Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Internal Last Chaos

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Internal Last Chaos

Raty:

-Maxymalny poziom to 165 (bedzie zwiekszany z czasem)

-Sredni Exp

-Pu jest za darmo

-Ulepszanie 100%

Informacje: 

-Zbalansowane PvP

-Maxymalna ilosc HP to 150k

-Bossy (slabsze) z ktorymi mozemy walczyc 1v1

-Bossy (trudniejsze) tzw, gildyjne.

-Mobki w Procku ktore dropia spora ilosc golda

-Serwer jest EP3.

-Wlasne Affinity.

-Dodany Cash Shop z potrzebnymi itemkami w grze

-Brak opcij reformowania.

-Elcetka zmieniona

-Maksymalny plus to 25

-Nowe Tytuly

-Maksymalna ilosc castingu to 99%.

-Prawdopodobnie 5 cash za 10 minut gry online. 

.....Wiecej informacij wkrotce :)!

Opublikowano

Internal Last Chaos

Raty:

-Maxymalny poziom to 165 (bedzie zwiekszany z czasem)

-Sredni Exp

-Pu jest za darmo

-Ulepszanie 100%

Informacje: 

-Zbalansowane PvP

-Maxymalna ilosc HP to 150k

-Bossy (slabsze) z ktorymi mozemy walczyc 1v1

-Bossy (trudniejsze) tzw, gildyjne.

-Mobki w Procku ktore dropia spora ilosc golda

-Serwer jest EP3.

-Wlasne Affinity.

-Dodany Cash Shop z potrzebnymi itemkami w grze

-Brak opcij reformowania.

-Elcetka zmieniona

-Maksymalny plus to 25

-Nowe Tytuly

-Maksymalna ilosc castingu to 99%.

-Prawdopodobnie 5 cash za 10 minut gry online. 

.....Wiecej informacij wkrotce :)!

Czy to ma być serwer? I dlaczego 99% casta, a nie 100%? I co znaczy "zbilansowane pvp"? Wiesz, wiele serwerów ma "zbilansowane pvp", a jakoś tego nie można odczuć. :v

Opublikowano

Tak , to ma byc serwer ( nie wiem co chcialas przez to pytanie powiedziec ) :P. U mnie zbalansowane pvp to znaczy 4-6 skilli. 

Opublikowano

Tak , to ma byc serwer ( nie wiem co chcialas przez to pytanie powiedziec ) :P. U mnie zbalansowane pvp to znaczy 4-6 skilli. 

Miało być "czyj". :v Dobrze, 4-6 skilli, a coś więcej? Jak będzie się miał pojedynek palladyn vs wiedźma np?

Opublikowano

No serwer moj , a jesli chodzi co do pojedynku no to skille sa zrownane do jednego poziomu moge powiedziec i niema lepszej ani gorszej postaci :)

Opublikowano

Nie bedzie go mozna miec 100% , ale dokladnie ile to nie myslalem + Keron zostal usuniety.

Jak z leczeniem kleryka?

Skill zostal obnizony troszke.

Opublikowano

Nie bedzie go mozna miec 100% , ale dokladnie ile to nie myslalem + Keron zostal usuniety.

Skill zostal obnizony troszke.

Inaczej zapytam - czy jest opcja, żeby ktoś ubił kleryka solo? I jak tam właśnie z antystunem/stonem itp?

Opublikowano

Stun pare skili i kleryk lezy .... a tak na serio to jeszcze nie myslalem nad tym bo chcialbym ustawic taka predkosc skilli co jest u Gambita.A jesli chodzi a anty no to jak mowilem , ze 100% niebedzie :)

Opublikowano

Widzę, że dużo pomysłów zaciągniętych z innych privów, ale może wyglądać ciekawie. Nurtują mnie 2 pytania, czy ta zapowiedz nie skończy się jak inne mydleniem oczów ludziom i każdy będzie cały dzień czekał i zaglądał, aż w końcu ucichnie, czy po prostu baza stoi i wprowadzane są tylko "kosmetyczne" zmiany, a następne pytania czy Full Anti-Hack, Anti-Dupe itd. jest ogarnięte ? 

# Widziałem, że Mio wspominała o tym "balance pvp" jak zawsze to widzę, to na myśl przychodzi mi jeden głupi pomysł, żeby zrobić tylko 1 klasę ^^ . Chociaż gdyby Distu stała by trochę dłużej i Admin zmienił trochę tytana, który był OP w porównaniu do innych klas, to według mnie jak gram kupę lat w LC to , to był najlepszy server jeżeli chodzi o pvp. 

@ Szacowany termin odpalenia servera +/- możesz zdradzić? 

ubh6c.png
Opublikowano

Przyznam ze Distu to byl najlepszy serwer pvp. Otwarcie beta bedzie +/- jutro. ale nie obiecuje bo nie wiem ile zdarze zrobic do jutra :)

Opublikowano

Usuń rk trippla to może pvp będzie zbalansowane ;P

To inni powiedzą usuń Deadline u szelmy ^^

Przyznam ze Distu to byl najlepszy serwer pvp. Otwarcie beta bedzie +/- jutro. ale nie obiecuje bo nie wiem ile zdarze zrobic do jutra :)

Jeżeli dasz rady zrobić takie same pvp to chętnie zagram. Zrób coś takiego jak cash boss. Podobało mi się to na LC 300 jak jeszcze żył. Dropienie ticktów z cashem np. 250/350 zależy jakie cenny itemów będą w IS i czy będą one użyteczne, czy tylko porąbane potki, których nie używa się nawet na PLu. Takie ISy mnie najbardziej śmieszą. Wolę minimalizm, ale użyteczny. 

ubh6c.png
Opublikowano

Niee jeśli max lv 165 to tripple rk bedzie po prostu zbyt op, bo dl nie ma takiego powera (lv 4 tylko ). Zresztą 80% ma i tak zedytowane tripple bo tu praktycznie nie ma animacji.

A co np z taką witch, którą do 132 lv bodajże po prostu nie da się grać (nie ma nawet konkretnego skila)- może by tak wprowadzić jakiś nowy...

Opublikowano

Mysle wlasnie o nowych skilach

Dodano:

- Nowe Bossy

- (200) Cash Coin

- Cash NPC

- Specjalna karte zmiany nicku

- Affinity w IS

:)

Opublikowano

Buffy u npc? Byle nie soul witch i wind blessing sorca (bo to przesada)- haste 2 lv 2 wystarczy.

Zgadzam się kilka użytecznych buffów bez żadnych cube, windy blessing i soulów 

Dodano:

- Nowe Bossy

- (200) Cash Coin

- Cash NPC

- Affinity w IS

Cieszę się, że mój pomysł został w drążony w życie z tym cashem. 

Proszę tylko o normalne ceny w IS, bo szaleje jak trzeba farmić cash i robić boty przez kilka dni na 1 item. 

ubh6c.png
Opublikowano

A co myslicie zeby utrudnic wykupianie skilli i przywrocic stare dropienie ksiazek w akan ? :P

Opublikowano

A co myslicie zeby utrudnic wykupianie skilli i przywrocic stare dropienie ksiazek w akan ?  :P

Jaknajbardziej na tak 

Dodatkowo zmieniłbym to :

raty :

exp : x3

drop x2 

gold x2 

pu x 2

exp pet x3

exp za q x1

Online cash 100 cashu za tydzien online 

vote cash : 5 cashu - 1 dzień 

Ulepszanie hs 30-35% 

ulepszanie runami 50% 

Dodałbym jeszcze nacisk na stary dobry exp w party.

Party 4-5+  osobowe 

Wtedy każda klasa byłaby potrzebna jak za starych dobrych czasów.

Według mnie taki serwer miałby respekt.  A nie tak jak reszta  masa klonów które na tym samym polegają afk 5 postaciami dla cashu Wbicie capa w dzień i siedzenie na arenie i czekanie na gród .... 

Takie moje przemyślenia 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Jaknajbardziej na tak 

Dodatkowo zmieniłbym to :

raty :

exp : x3

drop x2 

gold x2 

pu x 2

exp pet x3

exp za q x1

Online cash 100 cashu za tydzien online 

vote cash : 5 cashu - 1 dzień 

Ulepszanie hs 30-35% 

ulepszanie runami 50% 

Dodałbym jeszcze nacisk na stary dobry exp w party.

Party 4-5+  osobowe 

Wtedy każda klasa byłaby potrzebna jak za starych dobrych czasów.

Według mnie taki serwer miałby respekt.  A nie tak jak reszta  masa klonów które na tym samym polegają afk 5 postaciami dla cashu Wbicie capa w dzień i siedzenie na arenie i czekanie na gród .... 

Takie moje przemyślenia 

Polacy moze by na to poszli ale jesli chodzi a niemcow to nie wiem :x

Opublikowano

Polacy moze by na to poszli ale jesli chodzi a niemcow to nie wiem :x

Zawsze można zrobić dwa podserwery Tak jak na dawnym Destiny były 4 

Dodano:

- Nowe Bossy

- (200) Cash Coin

- Cash NPC

- Affinity w IS

Jak dla mnie 

Anffinity cash to przesada gdyż będzie mnóstwo nooob postaci afk nabijających cash online. Jeśli już miałoby być dodane to dodałbym blokade ID komputera Tylko 1 konto i dziękuje :) 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...