Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]IEM 2016 - MPCForum

SUAdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jadąc sobie dzisiaj na rowerze wpadłem na pewien pomysł. (nie pytajcie czemu jadąc na rowerze, po prostu nie mam pojęcia jak mi to przez głowę przeszło). Chodzi mi o projekt MPC na IEM 2016.

Moglibyśmy iść dość zgraną paczką na IEM, w koszulkach MPCForum ewentualnie z nickiem z forum.

Prócz reklamy profilu byłaby to reklama forum - rozpowszechnienie, i napewno byli byśmy rozpoznawalni :)

Dodatkowo można ogłosić jakiś konkurs o którejs godzinie, w ktoryś dzień w określonym miejscu, gdzie powiedzmy kazdy z uzytkowników którzy przyjechali jako "pełnoprawny użytkownik" - wiadomo, koszulki, ew. jakiś znak rozpoznawczy. Chodzi po prostu o kogoś kto przyjedzie z nami. Tfu, już źle zdanie skleciłem :D Kazdy z tych uzytkowników będzie prowadził losowanie - zagadka/rozlosowanie. Powiedzmy jeden będzie miał do rozdania konto, drugi - cd key, trzeci jakies kluczyki, czwarty kluczyki itd itd następni jakieś skiny.

Napewno było by to jakieś wyróżnienie dla forum - oczywiście jest to jakiś wydatek i poświęcenie, ale wydaje mi się że byłaby to ciekawa inicjatywa. Wiadomo - IEM dopiero co był, to tylko plan i myśl wstępna.

Dodam odrazu że nie musicie kupować 5-gwiazdkowego hotelu :D mieszkam w Dąbrowie Górniczej, nie długo do Katowic, więc z kumplami damy rade przenocować troche "wiary" ;)

Piszcie co o tym sądzicie. Pięć!

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

>w koszulkach MPCForum ewentualnie z nickiem z forum.

>nie

Opublikowano

Hmm... Koszulka MPC - interesujące.

Neutral z przychylnością na TAK.­

Opublikowano

>w koszulkach MPCForum ewentualnie z nickiem z forum.

>nie

Jakiś tam global mod na pga w 2013 dojebał plakietke z nickiem z forum przyczepioną do bluzy xD

Ogólnie iem to raczej zbyt duże coś, ale rok temu na pga jakieś tam spotkanko ponoć było osób z forum, jakieś t-shirty rozdane ale nie wiem jak dokładnie bo spałem. 

Opublikowano

Jak mi wysłali koszulkę po jakiś 6 miesiącach, więc czego oczekujecie. xD

raczej nie wyszłoby

zbyt pesymistycznie patrzysz :D

Właśnie - tu chodzi o organizację.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Opublikowano

Koszulki - idiotyzm. Spotkać się na iem z ludźmi z mpc można, nie potrzeba do tego nawet jakiegoś patronatu administracji

Opublikowano

OK. SKREŚLMY KOSZULKI.

Co jeszcze do zorganizowania?

7ltRHSP.png

Opublikowano

wbije z szarżą i zginiecie i po co wam to?;d

Można się spotkać, ale bez tych koszulek.

Myślałem kiedyś nad takim meetem mpcforum, przy ognisku z browarkiem xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ref, temat dalej aktualny

7ltRHSP.png

Arcymistrz
Opublikowano

Prawie zawsze przed większą imprezą na forum tworzony jest temat z informacjami gdzie można się spotkać, pogadać - więcej nie trzeba. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...