

Proponuje poczytac tematy u nas na forum tej osoby :) nick: Abnegat

http://forum.warofglory.pl/topic/17751-bb-ale-frajda-dla-wielu/#entry155214

http://forum.warofglory.pl/topic/17624-ta-edycja/#entry153895

Po 2 to nie jest element publikacji, ale cennik vipa, wiec nie widze sensu zamieszczac go w publikacji, kazdy kto bedzie zainteresowany wejdzie na forum i sprawdzi.

Poczytajcie jego wpisy :) naprawde warto poswiecic te 10 minut :P

Opublikowano

To postaw serwer gdzie nie bedzie donate jesli jestes takim ogarnietym czlowiekiem. Bol dupy tak mocny masz? Na WoGu z expem 1k gram z 5-6lat i moje donate przez te lata to maxymalnie 200zl, a na kazdej edycji mialem 2-3 postacie ubrane. To, ze dla Ciebie bycie w top jest jedynym celem gry w Mu (wspolczuje Ci) to inna historia. Zyj w swoim swiecie bycia Top i siedzeniem po nocach smieszny nolifiku, buziaczki.

P.S Zapraszam jeszcze raz w imieniu graczy do wspolnej gry i zabawy ;C

Opublikowano

Proponuje poczytac tematy u nas na forum tej osoby :) nick: Abnegat

http://forum.warofglory.pl/topic/17751-bb-ale-frajda-dla-wielu/#entry155214

http://forum.warofglory.pl/topic/17624-ta-edycja/#entry153895

Po 2 to nie jest element publikacji, ale cennik vipa, wiec nie widze sensu zamieszczac go w publikacji, kazdy kto bedzie zainteresowany wejdzie na forum i sprawdzi.

Poczytajcie jego wpisy :) naprawde warto poswiecic te 10 minut :P

A co moga pisac donate na temat gracza ktory gra free i robi TOP w tydzien nikogo nie leje i rozdaje pandy itp a te bez sensu gold fenki 2x nadal ma na kontach? I mi tu nie gadaj ze donate mało wazne - serwer zarobkowy i tyle. moze sprawdzimy czy mimo braku graczy i nudy była jakas new edycja zanim upłyneło 90 dni :) Dodam ze jak Senior wróci to blok IP będzie miał w D.. oby nie zrobił block WoG :)

Opublikowano

Masz dużo kasy dla Glorego? WBIJAJ ! ;333 

Serwer tylko pod donate i zamykamy, tak jak kolega wyżej powiedział, postoi 3miesiące i zamykamy, już nie musimy się tłumaczyć, zrobimy nową edycję i nowy przypływ gotówki. Zastanawia mnie tylko dlaczego Polska popularność MUO jest aż tak głupia i tego nie widzi :D

WOG za plz masz u mnie plusa :D

Opublikowano

Dajcie mi polski serwer z takim doswiadczeniem, takimi plikami, zabezpieczeniami i BEZ DONATE to od razu wbijam grac.

Rozumiem Wasz bol dupy, ale to co robicie jest przykre. Nikt nie zmusza Was do placenia za gre, chcesz to wplacasz i grasz na vipie, nie chcesz to grasz za darmo i dla mnie to wiekszej roznicy nie robi.

Normalny gracz dla ktorego najwazniejsza jest przyjemna i ciekawa gra przynajmniej wejdzie i pogra chwile, a dopiero pozniej oceni serwer. Gracz typu GRAMSAM majacy bol dupy o wszystko zacznie krytykowac nawet przed startem zeby odstraszyc graczy bo potem bedzie mial problem  utrzymac sie rankingu graczy :/ a przeciez dla takiego zmarszczonego "seniora" ktory nic innego w zyciu nie osiagnal poza Top1 w Mu online to bedziesz zalamka :C

Dla mnie wystarczy postow w tym temacie i wymiany zdan z ciemnogrodem.

Opublikowano

Nie klóccie sie kazdy ma prawo do wlasnego zdania i wypowiedzi. Jedni uwazaja tak drudzy inaczej, taki urok  :P
Ja zapraszam tych co sa na tak do zabawy, chyba tyle mozna napisac :)

Opublikowano

ale publikacja ma by prawdziwa bez zapominania o takim "drobiazgu" jak to ze jest VIP i GOLD za kasę i ze po tygodniu gry biedny nowy gracz oberwie od "niby" też biednego gracza tyle ze z sealem i panda + max set. Nie wspomnę Glory że przez przypadek zbanowałeś faceta któremu tylko pomagałem co prawda moja pomoc mimo free jest skuteczna dosyć :) zaraz by był w 3 TOP mimo że free gra i nie ma czasu ale nie wiem czemu Ojcu przypadł do gustu i mu pomagaliśmy jako "Cyborgi" :) banuj dalej aby do 25.05.2015

Opublikowano

ale publikacja ma by prawdziwa bez zapominania o takim "drobiazgu" jak to ze jest VIP i GOLD za kasę i ze po tygodniu gry biedny nowy gracz oberwie od "niby" też biednego gracza tyle ze z sealem i panda + max set. Nie wspomnę Glory że przez przypadek zbanowałeś faceta któremu tylko pomagałem co prawda moja pomoc mimo free jest skuteczna dosyć :) zaraz by był w 3 TOP mimo że free gra i nie ma czasu ale nie wiem czemu Ojcu przypadł do gustu i mu pomagaliśmy jako "Cyborgi" :) banuj dalej aby do 25.05.2015

Jezeli bylo to przez "przypadek" to zostanie obanowany, ale sprawdzajac all przypadku nie widze. Po 2 nie temu sluzy ten temat.

Opublikowano

Ale cebula, płaczą bo koleś kosi hajs. Mało jest serwerów bez donate na których można grać i nie narzekać? Nie podoba wam się serwer bo ma donate, to jedziecie dalej w poszukiwaniach a nie jak cebulusy jakieś. Śmiać się chce jak czytam te posty.

Opublikowano

Ale cebula, płaczą bo koleś kosi hajs. Mało jest serwerów bez donate na których można grać i nie narzekać? Nie podoba wam się serwer bo ma donate, to jedziecie dalej w poszukiwaniach a nie jak cebulusy jakieś. Śmiać się chce jak czytam te posty.

Moscal nikt nie płacze , po to jest to forum, żeby skomentować , czy podoba mi sie czy nie ...nabijanie kasy z kieszonkowego gimbazy.

Dorosły myślę, ze nie jest az tak głupi by za zarobione ciężko pieniądze kupował piksele, by lepiej wyglądac od kolegi  ^^

Więc nie zalatuj tu cebulą  ^^

Ja takie serwery omijam szerokim łukiem i nigdy nie bedę polecała !

To na tyle .

Opublikowano

po co jeczycie gracie albo nie ja mam zamiar pograc zeby zabyc czas i kasy nie wydaje a wy robicie co chcecie proste??

Opublikowano

gdzie ty widzisz jęk :) zerknij na forum Wog jak Gramsam i IdeeFix free gracz drażnił all donate tylko dla tego że za szybko co edycja był w TOP 3 :) Po prostu przy publikacji serwera trzeba podać all dane na jego temat. I wtedy ewentualni gracze sami decydują czy wejdą czy nie. 

PS

Z innej beczki :) bez GR mimo niby niskiego expa to za jakies 2-3 tygodnie znowu będą z nudów robili nowe konta, a tymi max tylko z wizyta na CS w niedziele się pojawią no i na pvp pozabijajać free graczy :)

Opublikowano

Moscal nikt nie płacze , po to jest to forum, żeby skomentować , czy podoba mi sie czy nie ...nabijanie kasy z kieszonkowego gimbazy.

Dorosły myślę, ze nie jest az tak głupi by za zarobione ciężko pieniądze kupował piksele, by lepiej wyglądac od kolegi  ^^

Więc nie zalatuj tu cebulą  ^^

To na tyle .

"Nabijanie kasy z kieszonkowego gimbazy." Czyli jezeli chcesz kupic bilet pierwszej klasy w PKP to tez nabijaja kase? Jezeli idziesz na mecz i sa normalne miejsca lub miejsca vip to tez nabijaja kase? To juz rozumiem dlaczego ludzie nie jezdza PKP i nie chodza na mecze, przeciez to jest wyciaganie kasy, KURDY JA GUPI.

Widocznie slabo je omijasz jak tracisz czas na pisanie takich bzdur "oceniajac" serwer na ktorym nawet nie gralas. Gratuluje blyskotliwosci, widocznie na prawde jestes kobieta to Ci wybaczam :/

Opublikowano

Grała i wie co pisze, a może masz wątpliwości że ja serwera nie znam :) (Nie grałem i nie wiem o czym piszę :))  Blokada IP (śmiech ale problem) za krytykę admina na fejsie i twiterze tez free mi się dostała. Żeby chociaż "dzieciak ("byznesmen") " tylko IP zablokował :) Ponieważ Senior na forum do niego pisał to szybko poszukał all kont i zablokował nie wiem po co przecież ta edycja i tak zniknie jak tylko się ten niby low serwer pojawi :)

PS 

Może dyskutuj o publikacji wykaz ze piszemy nieprawdę np: ze fotka nie ma paru lat lub że nie ma donate na serwie. Ewentualnie o tym że każda nowa edycja to nuda była szybciej ale "każda"  trwała co najmniej 90 dni -  z tym polemizuj, a nie atakujesz ewentualnych przyszłych graczy  :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...