Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Support plemion

zobaczesecos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety , to moj znajomy z plemienia , nie wiem co ten support robi , mam nadzieje ze go odbanują a film zobaczy jak najwieksza liczba osob.

Opublikowano

­Myślę, że takim małym kanałem nic nie zdziała. To co się tam dzieje ostatnio to przechodzi ludzkie pojęcie. Ban niesłusznie nadany...

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Niestety dlatego nie chce sie az grac w ta gre skoro admini faworyzuja jednego , a drugiemu bana dadza od tak , bo zyje i cos na forum plemienia napisze czy w wiadomosci do swojej np. dziewczyny o supporcie.

Zalosne podejscie maja i tyle.

Juz nie wspomne , ze prawdopodobnie dodaja jednym surowce.

Co lepsze nie banuja wielu ludzi za skrypt do automatycznej farmy , a jest taki :)

Za to innym ktorzy uzywaja danego skryptu dawaja bana globalnego.

Opublikowano

Ale co to siętu dzieje... K***a myślałem ze po 86 sie coszmieni po nalotach na support a tu c**j... Jak tak dalej pójdzie nikt nie będzie grał. Jak to ktos na forum napisał słąć do niemca moze oni cos zdziałają... Pozdro JZT

Opublikowano

W sumie też kilka razy dostałem bana.. Za nic w sumie ale odpowiedzieli po godzinie i odblokowali konto ponieważ zaistniał błąd w nicku i zbanowali nie ten nick który chcieli... Ale rzeczywiści to co robią jest nie wporządku

r9wfFzB.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odwala im, ja dostałem bana za to że podbiłem jakiegoś ich kolege na szczęście na innym ip. 

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Opublikowano

Jak można być tak żałosnym? Nie wiem oni w życiu są nie spełnieni, czy co? Tam jest jakiś przesmyk, czy coś że jakiś gimbus może dostać moderatora? Bo tak się zachowują, pewnie Ci koledzy to ich jedyni i się z nich śmieją. Takie osoby nie powinny mieć żadnego stanowiska, nawet w grach internetowych, jak tak bardzo lubią swoich kolegów to niech sobie grają we dwóch, ale nie powoływać się na jakąś funkcję, bo to jest żałosne.

pyhvh7E.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Plemię założył Maciello di Creativo w dniu 02.01.2013
znany teraz jako Kermitto vel Puszek przywódca GEHENNA Sons of Caine

założył plemię na pl68, które tak naprawdę wygrało ten świat :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...