Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GanG Albani

ZemstaMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepsze to niż jakaś gandzia mafia gdzie większość gimbusów tylko to słuchało..Szkoda słów

Słucham Gang Albani i mam w dupie co druga osoba sobie myśli..

Mają proste z czasem nawet zabawne teksty.

O Gustach się nie dyskutuje.

Pierwsze zdanie - pierdolisz kocopoły koleś... Czyli Gangu gimby wcale nie słuchają, nie? No jednak na GA jest większe pierdolnięcie małolatów. A druga sprawa, tak na logikę - lepiej nawijać o marihuanie biorąc pod uwagę małoletnich odbiorców, niż o twardych, bo to krótka ścieżka do bramy piekła dla dzieciaków, na których łatwo wpłynąć. Zresztą to jest temat rzeka. Sama czasami jakieś kawałki Popa słucham, jednak bądźmy obiektywni

Opublikowano

No chyba to oczywiste że sluchasz tego co lubisz, a nie tego co Ci ktoś powie '' masz tego sluchac ''

Niby Gang Albanii i beka straszna, ale przekaz ma dobry , przykladowo kawałek Blachary ,no kurcze bajka, przekaz , przekaz , przekaz.

przekaz

przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz przekaz

Nie ma żadnego przekazu, ogólnie muzyka dla debili + ludzi, którzy lubią ,, umc umc umc '' xD

@Rav3.

wygryw xD

Opublikowano

No chyba to oczywiste że sluchasz tego co lubisz, a nie tego co Ci ktoś powie '' masz tego sluchac ''

Niby Gang Albanii i beka straszna, ale przekaz ma dobry , przykladowo kawałek Blachary ,no kurcze bajka, przekaz , przekaz , przekaz.

Yyy jaki tam masz przekaz? Przecież w tym nie ma za grosz przekazu. To teksty dla pustych ludzi stworzone przez pustych ludzi nic więcej...

r9wfFzB.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Owszem, utwory gangu to takie utwory ktore uzalezniaja, niestety popka w pl nie bedzie poki co 

Na szczęście nie będzie :D 

r9wfFzB.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Rak polskiej muzyki powrócił  T_T  :((

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Nie jestem fanką rapu, jednak porównując kilka piosenek (które słyszałam) z tego gatunku do "utworów" Gangu Albanii..  :awkward:

Może ja po prostu tego nie czuję, ale słyszałam o wiele bardziej ambitniejsze przekazy.

Opublikowano

Członkowie tego składu są świetnym przykładem tego jak nisko muzyka upadła.

Nastały czasy gdzie pan od "pie*** wody mineralnej" oraz jego przyjaciel miłośnik haków z których nabijał się cały internet aktualnie robią karierę :)

Lekko odbijając od tematu przypominają mi się piękne czasy kiedy Kamil Baranek nie był jeszcze sławny i akurat dawał koncert w mojej małej mieścinie.

Pod sceną oprócz okolicznych wielbicieli napojów o stężeniu alkoholu 40%+ nie było żywej duszy.

Rok później Baranek wystąpił w "Mam talent" i na kolejny koncert w przedsprzedaży bilety skończyły się miesiąc wcześniej :) 

Słodka komercja.

07be881a3e09b3d3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...