Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista youtuberów nagrywających metina.

Peksi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko.

Bede potrzebował reklame na serwer, mógłby mi ktoś napisać liste youtuberów kręcących metina?

Zależy mi na KAŻDYM od 1 do 1kkk widzów, każdy gracz jest jak złoto :) Również mogą być zagraniczni ;>

A jeżeli jakis youtuber zobaczy ten temat, zapraszam na PW tam reszta obgadamy co i jak :)

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Jedni z najlepszy Polskich to Wallander, BuenaCosta, UzurpatorGaming, Lisek1000 z czego tylko 2 kreca odcinki z PL'a.

Od czasu do czasu jeszcze IsAmUxPompa :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Aaa 360TM ? Chyba on jeszcze nagrywał albo Sh4ke, nie pamiętam który :p

AdaMPCforumambi - jego na pewno mogę polecić :)

Opublikowano

Chce youtuberów co nie posiadają własnych serwerów... ani typu MIszczU, Nymfa cyz ktos bo wiadomo ze dla nich ravia 4 ever, a do kiecola juz napisalem :D

Dzięki, czekam na wiecej.. :D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Ale mu chodzi do reklamy serwera a nie którzy są najlepsi ..

dodam jeszcze Uzurpatora jak ktoś tam wyżej a i jeszcze DIII2 coś takiego ;p

sygna.png

Opublikowano

Ale mu chodzi do reklamy serwera a nie którzy są najlepsi ..

dodam jeszcze Uzurpatora jak ktoś tam wyżej a i jeszcze DIII2 coś takiego ;p

Uzurpator to tylko hady pizga, a serwer jest easy/4fun

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Znam jeszcze jednego, ale nie wiem czy jego nick się nadaje do publikacji. ku*waaaaamac. Publikował filmiki z S24, gdzie jest dość znany, top 1 postać na tym serwerze, więc widzów ma.

Opublikowano

Isamu, Fubu, BuenaCosta; gracze, których nick kończy się na "XMetin2".

Isamu i BuFu nie beda kręcić komuś reklamy bo mają swoje serwery :)

jest jeszcze youtuber Małysz

41196912334212939960.png

Opublikowano

Aaa 360TM ? Chyba on jeszcze nagrywał albo Sh4ke, nie pamiętam który :P

AdaMPCforumambi - jego na pewno mogę polecić :)

Sh4ke nagrywał filmiki nie 360 :) Z 360 robiło się serwery ^^

Jeżeli na prawdę zależy Ci na graczach to skorzystaj z Gimperr'a.

Opublikowano

Nie chcę mi się myśleć i patrzeć których już wymienili więc wymienie all co znam:

Miszczu

Nitro

Kiecoll

Graczol

Perry

TheHaju

FleshxMetin

KaddyxMetin

Uzurpator

lisek100 czy tam 1000

diiim2

menegerxmt2

tibounpl

mreparo

BuenaCosta

mrpiotrek122

Wallander

masterpiro

diabloxmetin66

Jest ich jeszcze więcej ;d

Opublikowano

Przecież jeszcze możesz do kamera napisać on ci reklame dupnie na swojej stronie .

Edit

Jak coś on nie jest ytber czy jak to tam, ale i tak dużo osób przychodzi po jego moda na metka. tak iż ci to jeszcze polecam ;P

Ker169.gif

Opublikowano

Przecież jeszcze możesz do kamera napisać on ci reklame dupnie na swojej stronie .

Edit

Jak coś on nie jest ytber czy jak to tam, ale i tak dużo osób przychodzi po jego moda na metka. tak iż ci to jeszcze polecam ;P

U Kamera myslalem, tak samo na metin2list... ale zobaczymy =D Na razie wolimy youtuberów, dzieki wielki wszystkim za pomoc, jak ktos cos jeszcze ma, zna to dawać mi tu :) Może również być spoza Metina jakiś youtuber tylko tak max do 20k widzów, bo wyżej nie ma co próbować bez 500zl/os ;D

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Dawać dawać :D I nie powtarzajcie sie jak mozecie

ja juz kase odkładam na reklame

U Kamera myslalem, tak samo na metin2list... ale zobaczymy =D Na razie wolimy youtuberów, dzieki wielki wszystkim za pomoc, jak ktos cos jeszcze ma, zna to dawać mi tu :) Może również być spoza Metina jakiś youtuber tylko tak max do 20k widzów, bo wyżej nie ma co próbować bez 500zl/os ;D

Po co chcesz jeszcze więcej?

Najbardziej znacząca reklama i tak będzie u Gimperr'a.

Będzie droga ale skuteczna. Sami skorzystaliśmy kiedyś i do zapowiedzi wbiło nam ok. 1k w minute.

U Kamer'a reklama tania lecz czy on znajdzie miejsce tego nie wiesz nigdy ale również bardzo skuteczna reklama,gdyż stronkę wirtuoza od cheatów przegląda multum osób dziennie.

Na MPCforum reklamy nie wykupisz na pierwszej stronce gdyż to już by zniszczyło ideologię tego forum.

To nie bazar i gdyby to było możliwe każdy zareklamowałby coś a wtedy z strony głównej najlepiej prosperującego forum o grach i hackach zrobiłaby się giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...