Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

youtuberzy metin2

kubaxyt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imo nikt Cie nie zmusza do kupowania, a jeśli dla Ciebie jest to chore grasz bez, dla nich gdy mogą sobie na to pozwolić(bo wydaje mi sie, że tu masz problem) wydają, Tobie nikt nie broni i nakazuje, także nie wiem dlaczego powstała ta dyskusja.. Rozumiem gdyby np. Tobie ograniczali to i nie możesz nabyć czegoś z IS to rozumiem, ale w takiej sytuacji.. Kolejna opcja, że po prostu chcesz grać" czysto" też coś osiągniesz, a to, że musisz więcej czasu poświęcić to już oczywiste.

Opublikowano

Wiem, że nikt nikogo do niczego nie zmusza i w kwestiach finansowych odnośnie mojej osoby źle założyłeś. Mówiąc, że jest to dla mnie chore nie chodzi mi o to, ile trzeba wydać na IS i że przez to jest to chore, tylko o sam fakt, że ludzie dla mnie są chorzy jeśli wydają kasę na grę, tym bardziej po to, by jak to wiele osób mówi - coś osiągnąć, być kimś...  
Jeśli chodzi o ograniczenia to przecież ograniczają... własnie w ten sposób, że jedyna opcja mieć coś na start z IS to wydać realną kase. Czy to nie jest ograniczenie? bo dla mnie np. jest. Albo ( nie wiem jak teraz na serwerach co powstają ) gdy na serwerze rzeczy z IS'u pomocne graczowi są niezdatne do handlu.. czy to nie jest ograniczenie gracza i poniekąd nawet powiedziałbym podświadomie zmuszanie go do kupna tego czegoś z IS'u by mógł zrobić coś więcej w grze? 
Patrząc po tym co napisałeś to wydaje mi się, że na zagranicznych serwerach, a przynajmniej takich z dostępnym IS'em za głosy nie grałeś. Jakbyś zagrał to myślę, że zmienił byś nieco podejście.

A dyskusja właściwie miała być o youtuberach, choć przeszło faktycznie trochę na zbyt ogólny wątek. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...