Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekko [Cinematic Trailer]

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brakowalo nowego kozackiego champa co skacze, pizga duzo i ma fajna bron jak np Riven i moze Ekko nim bedzie. Niezle wyglada i na bank go zrealizuja bo po co by robili ten film i dodawali dzwieki do LoLa.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Fajnie wygląda. Przy okazji ujawnili rework urgota. Taki młody lucian:D . A to z tym czasem to zaje*ista mechanika wg. mnie, tylko to fajnie wygląda na filmiku, jak jakieś fajne anime, a w grze raczej to nie będzie aż tak z*********e działać:P Ale fajną muzyczkę dodali, jak do jakiegoś Fairy Tail czy coś.

PS. Tu macie po polsku:https://www.youtube.com/watch?v=_JnRi9TVX0s&feature=youtu.be

Pomocnik
Opublikowano

Nie podoba mi się aparycja postaci, resztę ciężko ocenić, bo została zaprezentowana jedynie manipulacja czasem.

Opublikowano

Ciężko ocenić na podstawie tego filmu . Czy tylko mi wydaje się, ze ekko walczył z Singedem ?

Opublikowano

Tak wgl to top laner czy co bo nie ogarniam?

...................\/...................

Opublikowano

Hmmm, muzyka i animacja na poziomie, ale... Taka średnia prezentacja postaci. Jednak jestem ciekawa jak to w grze będzie :p

Opublikowano

Zaktualizowałem o Polską wersję :)

Ja z pewnością kupię tego Championa, o ile będzie miał użyteczne ulti, że nie tylko cofnie czas, ale również uleczy go, itp. Byłaby to ciekawa postać vs Riven :P A co do tego bohatera na filmiku to jest to ktoś jeszcze, lecz nie Singed, ani Urgot po reworku. To być może nowa twarz w Lidze. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Czemu ludzie tak negatywnie odbierają te postać? :P Mi tam się podoba. Ciekawa manipulacja czasem. Zapowiedź jak każda inna - uboga. Pewnie Ulty będzie mogło cofnąć nas o kilka sekund meczu w tył. Stawiam na Assasina.

Opublikowano

Taka sobie ta postać , jakiś dzieciak który napewno będzie władał czasem tak jak zilean :D.

.

Opublikowano

Mi to wygląda na jakiegos brata ezraela lub syna zileana ale raczej ta 1 opcja 

z filmu mozna wywnioskować ze będzie on mógł cofnąc sie w czasie razem z ludzmi do okoła niego i odda innym hp itp a jemu hp wezmie i nie odda (1:22 sek dostaje w ręke 1:30 ręka go boli) ale zawsze moze byc inaczej

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Mi się bardzo podobają postacie w której jest coś związanego z czasem, jednak po tej prezentacji nie za wiele się można było dowiedzieć. Tak więc nic tylko czekać na jego wprowadzenie. :)

Opublikowano

Mi to wygląda na jakiegos brata ezraela lub syna zileana ale raczej ta 1 opcja 

z filmu mozna wywnioskować ze będzie on mógł cofnąc sie w czasie razem z ludzmi do okoła niego i odda innym hp itp a jemu hp wezmie i nie odda (1:22 sek dostaje w ręke 1:30 ręka go boli) ale zawsze moze byc inaczej

To tak jakby Ekko dostał w pysk od ulti Jinx i cofa czas o 4 sekundy i hp nie zyskuje, po cofnięciu czasu nie zmienił kierunku i znowu dostaje w pysk od ulti Jinx i szary ekran  B)

Opublikowano

Ciężko ocenić po tym filmiku, ale może być OP xD

Opublikowano

Moze  ten typ co z nim wlczy Ekko to  nowa postać xD?

@top kase juz zbieram na niego xD

Przekupił mnie uwaga irokezem xD  gdyby była to żeńska postać ehh

a po filmiku oceniam go na 7/10

Opublikowano

Fajna postać jakaś odskocznia :) ten dubbing po polsku mi się wcale nie podobał nie wiem jak wam :D myślę że może być to niezła postać ult jego pewnie będzie polegał na cofaniu się w "czasie" tylko jak miało by to wyglądać do wcześniejszego miejsca gdzie był czy może będzie cofał jednego z wrogów no zobaczymy :)

Opublikowano

Moze ten typ co z nim wlczy Ekko to nowa postać xD?

Ten typ co z nim walczy to singed.

Co do postaci to wygląda jak młodszy brat luciana.

Opublikowano

Ten typ co z nim walczy to singed.

Co do postaci to wygląda jak młodszy brat luciana.

To nie jest Singed, ludzie, ile razy trzeba Wam powtarzać. To ani Singed, ani Urgot po żadnych reworkach. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...