Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[xyz]

Ymek19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reklamy po bokach mogą być, raczej nie powinny przeszkadzać. Oczywiście strona tak trochę łamie prawa autorskie, "kradnąc materiały z IPLA" :D A jak to jest z tymi filmami za które na ipla trzeba zapłacić? Je też można oglądać? 

Edit:: 

Co do wyglądu to tło jest spoko ale nie podobają mi się przyciski i ten text-field 

Cześć...

Opublikowano

Reklamy po bokach mogą być, raczej nie powinny przeszkadzać. Oczywiście strona tak trochę łamie prawa autorskie, "kradnąc materiały z IPLA" :D A jak to jest z tymi filmami za które na ipla trzeba zapłacić? Je też można oglądać? 

Edit:: 

Co do wyglądu to tło jest spoko ale nie podobają mi się przyciski i ten text-field 

Strona oferuje jedynie oglądanie materiałów bezpłatnych , na których jest mnóstwo reklam. a płatne niestety nie działają (może to i dobrze z jednej strony bo ipla by mnie chyba pogoniła) ale w zasadzie zrobienie czegoś takiego też jest możliwe lecz narazie wole nie ryzykować

Opublikowano

Całkiem fajny pomysł, ale po coś ipla montuje te reklamy, więc pewnie wkrótce Ci to zamkną.

Opublikowano

Zły moment wybrałeś na otwieranie takiego serwisu po piątkowym szale zamykania stron z filmami typu ekino i tym podobnym. :)

A po drugie strona nie działa. :)

Opublikowano

Zły moment wybrałeś na otwieranie takiego serwisu po piątkowym szale zamykania stron z filmami typu ekino i tym podobnym. :)

A po drugie strona nie działa. :)

właśnie dlatego póki co zamknełem ;) niechce jednak problemów 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...