Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kogo z jutuberów napierdalałbyś po ryju?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Isamu - za to że żeruje na gimbach

Nitro - to samo co szczur

Rezi, Stuu, Jdobrovsky - za to że są kim są

Nymfa - ją bym uderzał chuyem o usta

i wiele innych gowien typu Banshee itd.. nie wiem jak można oglądać ich filmy chyba trzeba być gimbem :)

ogólnie temat bezsensu poza tym wątpię aby autor tematu dał rade najebać isamu xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

@Dragon33

Powiem szczerze, że nienawidzę dokładnie tych co wypisałeś a nawet więcej z nich ale napisałeś to w taki sposób np.:

....napierdalałbym bym po ryju ....

W taki sposób że sam nie jesteś lepszy. Moim zdaniem masz trochę racji co do tej masówki i patologi którą stworzyli ale zakładanie takich tematów "kogo byście bili po ryju" jest na poziomie 1 gimnazjum. Mogłeś na poważnie do tego podejść i opisać ten problem jaki jest na polskim YT oraz armii ich wyznawców anie obniżać swój poziom i kierować na siebie krytykę za takie sformułowania.
Tyle ode mnie.

jjVvjT4.png

Opublikowano

@Dragon33 a to jakis problem, ze ktos ma np 30 lat i gra w gry? Ze co, ze nie wolno mu? Kazdy czlowiek ma prawo grac w gry, nie wazne w jakim jest wieku. Sama znam ludzi, ktorzy maja ponad 40 lat a graja w gry, np w minecraft. Pokaz mi gdzies w prawie polskim ze majac 30 lat nie mozna grac w gry.

Sama mam 20 lat i gram w gry i nie widze w tym problemu. Bedziesz miec te 30 jak on to tez pewnie bedziesz grac, to co, wtedy mam prawo Ciebie zrownowazyc do poziomu gowna, tak jak robisz to teraz z innymi? Bez przesady, badzmy ludzmi myslacymi.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Isamu tego śmiecia nie znoszę

Nitro to samo co isramu

I całą jotpe armie, ich powinni zabić, zabic i ZABIĆ !!!

I jeszcze Stuuuuuuuuuuuuuu games - tego tez  nie znosze

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

­

>ten ból dupy gimbusów
Szybko, nabijajcie wyświetleń żeby was srojo przypadkiem z głodu nie umarł. Ile on ma lat? Co? Ponad 30 i gra w jakieś zjebane gry.

Naucz się pisać po polsku, takie przyjeby właśnie nabijają im wyświetlenia, a co za tym idzie pozwalają zarobić.

Zazdrość? Nie rozśmieszaj mnie, kwestia jest o wiele bardziej złożona. A dotyczy samej definicji ich zarobku połączonego co by nie mówić z praca, z tego co wiem duża część tych zjebów musi odprowadzać podatek. Aż tak mało zarabiają, jak cwel z kleszczem mówił xD Widzisz, praca z definicji jest wytawrzaniem jakiegoś dobra, pytanie jest takie, dlaczego dno intelektualne jest w stanie zarabiać pieniądze bez pożytku ani w wytwarzaniu usług, ani w wytwarzaniu towarów? // Tylko żeby mi jakiś gimbus zaraz nie odpowiadał na to pytanie, jeżeli nie zrozumiał

Jak to już stwierdziłeś ; praca jest wytwarzaniem jakiegoś dobra. Czy rozrywka nie jest dobrem, które chętnie jest nabywane?

Opublikowano

Nikogo bo po co mam sie denerwowac przez kogos i na zlosc sobie go ogladac? o.O

Nie lubie kogos to nie ogladam. Proste

Opublikowano

@Frezer212

@kavoweciastko

@Ariness

Te 3 osoby powinny rządzić w tym kraju xD Każdy nagrywa co chce > niech to oglądają Ci których to interesuje a nie będziecie napier. wszystkich po gębach :P Nie macie chyba naprawdę co zrobić ze swoim życiem :P

Opublikowano

Wszystkich gameplayerów. Bez wyjątku. Oprócz twarzy, które są ideałem nastolatek, nie mają nic do zaoferowania..

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

@Dragon33 a to jakis problem, ze ktos ma np 30 lat i gra w gry? Ze co, ze nie wolno mu? Kazdy czlowiek ma prawo grac w gry, nie wazne w jakim jest wieku. Sama znam ludzi, ktorzy maja ponad 40 lat a graja w gry, np w minecraft. Pokaz mi gdzies w prawie polskim ze majac 30 lat nie mozna grac w gry.

Sama mam 20 lat i gram w gry i nie widze w tym problemu. Bedziesz miec te 30 jak on to tez pewnie bedziesz grac, to co, wtedy mam prawo Ciebie zrownowazyc do poziomu gowna, tak jak robisz to teraz z innymi? Bez przesady, badzmy ludzmi myslacymi.

Oh, czyżby umknął ci bardzo istotny fakt, on się z tego utrzymuje. Infantylne zachowanie, głupota i jeszcze możliwość generowania dochodu. Piękne połączenie, ze swoim intelektem powinien brać zasiłek dla niepełnosprawnych.

­

Jak to już stwierdziłeś ; praca jest wytwarzaniem jakiegoś dobra. Czy rozrywka nie jest dobrem, które chętnie jest nabywane?

Masz świadomość że mianem pracy określa się ilość włożonego wysiłku, prawda? Ludzie zarabiający w ten sposób w całkowicie nieadekwatnym stopniu rozkładają poziom wykształcenia, włożony wysiłek, a sam dochód. Rozrywka? Czyż zdanie na końcu było mało zrozumiane? xD

ogólnie temat bezsensu poza tym wątpię aby autor tematu dał rade najebać isamu

Z tego co wiem to jest jakiś j****y skrzat, który udaje że cokolwiek ćwiczy. xD

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Ogólnie to nie bardzo wiem jaki poziom wogóle reprezentuje autor postu... Żenada. Może ci wszyscy. "jutuberzy" zgrywają idiotów, proszą się o lajki itp, ale nie zapominajmy, że to ich praca jak każda inna. Każdy z nich musiał przez kilka lat się starac żeby osiągnąć coś takiego. Myślę, że autor po prostu im zazdrości kasy, sławy i tego typu spraw. Mimo, że nie oglądam ich to wiem, że wasze bezpodstawne oskarżenia nie powinny mieć miejsca na forum, na miejscu moderatora zamknął bym temat (o ile może), bo jest to zwyczajne obrażanie ludzi i hamstwo...

Opublikowano

lol, po co komukolwiek najebywać? Na przykładzie polskiegog*wna widać że takiego jutupera jest bardzo łatwo sprowokować. Wystarczy że będzie się ich tak podjudzać, a co tydzień nowa drama. Za którymś razem się nie wygrzebią.

i j**** g*wna które nagrywały majnkrafta

linki w górę

Opublikowano

Wiem, że się Stuu nie popisał, ale jedną taka odpowiedź i facet ma zjebaną reputację w całej polsce przez najbliższe 2 miesiące... Każdy każdego wyzywa tak na codzień (yhrm yhrm autor) i jakoś afery nie ma...

Opublikowano

Strasznie w*****a mnie ten pajac Rezi, który trzepie niezły hajs na napalonych 13nastkach i dzieciach z podstawówki,rozumiem być normalnym youtuberem,a nie jebanym celebrytą który wybił się z majnkrafta i teraz łazi po tvn itp. 

Opublikowano

@Dragon33

Ci ludzie korzystają z popytu na tego typu "show".Nagrywają let's play'e, wygłupiają się, robią z siebie idiotów itd. , bo na to jest popyt.Gdyby ludzie ich nie oglądali, dawali łapki w dół, pisaliby nieprzychylne komentarze, to by tego typów kanałów nie robili, ale jak ludzie chcą to oglądać, to w czym problem? Nikt tu nikogo do niczego nie zmusza.

Opublikowano

­

Oh, czyżby umknął ci bardzo istotny fakt, on się z tego utrzymuje. Infantylne zachowanie, głupota i jeszcze możliwość generowania dochodu. Piękne połączenie, ze swoim intelektem powinien brać zasiłek dla niepełnosprawnych.

Masz świadomość że mianem pracy określa się ilość włożonego wysiłku, prawda? Ludzie zarabiający w ten sposób w całkowicie nieadekwatnym stopniu rozkładają poziom wykształcenia, włożony wysiłek, a sam dochód. Rozrywka? Czyż zdanie na końcu było mało zrozumiane? xD

Z tego co wiem to jest jakiś j****y skrzat, który udaje że cokolwiek ćwiczy. xD

Rojo, mimo że obejrzałem chyba 1 jego film, jest człowiekiem bardzo inteligentnym, na dodatek ma ogromny zasób słownictwa. Po prostu na innych produkcjach robi show.

Kieruje Tobą zawiść, nie rozumiem toku myslenia takich ludzi jak Ty.

Opublikowano

Żadnego.

Normalny człowiek nie "napierdala innych po ryju", chyba że w samoobronie.

Lubisz oglądać jakiegoś YouTubera -> oglądaj.

Nie lubisz oglądać -> nie oglądaj. Czy to naprawdę jest takie trudne? Przecież nikt Cię nie zmusza do oglądania ich filmów!

Z odcinaniem tym YouTuberom dostępu do internetu - to samo. Jak widać są tutaj zwolennicy totalitarnego państwa, które będzie decydowało komu przyznać internet, komu nie, kto może wrzucać filmy na YouTube, kto nie. (oczywiście wszystko w imię ochrony biednych dzieci przed złym wpływem YouTuberów :P)

Pozdrawiam (i zgłaszam wątek do moderacji)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...