Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soraka Road To Challenger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nudzi mi się ostatnio a to wróciłem do LoL'a i gram do challengera na nowym koncie :)

15dqwia.png

2w5sm4p.png

Aktualnie Plat IV ale szybko idzie :) 

Opublikowano

Soraka fajna jest, szczegolnie jak sie ma skin soraki z zakonu banana :D wtedy jest power :D

Chociaz fakt, ze te staty jakies super nie sa :p soraka jest na tyle dobra, ze mozna nia wycisnac chociaz te 8/0/40

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Soraka fajna jest, szczegolnie jak sie ma skin soraki z zakonu banana :D wtedy jest power :D

Chociaz fakt, ze te staty jakies super nie sa :P soraka jest na tyle dobra, ze mozna nia wycisnac chociaz te 8/0/40

To są ostatnie staty :D miałem po 30 asyst czasami ale nie wrzucam tamtych ss bo one były z plat V a skiny na to konto i tak muszę kupić więc będą :D nie długo 

Opublikowano

Tez zazwyczaj mam po 30 asyst nia. :) jest calkim fajnym supportem, chociaz ja rankedow jeszcze nia nie gralam, raczej janna. A jakie skiny planujesz sobie kupic do niej? :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Dlaczego nigdy nie grasz z niebieskim itemem?

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

Dlaczego nigdy nie grasz z niebieskim itemem?

Chodzi ci o Claim'a ??? Następnym razem wypróbuje go w nowym bulidzie :)

Tez zazwyczaj mam po 30 asyst nia. :) jest calkim fajnym supportem, chociaz ja rankedow jeszcze nia nie gralam, raczej janna. A jakie skiny planujesz sobie kupic do niej? :)

Reaper Soraka już nie dostępna to pewnie Bananka bo śmieszny i nawet ładny art :D albo Celestine 

Kolejna giera:

107lxt3.png

Miałem brać Mid'a ale oddałem go LB wiedząc w sumie że po 25 min będzie ussless jeżeli nic nie zrobi w early ale jakoś jej się udało :)

Aktualnie Plat IV 69LP  B) przypadek?!?

Opublikowano

Daleko na takim buildzie nie zajedziesz. Na Sorace athene nie jest core itemem tylko Warmog.. Daje ci to wieksze mozliwosci leczenie teamku, a jezeli brakuje ci many to polecam Frozen Hearta zaraz po warmogu.

Opublikowano

Daleko na takim buildzie nie zajedziesz. Na Sorace athene nie jest core itemem tylko Warmog.. Daje ci to wieksze mozliwosci leczenie teamku, a jezeli brakuje ci many to polecam Frozen Hearta zaraz po warmogu.

Wiem, dlatego napisałem że nie długo nowy bulid :) chociaż wątpię że znajdzie się tam warmog ponieważ większa ilość HP wcale nie zmienia sytuacji tak bardzo jak bym tego oczekiwał. Frozen Hearta i tak składam ale jako ostatni i to był błąd ponieważ powinien on się znaleźć dużo wcześniej.

Opublikowano

Widzę, że ładnie Ci idzie. I co tak tą Soraczką? Nie kusi Ciebie zagrać inną postacią? Czemu nie wstawiasz wszystkich rozgrywek (czy tylko te 2-3 były)?  :p

Opublikowano

Widzę, że ładnie Ci idzie. I co tak tą Soraczką? Nie kusi Ciebie zagrać inną postacią? Czemu nie wstawiasz wszystkich rozgrywek (czy tylko te 2-3 były)?  :P

Było dużo więcej :D kilka postaci ale wrzucam sorake inne też potem będę wrzucał

3 promo do plat III i wreście normalny team gratulacje

440041431362606949023.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...