Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje mentora na CSGOLounge?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, otóż chciałbym trochę zarobić i szukam bettera, który ma dużą skuteczność i pomoże mi w obstawianiu. Na początek nie mogę zaoferować dużo, ale mogę w przyszłości z moich wygranych oddawać jakiś procent.

Opublikowano

Swego czasu dużo zarobiłem na csgolounge nawet lecz zostałem oscamowany i chcąc szybko się odbic postawiłem prawie all ina na VP jak mieli 20% co było najgorszym błędem i przegrali 16:13. Mam nawet dobrą skuteczność nie licząc ICB-śmieci na mały %.

Mogę pomagać Ci w betowaniu nie zależnie jaką chcesz przeznaczyć na to sumę. Zgłoś się tutaj na priv: https://www.facebook.com/trokersbetsalbo ewentualnie napisz na steam: TrokersPL to się dogadamy. Sam od jutra zaczynam serię od 0,40€ tradów i betów na innym polskim fanpagu :) 

-  Link To nie jest reklama... podaję tylko kontakt.

Odezwę się w weekend gdy odblokują mi się trade :)

­

Opublikowano

Szukasz fp czy pomocy?

Bo widzę że w tym temacie będą tylko reklamy.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano
Obstawiając na poprzednich kontach, miałem skuteczność wygranych betów około 75-80%. 20-25% przegranych to były low bety na drużyny po 1-10% i podstawiane mecze.

Nie obstawiam i nie analizuje spotkań o których nie mam pojęcia. Tak samo nie 'dotykam' Amerykańskich spotkań. Kiedyś pisałem w temacie na mpc z betami, ale już skończyłem bo z lekka patola tam jest :P

Jak coś śmiało napisz na pw lub zaproś na steamie, zobaczymy jak wyjdzie na początku. Niczego w zamian nie chcę, chyba że zdecydujesz inaczej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...