Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim wam się najlepiej gra?

alfatriks123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ADC typu Lucian, zawsze dobry harass, mobilny. W szczególności ci z dużym zasięgiem bo ładnie obijać można.

f1a327ea2f.png

Gość Ramzes.
Opublikowano

Ja lubię grać postaciami, którymi można fajne plejsy robić np Ahri, Zed, Thresh :)

Opublikowano

Irelia <3

Niektórzy gracze nie ogarniają co ich zabiło na 4 lvl'u xD

Jak już gram kimś innym to gram tym czym mi sie zachcę, ale w 80% gram Irelią ^_^.

Opublikowano

Mi od początku najlepiej się gra Lee Sinem < 3

Bardzo fajna postać. Świetna mechanika. Trzeba mieć jedynie szybki refleks. 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

ADC to Draven, nim to nawet trollowac sie  nie da :D Top`a gram Maokai`em, postać nie do zniszczenia. Mid LB, wg. mnie najmocniejszy midlaner. Jungle to zawsze Xin/Maokai, łatwy clear efektywne ganki. Support Janna/Blitz Najbardziej wkurzające champy :D

Opublikowano

Assasyni z mechaniką np. Rengar, Zed, Yasuo, Le Blanc itd. ;) Mimo tego moim mainem był Rengar, a teraz mam nowego. Mechanika Ekko tak mnie zachwyca i jest tak trudna, że ją uwielbiam :)

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

Sporo mam ulubionych championów m.in Yasou na midzie, trynda/fiora na topie i Volibear na jungi. ADC nie lubię grać, supportami tym bardziej bo niestety żadnych plejsów nimi nie zrobisz ;d 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...