Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Stworzenie serwer CS;GO (MC;GO)?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@karolek :3, hypixel też skopiował z cs;go i czy grają na tym projekcie, grają bo to coś innego niż klocki to zmienia grę oraz zabawę, a nie kopanie klocków godzinę co zgniesz i będziesz płakać pół godziny. I po pierwsze to moje/nasze życie i my będziemy robic co chcemy. I damy własne też pomysły, a nie kopiuj wklej.

I jeżeli pierdolisz to forum do pierdol dalej i nie wracaj.

I nie będziemy wgrywać skryptów.

Co do pluginów od jutra, piszemy plugin (System podkładania bomby/Statystyki itd.)

@Looken Staramy się, aby serwer nie był byle jaki tylko porządny, który zmienia minecrafta, na coś lepszego.

#Pozdrawiam Drejkuś.

K***a, chce grac w klocki to gram w klocki, chce grac w cs gram w cs. Czego nie rozumiesz? o.O Ps. W klocki nie gra sie na multi bo jest spierdolone jak matka Pandy.

Ps. P******** mogę, ale twoją matkę, hihiihihihi ^^

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

To że dodasz jeden zjeb*ny pomysł do całej tej rozgrywki to nic nie zmienia. To tak samo jak dodasz linijkę do pluginu i mówisz ze jest twojego autorstwa. ch*uja prawda. Jeszcze dodaj kluczyki do skrzynek żeby gimbusom dropiło im "skiny" a ty żebyś się taplał w złocie od zajebanego "pomysłu". Życzę powodzenia i na przyszłość wymyśl coś własnego.

@AntyBlezur

Bardzo fajny pomysł. 2/10.

Opublikowano

@ujtek Widzę, że jesteś chyba kolega karolka, i czy ktoś mówił, że to mój autroski pomysł?, zamiast siedzieć na d***e to zrób własny projekt.

PS. NIE ODPISZE CI BO I TAK BĘDĘ CIĘ IGNOROWAĆ.

@karolek :3

Nie chce się kłucićz tobą kiedyś byłeś bardziej inteligentny, od kiedy w minecraft się nie gra na multi :D.

I po drugie, zachowuj się, teraz zachowałeś się naprawdę dzieckiem.

Po trzecie...

3974114312885511221864.jpeg

Opublikowano

O żeś dowalił.

Majkraft - gra, CS - gra.

Po kaj ty chcesz łączyć dwie gry, choć i tak ci się to nie uda?

Twoje serwery wypalały tak, że stały 1 dzień lub wcale nie wystartowały. Nie bierz się za robienie takiego projektu na pluginach z internetu.

Póki byś go stworzył to byś podstawówke skończył.

PS:

@karolek :3

Nie chce się kłucić z tobą

SORY ALE MUSIAŁEM TO JEBNĄĆ DUŻĄ CZCIONKĄ. XDDDDDDDD

Opublikowano

@UP 

PO pierwsze, np. rpg/hardcore są tez z innych gier, myślisz skąd się wzięły pomysły tych trybów?

I wszystkie serwery co startowałem to chyba tylko dwa nie wystartowały...

Wiem, ze mnie nie lubisz ale nie musisz tutaj wypisywać o mnie opin, jeżeli chcesz się kłócić mów do siebie.

Co do szkoły, nie jestem ani w podstawówce/gimbazie tylko... (sam pomysł może wymyślisz o co chodzi w tej krzyżówce)

Co do błędu (klucic) POPRAWA - kłócić, to w mojej przeglądarce w domu (teraz jestem aktualnie w szkole) nie pojawiają się błędy nie wiem czemu ^^).

Nie które będą pluginy z internetu, np. bronie które maja lohoho dużo opcji, co do autorskich, dzisiaj zaczynamy pisać plugin na podkładanie bomby/statystyki itd.

@bialasekpl.

To nie będzie kopiuj i później wklej dodamy tez inne rozgrywki z innych tez gier tak samo się tworzy czasami minigame bierze się pomysły z innych gier.

Tak samo wygląda hardcore/easyhc kopiuj wklej od innego serwera.

Jeżeli ktoś chce się kłócić zapraszam na teamspeak3, czy na pw.

Ten temat nie jest na kłótnie tylko na pytanie, które podałem w temacie.

Opublikowano

Mam pomysł: Nie podoba ci się, nie wypowiadaj się! (takich samych x10 komentarzy nie potrzeba)

@idrakus - może nie cs:go a tryb wzorowany cs:go

Pamiętaj, że nie możecie dodawać modów, bo będzie mała liczba graczy, 0 modów pamiętaj!

Najlepiej aby serwer był na 1.8.3 Spigot

Serwer najlepiej aby w nazwie nic miał: CS, GO, Counter, Strike

Najlepiej aby serwer zawierał:

- Możliwość podkładania ładunku.

- Dużą ilość broni ok.30

- Obowiązkowo te mapki: dust2, mirage, inferno, nuke, assault, aztec

- Areny 5vs5 = Uproszczony (15rund)

- Arena 3vs3 = Turniejowy (30 rund)

- Arena 4vs4 = DeathMeatch

- Arena 5vs5 = Wyścig zbrojeń

- Arena 4vs4 = Demolka

- Drużyna Żółta, Niebieska.

- Możliwość głosowania na kolejną mapę (mapa zmienia się po 30 rundach)

- Statystyki na stronie

- Brak map z zakładnikami

- Możliwość zakładania klanów - drużyn

- Możliwość obstawiania meczów (nie skinami a monetami)

- Statystyki bieżącego meczu na TAB (nie wiem czy to jest wykonalne)

- Bronie: (na bronie, ktoś musiał by wykonać dobry Teksturpack.

Łuk mógł by być snajperką, tylko trzeba było by dodać mu przybliżanie. (zabija zawsze, za 1 strzałem)

Nożami, mogły by być aktualne miecze: drewniany, złoty, żelazny, diamentowy (każdy z nich inny dmg) - zabijają od 1 uderzenia.

Wspomagacze:

Granaty: Molotov, Incendiary Grenade, HE Grenade, Flashbang, Smoke Grenade, Decoy Grenade.

Armor: 5 rodzai czym lepszy tym droższy (skórzany, kolczasty, złoty,żelazny,diamentowy) - oczywiście  z odpowiednimi teksturami oraz nazwami.

Defuse kit

- Dźwięk po podłożeniu Bomby (można wykorzystać dźwięki minecraft'a)

- Ogarnięte osoby w Administracji, brak osób którym zależy tylko na $$$

- Najlepiej aby w Administracji była osoba która zna język Java

...

Counter-Strike: Global Offensive – kolejna część kultowej serii. Jak to zwykle bywa, odświeżając starą grę, zespół Valve z tym przeklętym grubasem na czele

spie*dolił ją do cna. Dodano kilka broni, które są bezużyteczne (poza Tec'iem 9), i dwa nowe, niepotrzebne granaty. Gra dostał też kilka nowych map, lecz każdy, kto przy okazji ma Left 4 Dead 2 zauważy, że wydawca zerżnął połowę map z prawie własnej gry.

by Nonsensopedia.

Mimo tego, że gra została zjeb*na, gra w nią wielu graczy wydając $ na skiny które tak naprawdę nic nie dają, a raczej dają pełnią portfele zespołu Valve.

by xSaleen

@AntyMpcForum @antyAdministracjaMPC

Ciekawy pomysł, warto go zrealizować.

minecraft.jpg
Opublikowano

@xSaleen Najpierw, chcemy zrobić turniejowy 30 rund, a później będziemy się bawić w demolki,wyścigi oraz deathmath.Jak skończymy ten turniejowy, to będziemy myśleć co dalej zrobimy, chyba zrobimy deathmatch oraz demolki :). Wszystko w swoim czasie, doszedł do naszego projektu serip co bardzo nam pomoże zrealizować projekt.Co do pozostałych twoich pomysłów pomyślimy :P.

Wczoraj testowałem bronie i nawet fajnie się strzela, dzisiaj ogarniemy txt, oraz bronie jak byś mógł napisz na pw, czy tutaj, albo wy napiszcie jakie byście chcieli bronie.Jeżeli ktoś chce dołączyć do projektu zapraszam na PW!.

Opublikowano

Ja nie mam nic to tego ale to jak robienie minecraft'a w cs.... Mimo to życzę powodzenia ;)(dzień bez hejtu)

ps: Będą rożne tryby?

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...