Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astral [Easy/Medium]

Toky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[R]

[E]

[K]

[L]

[A]

[M]

[A]

.

.

.

informacje-ogolne.jpg

Procesor: amd phenom ll x4 810 processor 2.60 Ghz
Ram: 2,5 GB
Łącze: 20 mb/s
Exp: Dopasowany
Drop: Dopasowany
Yang: Dopasowany(dropią bryłki 50kk, licznie)
                  linki.jpg

Strona główna

25.101.159.243

Client(Ps. to client Casidie, wystarczy pobrać łatkę która jest niżej i wrzucić all do clienta, instrukcja w środku)

https://mega.co.nz/#!m8kFwCJS!gDcdgv2BZhfcENKub2CBTCuORtmLolAtetN6DQKEr_w

Łatka

http://www43.zippyshare.com/v/f1E9BT8J/file.html

nastart.jpg

Na start dostajemy:

Standardowy ekwipunek +9

Poty na mane i hp w ilości 200 sztuk

Niekończącą pelerynkę

Pierścień TP

Buty wiatru

system-ulepszen.jpg
System ulepszeń bronii

sys-new.jpg
dodatek.jpg
                  system-ulepszen.jpg

System ulepszeń zbrojii

sys-ulepszen-zbroji.jpg
                system-ulepszen.jpg

System ulepszeń biżuterii

Jeśli chodzi o biżuterie u nas na serwerze powiem tyle iż jest ona podzielona na 2 zestawy które prezentują się nie ziemsko, nie chce wam nic spo'jlerowac'', wbijecie, ulepszycie, zobaczycie!

kostiumy-i-fryzy.jpg

kostiumy-i-fryzy-ss.jpg

wierzchowce.jpg

Na naszym serwerze jest 5 wierzchowców, jakich, jak one wyglądają? nie zdradzę wam tego mogę tylko powiedzieć że są tą następcy pancernej pandy lub dzika wojennego... wszystko możecie sprawdzić dropiąć wierzchowca!

pety.jpg
Na naszym serwerze jest aż 8 zwierzaków, nie ukazuje ich ponieważ chce żebyście sami zobaczyli co to za zwierzaki mogę powiedzieć tylko tyle że jest w nich bao oraz knuud, a reszta? Wbij, wydrop ,zobaczysz!

Ps. bonusy są wyśmienite więc warto je dropić!

straznicy.jpg

tp-and-dung.jpg

Mała legenda:

Reo - Odpowiada za teleport na Dungeony z którego dropią rzeczy z IS

Turniej PvP - To mapa specjalnie przeznaczona do PvP na różne turnieje między graczami

Event PvP - To wejscie na mapę event. zuo

handlarze.jpg

Handlarze są standardowi jak na każdym serwerze, nie będę tego przedstawiał na ss bo prezentacji nie chce dużej lecz wole skromną,

Handlarka a inaczej Elizabet kryje u siebie w sklepie wiele doplaczy Brojnik czyli handlarz z bronią kryje u siebie bronię do expa jak i do PvP a Zbrojnik czyli handlarz z zbroją kryje u siebie tarcze, zbroje oraz hełmy...

został jeszcze stary mag który za PO daje nam wierzchowce i inne magiczne przedmioty!

mapy.jpg

tp-mapy.jpg

Mapa na poziom 80 jak i 90 została usunięta ponieważ jadła za dużo ramu, jeśli wbijemy poziom 70 udajemy się do mistrza gry który daje nam ostateczne przydzielenie do levela 99!

dodam że moby na mapach są zmienione!

misje.jpg

Na serwerze są misje lecz są bez użyteczne i nie opłacalne do robienia ale zostały ze względów na ''bugowanie'' się ich a jak i ich to i serwera, żeby uniknąć lub je wyłączyć naciśnij po prostu crtl + q

sieci-hamachi.jpg

Astral -> 1

Astral -> 2

Astral -> 3

Astral -> 4

Astral -> 5

Astral -> 6

Astral -> 7

Astral -> 8

Astral -> 9

Astral -> 10

hasło do sieci: 1

werrr.jpg

faq.jpg

1. Jaki maks level?
odp. 99

2. Skąd skille na P?
odp. w quescie na 5 poziom

3. Gdzie dropią itemy z IS?
odp. wszystko dropi albo z dungeonów albo z metinów

4.Czy jest dozwolony BS?
odp. Wgrywajta i używajta co chceta tylko nie WH

5. Czy ciężko się robi eq, jak się expi?
odp. Eq robi się dość łatwo bo nie ma ulepk tylko sama kasa a bryłki lecą bardzo dobrze, exp jest dla hardkorów bo nie jest zbyt łatwy.

Od siebie mogę dodać że jest wgrany nowy interface, nie ma wogole ulep sa tylko yangi na ulepszenie, serwer okreslam na miano medium/easy.

SERWER STARTUJE DZIŚ O 16:30

Opublikowano

Okienko od questa autorskie, kto robił? :P­

To okienko było w plikach Casidie.

Proszę o skan łatki i clienta ( jak za duże to antyvirem, który masz na kompie i ss wrzuć ).

Czas do jutra.

Client jest Casidie, był już skan tego clienta bo jest z tematu o plikach Casidie, nie mam możliwości wrzucic skanu tego clienta, wrzuce skana samej łatki jeśli nie zrobi to problemu.

Polecam  serwer.Toky ogarnięta osoba, która zna się na rzeczy.

Zawitam na starcie.

Zapraszam na serwer :)

Dzięki.

@soxlin7, możesz wgrywać co chcesz, działa tylko WH którego będę pilnował bo góry graczy mieć nie będę.

Opublikowano

Przenoszę ponownie do Hamachi na prośbę autora.

Dziękuję. Serwer wystartuje o godzinie 16:30, przepraszam za to spóźnienie lecz wczoraj miałem 'impreze' i podczas mojej nie obecności dostałem psikusa od dziewczyny która ze złości wyciąła mi numer taki jak widać i muszę wszystko poskładać do kupy.

@Strona rejestracyjna już działa, można zakładać konta

Jeśli ktoś coś ode mnie chce pisać na hamachi, nie wchodzę aktualnie na żadne komunikatory mam tyle pytań że...

WBIJ O 16:30!

Opublikowano

Okno questów polecam zmienic bo to lanerisa :D Klient z bety dlatego stare okno zostało, wgrałeś nowe questy na otwieranie wydarzenia zuo/pvp? bo po otworzeniu jednego otworzą się wszystkie :D + respy na mapach trzeba było poprawić. Bronie 2 reczne +6 naprawiłeś? :D DMG broni na max lv? bo bronie na 60 lv. mają większe :D Balans klas? bo wgl. go nie było :D dużo by wymieniać jak choć by i to poprawiłeś to zagram bo nudzi mi się :D

@Edit

"Na serwerze są misje lecz są bez użyteczne i nie opłacalne do robienia ale zostały ze względów na ''bugowanie'' się ich a jak i ich to i serwera, żeby uniknąć lub je wyłączyć naciśnij po prostu crtl + q"

Które niby questy Ci się bugują? 

@2Edit 

Po co? skoro są niekońcące się tak samo strzały :D Oj Bosik Bosik ... nawet dobrze nie sprawdziłeś plików i wstawiasz je :D

Opublikowano

Okno questów polecam zmienic bo to lanerisa :D Klient z bety dlatego stare okno zostało, wgrałeś nowe questy na otwieranie wydarzenia zuo/pvp? bo po otworzeniu jednego otworzą się wszystkie :D + respy na mapach 80-90 trzeba było poprawić. Bronie 2 reczne +6 naprawiłeś? :D DMG broni na max lv? bo bronie na 60 lv. mają większe :D Balans klas? bo wgl. go nie było :D dużo by wymieniać jak choć by i to poprawiłeś to zagram bo nudzi mi się :D

Mapek na wyższy level nie ma, balans będę zmieniał jak to zobacze bo nie testowałem go a co do systemu jest taki jak na Casidie bo dostałem całe item proto tylko wykasowaliśmy ulepki i się robi za hajsy, wbijaj ;)

Opublikowano

Okno questów polecam zmienic bo to lanerisa :D Klient z bety dlatego stare okno zostało, wgrałeś nowe questy na otwieranie wydarzenia zuo/pvp? bo po otworzeniu jednego otworzą się wszystkie :D + respy na mapach trzeba było poprawić. Bronie 2 reczne +6 naprawiłeś? :D DMG broni na max lv? bo bronie na 60 lv. mają większe :D Balans klas? bo wgl. go nie było :D dużo by wymieniać jak choć by i to poprawiłeś to zagram bo nudzi mi się :D

@Edit

"Na serwerze są misje lecz są bez użyteczne i nie opłacalne do robienia ale zostały ze względów na ''bugowanie'' się ich a jak i ich to i serwera, żeby uniknąć lub je wyłączyć naciśnij po prostu crtl + q"

Które niby questy Ci się bugują? 

@2Edit 

Po co? skoro są niekońcące się tak samo strzały :D Oj Bosik Bosik ... nawet dobrze nie sprawdziłeś plików i wstawiasz je :D

Ten idiota po prostu nie potrafi questa sprawdzić/dograć/edytować

Dziękuję. Serwer wystartuje o godzinie 16:30, przepraszam za to spóźnienie lecz wczoraj miałem 'impreze' i podczas mojej nie obecności dostałem psikusa od dziewczyny która ze złości wyciąła mi numer taki jak widać i muszę wszystko poskładać do kupy.

To jakaś kpina? Ciekawe czy Twoja dziewczyna wie, że coś takiego zrobiła. Pewnie spierdoliłeś coś jak zawsze i myślałeś, że nikt Ci nie pomoże bo wszystkich wkurwiasz dlatego kazałeś usunąć prezentacje, ale jednak ktoś nie mógł wytrzymać Twojego ciągłego pierdolenia i się zgodził.

To okienko było w plikach Casidie.

C***a to wszystkich obchodzi, nie masz do tego praw autorskich więc usuń to, nie wiem jak poproś kogoś żeby Ci pomógł bo znów spierdolisz i będziesz o pomoc błagać.

To okienko należy do serwera "Laneris.pl" a Surka zaraz poinformuje, że jakiś lamus wjebał okno questa do swojego serwera hamachi.

Odnośnie serwera:

Pobrałeś pliki, których nawet nie potrafiłeś wgrać i skonfigurować, trułeś wszystkim dupsko, aby Ci pomogli:

SS

http://s2.ifotos.pl/img/Untitledp_wwesexw.png

Nie potrafiłeś cymbale zmienić podstawy w cliencie xD...

Szczerze, to nawet sysinstallów pewnie sam kretynie nie ustawiłeś bo nie potrafisz i Ci pomagać musieli. TO CZYSTY GOTOWIEC - C***A SAM TU ZROBIŁEŚ, NAWET TEGO SAM NIE WGRAŁEŚ BO NIE UMIESZ

@down

Szczególnie jak update sam nie przeprowadzisz bo questa wgrać nie potrafisz i pierdolisz, że pobugowane są pojebie xD.

Nie ma przed czym się bać, że się wyklepie bo jest naprawiany i updatowany na bieżąco.

Na pewno nie jesteś syfie konkurencją :)

@Edit2

Tak pajacu, zmień to okno questa lamusie.

Opublikowano

Ciesze się, plików nie umiałem odpalić, pomógł mi w tym @Erion, Erio pytałem się co gdzie jest w tych plikach(głownie co gdzie dropi) co do ramki, była u nich będzie u mnie bo nie wiem skąd i od kogo nawet ona jest, co do misji nie są pobugowane tylko nie opłacalne ale są zostawione, można je zawsze usunąć ale są dla osób które są bardziej wytrwałe bo są za nie inne(ciekawe) nagrody, co do potek many, jest po 200 na początku bo są nie skończone, coś jeszcze Turon?

Ps. to że wczoraj prezentacja została usunięta to moja wina to prawda nie będę się tłumaczył tobie dlaczego po prostu napisałem jak było, wierzyć w to nikt nie musi.

Serwer odpalam o 16:30, coraz więcej osób na sieciach co cieszy moje OKO!

Opublikowano

Polecam  serwer.Toky ogarnięta osoba, która zna się na rzeczy.

Zawitam na starcie.

Zapraszam na serwer :)

Opublikowano

No właśnie potki są nieskończone więc po co dajesz 200 sztuk? :D xDDD Zmień to okno na questy bo to własność Surka (Laneris) i on nie zezwala na użycie go ;p Turon ma rację jesteś w chu***j denerwujący i nic nie potrafisz :D mimo iż nie siedzisz w plikach tydzień czasu a gupiego linku do FB zmienic nie umiesz xD to ja Ci życzę powodzenia z zmianą informacji o stronie z item shopem po kliknieciu monety w lewdym dolnym rogu :D Bosik daj sobie spokój z serwerami to nie dla Ciebie jest ;) Ktoś napisał że jesteś ogarnięty i znasz się na rzeczy :D to pisała Twoja dziewczyna? bo ktoś kto Cię zna nigdy by tego nie napisał :D

PS

Podpowiem Ci z tym oknem questa (szykaj pliku quest.tga) i tak pewnie nie znajdziesz xD

Opublikowano

Proszę o zamknięcie prezentacji, serwera nie ma i nie będzie po co mam 30 razy pisać, był w koszu temat i niech tam zostanie, sory za moje zalatanie ale nie chce już go prowadzić i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...