Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie daje rady w V2 Metin2.pl

Chudy3223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak w temacie mam problem w v2 piore 2 grupki szponow i dedam jakie eq moze miec zeby dawac rade w v2

eq mam takie fms+9 zlabe sr 28 2x kd+3 lwia tarcza+9 boga+9 bez kd ebo+9 naszyjnik z lez +7 maska strachu +7 buty feniksy+7 i bialko+5 hp mam 9.5hp skille

aura m9 bersek m8 wir m10  prosze na pisac jakie eq moze miec i co moze robic zeby dac rade w v2

Opublikowano

Sam deff nie wystarczy. Musisz mieć dużo HP bo inaczej nie uciągniesz. 

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Hp, deff (deffa tylko trochę, bo szycie) i blok ciosów.

Zrób sobie buffa nawet to błogo na m1 zawsze coś da ;)

OndteAw.png

Opublikowano

Buff to podstawa, przynajmniej 2x m1. Boga ogarnij z hp i kd, ew. tylko z kd, biżu musi być z hp - wisiorek z łez najlepiej 1,5k hp, buty fenka też 1,5k hp, srebrna branza +9 lub jakaś 1,5k hp. Jak nie ogarniesz boga żadnego to śmierta+9 4b też sie nada z 2k hp. Jeżeli uda Ci sie wynaleźć jakieś buty/wisior z 8 omdlenie, a w reszcie będziesz miał hp to również polecam. Podejrzewam, że w dropie też ta postać za dobra nie jest, a żadnego dropa nie masz to polecam albo allegro albo kopanie w świątyni ;) jeżeli oczywiście żadnych funduszy nie masz na modernizacje eq. 

pozdro

Opublikowano

Podstawa to Buff zacznij go robić itemy z intą i max inta,wyexp sobie go do 35 poziomu aby mieć x2 m1 błogo i pomoc.
Odnośnie eq za mało HP masz powinieneś sobie załatwić bizu z 1,5/2k HP jeśli to możliwe najlepiej jeśli w bizu byś miał jak wymienił up 8 omdlenie,zawsze coś.
Kolejną rzeczą jest to żeby zrobić biologa,zawszę coś da jakiegoś bona aby wyjść na plus,a co do deffa może i duża przeszywka by była ale tak z +600 już by dało efekt z HP i porządnym buffem.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Pasjonat
Opublikowano

Do tego hp i deffa przydałby się jeszcze blok/odbicie. Jaki masz w ogóle lvl?

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

BUFF! BUFF to podstawa przy expie w V2! I HP. Naszyjnik, buty, branza i zbrojka z hp to podstawa. Spróbuj tez rosek na wartość ataku i kryta,

*Nieregulaminowa sygnatura

Pasjonat
Opublikowano

Wisior, butki, branza, zbroja 1,5k - 2k HP + buff. [ To jest PODSTAWA ]

Samo hp nie jest podstawą, jeśli będzie miał bony hp, a deffa mało, w broni słabe średnie to nic z tego by nie było.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

dzieki ludzie juz jest koniec tematu   dzieki ludzie ++++ a level mam 65lvl i buffa mam 32lvl i bolgo m2 tylko nie mam jeszcze pomocy na buffe 

i mam jakies pytanie to ludzdi ktorzy robiom filmy z metin2 podajcie jakiegos kolesa ktory robi filmik ??? PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...