Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Internal Last Chaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bedzie cashu online i nie bedzie problemu :)

Ale chociaż jakieś vote bedzie co? ;P

...to też można obejść mając zmienne ip ;)

Cash z bosów...oj bedzię się działo...

A co myslicie zeby utrudnic wykupianie skilli i przywrocic stare dropienie ksiazek w akan ? :P

No to znowu tripple rk sie kłania- op skill a ksiegi nie trza;)

a następne pytania czy Full Anti-Hack, Anti-Dupe itd. jest ogarnięte ? 

A co z aniti-DDos, anti-crash, bo większość serwów miało problem z tym właśnie i dlatego upadły.

Bo co to za serw, że byle amator wejdzie i zrobi dc wszystkim pod koniec MCS np?!!!

Opublikowano

Jest anti crash , anti ddos i wszystkie bugi usuniete ale zawsze sie znajdzie taki ktos co to obejdzie i tak scrashuje :P

Opublikowano

Co myślicie o wprowadzeniu soula dla cienia? Jedyna klasa która tego nie ma bynajmniej ja nie widziałem, a sporo priv już za mną ;-) bez hejtów proszę xD

Opublikowano

Co myślicie o wprowadzeniu soula dla cienia? Jedyna klasa która tego nie ma bynajmniej ja nie widziałem, a sporo priv już za mną ;-) bez hejtów proszę xD

Grałem juz na priv z soulem ns i było spoko 

Tu byłbym za tym aby dodać soula dla ns 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

A co to za priv i co dawał ten soul cieniowi? 

Na 100% na starym Genesis był soul ns  Chyba były trzy takie privy 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Jest anti crash , anti ddos i wszystkie bugi usuniete ale zawsze sie znajdzie taki ktos co to obejdzie i tak scrashuje :P

1) Anti-crash i anti-ddos: wątpię, że wystarczające. Jak już sam wspomniałeś zawsze znajdzie się taki, co obejdzie zabezpieczenia. A wątpię, że zainwestowałeś w najlepszą ochronę. ;)

2) Na pewno nie usunąłeś wszystkich bugów. Po włączeniu serwera gracze (o ile będziesz miał jakiś) znajdą jakieś niedociągnięcia.

Opublikowano

Jaknajbardziej na tak 

Dodatkowo zmieniłbym to :

raty :

exp : x3

drop x2 

gold x2 

pu x 2

exp pet x3

exp za q x1

Online cash 100 cashu za tydzien online 

vote cash : 5 cashu - 1 dzień 

Ulepszanie hs 30-35% 

ulepszanie runami 50% 

Dodałbym jeszcze nacisk na stary dobry exp w party.

Party 4-5+  osobowe 

Wtedy każda klasa byłaby potrzebna jak za starych dobrych czasów.

Według mnie taki serwer miałby respekt.  A nie tak jak reszta  masa klonów które na tym samym polegają afk 5 postaciami dla cashu Wbicie capa w dzień i siedzenie na arenie i czekanie na gród .... 

Takie moje przemyślenia 

Ciężko będzie ogarnąć pierwsze 100 osób na tych ratach co są,  co dopiero robić sub - server z innymi ratami. Jak dla mnie to mija się z sensem. Tak samo jak dropienie skillbooków. Zostawcie SP/PU w spokoju lepiej zająć się czymś innym. Już ludzkie stało się to, że skille są total free więc taka zmiana według mnie mogłaby tylko zniechęcać. 

ubh6c.png
Opublikowano

Możesz spróbować, tylko błagam, nie kopiuj Disturbii. 

Możesz jakoś pozmieniać więcej krain/lokacji, bo tam z tego co pamiętam był (chyba) tylko Tomb, a pvp tam było trochę irytujące. :v

Opublikowano

Masz jakąś stronę już i klienta wrzuconego, bo bym pograł ^^ 

ubh6c.png
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...