Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekko [Cinematic Trailer]

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już ktoś kiedyś gdzieś o tym wspomniał, że "to coś" może być Sione, ale nie koniecznie :)

To nie jest Sion, Singed ani Urgot. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Mnie się tam podoba, no i polski aktor dubbingowy jest całkiem przyzwoicie dobrany :). Kojarze gościa co projektuje Ekko, to koleś, który majstrował przy Jinx, Vi czy Gnarze, więc jest duże prawdopodobieństwo, że będzie sie nim zajefajnie grało :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Zniechęca mnie jedynie jego ult według mnie jest on mało przydatny bardziej do trollowania coś jak ult Barda 

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Zniechęca mnie jedynie jego ult według mnie jest on mało przydatny bardziej do trollowania coś jak ult Barda 

Ult barda jest op ale do grania na wyższych dywizjach, lub duo z ts'em

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

To tak jakby Ekko dostał w pysk od ulti Jinx i cofa czas o 4 sekundy i hp nie zyskuje, po cofnięciu czasu nie zmienił kierunku i znowu dostaje w pysk od ulti Jinx i szary ekran  B)

Po kiego c***a cofnął by czas po dostaniu w morde ultem  skoro nie umarł ?  a nawet jesli dostał by tym ultem to by cofnął czas o 4 sekundy i by zrobił unik w bok nie sądzisz ? 

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...