Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dalej z Metinem?

•PiffPaff•

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to chyba normalne, że jakby zrobili metina 3 to by konta przepadły. jak zrobili 2 to z 1 też konta przepadły.

Jakby te wszystkie konta przepadły to byłby sens grać, wszystko od zera, może klimat by wrócił. I nie byłoby masy botów które niszczą rynek. Zbierać rok yangi z ziemi które mógłeś kupić za 1zł na alledrogo zarobione przez fishboty i expbot na m2 i m1. Później w metinie nawet już gdzie expić nie było bo tyle botów latało.

olsnij mnie iedy niby byla gra metin 1 bo nic mi ni wiadomo hhaha

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest reklama czy miałeś zamiar się odnieść do tego tematu ? :)

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Pasjonat
Opublikowano

Lidera mam League of Legends, nie Metina :P Kiedyś była kultura i szacunek w Metinie, początki globala, jak ktoś obraził - ban, jeżeli dobrze pamiętam. I nie przypominam sobie, aby wyzywali.

Nie raz najdzie mnie ochota na powrót do Metina, ale szybko mija ta ochota. Chyba przejadła się gra + brak starej ekipy. W CS przestałam grać, gdy "GO" stało się mocno popularne, jakoś mnie również nie jara.

Hmm, ostatnie lata spędzone na Metinie, to były privy. Niestety, szybko padały, też zniechęciło to do dalszej gry, tak samo jak dobór administracji. A na globala wrócić się nie chce, bo jest tam ciężko? A do tego dwa razy okradziono mnie z dobytku, więc cóż... :)

Nikt się nie chciał narażać, bo w końcu to była najlepsza tego typu gra, gdzie ludzi było ohoho. Niektóre privy trzymają się przez dłuższy czas i dalej trwają, więc źle trafiłaś. :P Global to global, nie easy 4fun. ;)

Ślepy jestem. Może i na globalu ciężko ale zawsze daje to większą satysfakcję. Nie sztuka wbić 100 lvl na takiej Invorii. Sztuką jest wbić 50 na globalu. Przynajmniej dla mnie.

Kiedyś to była radość po wbiciu 30lvl i chwalenie się w szkole swoimi świetnymi osiągnięciami.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

olsnij mnie iedy niby byla gra metin 1 bo nic mi ni wiadomo hhaha

Poczytaj trochę o metinie wielki fajnie.

Myślisz, że od razu gre wyprodukowali w drugiej części ?

Kolega ci dał linka nawet do metina1

To jest reklama czy miałeś zamiar się odnieść do tego tematu ?  :)

To było nawiązanie do dyskusji między mną a tym śmiesznym typkiem co zdania skleić nie potrafi.

Opublikowano

sklepic to mozesz palce klejem 

metina 1 nigdy nie bylo!!!to np. nie ma aydi 1 tylko np. audi 6 i wmowic bedziesz mi chcial ze audi 1 byla przed audi 6 hahha

Opublikowano

To jest reklama czy miałeś zamiar się odnieść do tego tematu ? :)

No przecież widać że to nie reklama żadnego priva tylko link do koreańskiej strony metina 1 odpowiedź na post nad moim postem

gQSkfLC.png

Opublikowano

metin to juz stara gra, sama gram juz 4-5lat i nie nudzi mi sie chociaz polega na tej samej fabule;D zawsze jest dobrze, ale tez mozna zarobic sprzedajac postacie. Lol nie powinen sie nudzic masz 120+ postaci aby pograc ;d

QjprBF.png

Opublikowano

metin to juz stara gra, sama gram juz 4-5lat i nie nudzi mi sie chociaz polega na tej samej fabule;D zawsze jest dobrze, ale tez mozna zarobic sprzedajac postacie. Lol nie powinen sie nudzic masz 120+ postaci aby pograc ;d

Uwierz, Lol potrafi się znudzić w tydzień. Robisz praktycznie to samo. Zaczynasz, walczysz wygrywasz/przegrywasz, bardziej to drugie. 

W metinie masz wolną rękę. Robisz co chcesz, kiedy chcesz i gdzie chcesz :)

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Uwierz, Lol potrafi się znudzić w tydzień. Robisz praktycznie to samo. Zaczynasz, walczysz wygrywasz/przegrywasz, bardziej to drugie. 

W metinie masz wolną rękę. Robisz co chcesz, kiedy chcesz i gdzie chcesz :)

To dlaczego niektórzy grają po kilka lat i im się to nie nudzi? Moim zdaniem zależy od gustu, jeden zainstaluje metina i go usunie po kilku dniach, a drugi przy nim zostanie na kilka lat i tak też jest z innymi grami. Skoro tobie LOL się znudził, to komuś się może metin znudzić.

Opublikowano

To dlaczego niektórzy grają po kilka lat i im się to nie nudzi? Moim zdaniem zależy od gustu, jeden zainstaluje metina i go usunie po kilku dniach, a drugi przy nim zostanie na kilka lat i tak też jest z innymi grami. Skoro tobie LOL się znudził, to komuś się może metin znudzić.

Znaczy się są na pewno osoby którym league of legends się nie nudzi to fakt. Ale Metin raczej jest grą, która rzadziej się nudzi ;) 

Ale racja, to zależy od gustu ;)

Pasjonat
Opublikowano

@1361622928-U485574.png•PiffPaff• powiedz mi, skąd Ty masz takie dane..?

Jak to było wspomniane, metin jest w większym stopniu możliwy do dostosowania od np. lol'a, w którym masz konkretne zadanie zniszczenia nexusa. To główna zaleta.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

sklepic to mozesz palce klejem 

metina 1 nigdy nie bylo!!!to np. nie ma aydi 1 tylko np. audi 6 i wmowic bedziesz mi chcial ze audi 1 byla przed audi 6 hahha

http://pl.wikipedia.org/wiki/Audi_A1proszę ;) tu masz Audi 1 pomijając właśnie ten fakt, że mylisz pojęcia i nie trafiłeś z porównaniem  :D

Opublikowano

http://pl.wikipedia.org/wiki/Audi_A1proszę ;) tu masz Audi 1 pomijając właśnie ten fakt, że mylisz pojęcia i nie trafiłeś z porównaniem  :D

to ty zle kumasz produkowany od 2010 roku i na podsrawie seatow itp itd to ci powiem ze np audi a4 bylo o wiele lat szybciej produkowane niz a1 zresza kazde szybciej bylo A1 WYPRODKOWANE WIEC TY NIE TRAFILES

co do metina to raczej padnie w ciagu 5 lat i zakonczy zywot na wieki

Opublikowano

człowieku zrozum to wreszcie ze to sa modele samochodow! a co do metina gram dosc dlugo ale przez ostatnie pol roku czasami tylko wchodze na jakies privy. nie ma juz takiego klimatu jak kiedys ;/

9gm1.jpg

Opublikowano

człowieku zrozum to wreszcie ze to sa modele samochodow! a co do metina gram dosc dlugo ale przez ostatnie pol roku czasami tylko wchodze na jakies privy. nie ma juz takiego klimatu jak kiedys ;/

Dokładnie, ale moim zdaniem to był taki klimat bo byłeś mały i dopiero tą grę poznawałeś. 

Założyć lwią zbroję na 26lvl, to było coś. Ja jako mały brzdyl tak się tym podniecałem że hoho :) 

A teraz już wiesz jak to jest stal nosić więc Ciebie nie kręci nic z tej niższej półki. 

Opublikowano

Dokładnie, ale moim zdaniem to był taki klimat bo byłeś mały i dopiero tą grę poznawałeś. 

Założyć lwią zbroję na 26lvl, to było coś. Ja jako mały brzdyl tak się tym podniecałem że hoho :) 

A teraz już wiesz jak to jest stal nosić więc Ciebie nie kręci nic z tej niższej półki. 

tylko model np. 3 jest odswiezany i jest kontnuacja wersji 3 koniec podawania przykladu bo sie nie znacie

ilu z was gralo w koreanskiego metka nawet pewnie nie 10 procent tych co sie wypowiada

Opublikowano

Metinowi żadnej kasy na obecny moment nie brakuje. Zdziwilbys się ile pieniędzy trzepią w tym momencie. Narzekacie na nowości, ale bez nich metin byłby w dużo gorszym stanie niż jest teraz. Gra musi byc rozwijana, w innym wypadku nie będzie miała czym przyciągać nowych.

Mówicie, że nie ten sam klimat- zgadzam się. Teraz każdy już wszystko o metinie wie. Kiedyś każdy odkrywal grę po raz pierwszy, był nubkiem i to właśnie tworzyło tamten klimat.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@ichigo1500

Tworzyło to klimat i dawało satysfakcję za każdego lvla i nowego itema, fajnie się odkrywało gre ale metin miał coś więcej. Jak próbowałem zagrać w dzisiejsze gry mmorpg to w żadną nawet miesiąca nie pograłem, tam odkrywanie nie sprawia żadnej przyjemności.

Fajne w metinie było to, że było miasto w którym zawsze było pełno ludzi i można było w jednym miejscu handlować, rozmawiać, robić pvp, a w innych grach brakuje takich miejsc, jest masa wiosek, każdy jest gdzie indziej, i wali pustką.

Opublikowano

Odnośnie gry w Metin2 grałem od 2008 bodajże roku,skończyłem po okradnięciu mi konta,a teraz znów wróciłem,ale sobie tylko porywam,kiedyś zarabianie na 35 poziomie było opłacalne,może i jest nadal,ale za dużo noobów,na 30 poziomach co mają wierzchowce,albo bengale,bo niepotrzebnie dodali drop z metinów od 19 do 21 drop certyfikatów,więc w m2 żywego metina nie zobaczy się,odnośnie kolejnej rzeczy,czasy metina się zepsuły,to nie to samo co kiedyś,teraz tylko ludzie grają w tego metina,bo nie mają co zrobić z swoim straconym czasem,odnośnie dorobienia się itemów,i są także ludzie co lubią grać jeszcze w tą grę,a wracając do Lol-a nie grałem w to i nie zamierzam,odstrasza mnie ta gra,wolę CS 1.6 jest masa typów rozrywek i serwerów więc nudzić się nie da,odnośnie jest jeszcze WOT też fajna gierka,i się tak szybko nie nudzi,tyle mam do powiedzenia.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Gry się nudzą i będą nudzić. Myślę, że wiele tu zależy od klimatu gry oraz osób z którymi gramy. Gra "solo" szybciej się znudzi - to oczywiste. Metin jak wiemy wszedł jakiś czas temu w fazę gry ludzi totalnie bez jakiegokolwiek zarodka myślenia. Ja osobiście tułałem się przez 2 miesiące po serwerach grając na każdym nie dłużej niż 5h. Zrobiłem sobie 2 miesięczną przerwę i wracam. Zobaczymy, może nastaną jakieś zmiany. Nie zmieni to faktu, że gra wcześniej czy później i tak się znudzi. Mam za sobą 8 letni staż i do tej pory mam w sobie nutkę chęci nadal pograć w tą grę mimo, że mam już obowiązki dorosłego życia. Trzeba jednak przyznać, że Metin ma w sobie to coś czego nie mają inne gry. :)

Opublikowano

Metin2 kiedyś był jedną z najlepszych gier ale przez parcie na haj ze strony administracji wszystko się zmieniło na gorsze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...