Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kogo z jutuberów napierdalałbyś po ryju?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobre pytanie, ponieważ napierdalałbym z pewnością większość. Jednak, gdyby się zastanowić, to zwłaszcza ze szczególnom bezwzględnością takich cweli jak rezi, nitro, tego niezabawnego cwela isamu czy jakoś tak, cwela z kleszczem na ryju, debila sroja i tego gimbusa gimpera. Oczywiście nikogo z nich nigdy nie oglądałem, ale wystarczy włączyć nawet na 20 sekund obojętny który ich filmik i myślący człowiek rozważa samobójstwo. Jeżeli ich oglądasz, subskrybujesz, dajesz zarobić, to lepiej się zabij. A kogo wy byście napierdalali po ryju z jutuberowych kretynów?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

­Nitro i IsAmU na pierwszy strzał z pewnością, potem gimper, mandzio i reszta tej gimbo bandy. No i oczywiscie Selexa, tak dla zasady

Opublikowano

Nie znasz ludzi a chcesz ich pobic i zyczysz smierci uzytkoniwkom forum, ktorzy byc moze ich ogladaja... To malo rozsadne. Co Ci to da? Jesli Ci sie nie podoba, nie lubisz ich, etc, to olej to i zajmij sie wazniejszymi rzeczami, bo z pewnoscia takowe posiadasz.

Nie bronie tu w yt, bo sama tez mam typy osob, za ktorymi nie przepadam, ale nie sieje takiej zlosci wszedzie,o to bez sensu.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Według mnie twoja agresja skierowana w ich stronę jest nieuzasadniona.

Ja może nie aż tak oglądam i orientuje się co dzieje się na YouTube, ale mam taką osobę.

Wracając jeszcze do twojej wypowiedzi to możliwe, że nie rozumiesz pewnych rzeczy.

Widownia (chyba) każdego jutubera ma swój slang i swoje zachowanie.

Pod filmami IsAmU możesz znaleźć bluzgi, pod Atora inteligentne komentarze a pod Gimpera w zasadzie nie wiem.

Z Nitrem sprawa wygląda podobnie jak u IsAmU, więcej nie znam.

Oglądam ich tylko gdy interesuje mnie jakaś gra lub gdy na YT są "dramy", o których oczywiście dowiaduje się pół roku później.

W związku z tym, że widziałem taki materiał to nienawidze BunnyKou, ona zachowuje się jakby nie wiedziała o czym mówi.

Dla mnie jest to zwykła idiotka, która chce wybić się na kimś obrażając go lub zarzucając coś.

Obiło mi się o uszy coś takiego jak skkf, współczuje mu.

Jego widownia to w 70% osoby, które są w przedziale wiekowym 5-11.

Piosenki o nim, "wiecie bo ja mam 8 lat i czy mogę nagrywać ogólnie to moim ulubionym jutuberem jest skkf" itp.

Są jeszcze osoby typu Wardęga, ale tam nie orientuje się już całkowicie i do nikogo nic nie mam.

Opublikowano

Raczej każdego. Kto to w ogóle ogląda oprócz dzieci do lat 15?

A słyszałeś ty kiedy o kanałach naukowych, podróżniczych itp.?

YouTube to nie tylko majnkrafty, a głównie nowoczesna telewizjach, która na dodatek stoi na dużo wyższym poziomie niż tradycyjna.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Nie znasz ludzi a chcesz ich pobic i zyczysz smierci uzytkoniwkom forum, ktorzy byc moze ich ogladaja... To malo rozsadne. Co Ci to da? Jesli Ci sie nie podoba, nie lubisz ich, etc, to olej to i zajmij sie wazniejszymi rzeczami, bo z pewnoscia takowe posiadasz.

Nie bronie tu w yt, bo sama tez mam typy osob, za ktorymi nie przepadam, ale nie sieje takiej zlosci wszedzie,o to bez sensu.

Chore? Być może, ale mam do tego prawo

Co Ci to da?

Wyczyszcze kraj z planktonu intelektualnego.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Warto byłoby zaznaczyć ... że Isamu czy Nitro, grzecznie pisząc "Grają baranów" tylko dla fanów, bo tak naprawdę nie wiemy jacy są tak naprawdę. Przecież tego można się domyślić, a jak komuś nie pasuję dany Youtuber, to po co go ogląda ktoś ?

A wnioskując z filmików, że to "Debile,kretyni" itp - To gratulację dla ciebie, zastanów się kim sam jesteś ;).

Opublikowano

Proponuję Ci wyjść na spacer i się przewietrzyć. Staraj się jak najmniej czasu spędzać przed komputerem i rób na nim tylko faktycznie ważne rzeczy. Pójdź nawet do parku posiedzieć na ławce i pooglądać naturę jak nie masz znajomych (telefonu używaj tylko jak ktoś dzwoni albo potrzebujesz zadzwonić!). Gwarantuję Ci, że nie będziesz już chciał nikogo z internetu "napierdalać po ryju", a Twoje życie stanie się lepsze.

Opublikowano

A słyszałeś ty kiedy o kanałach naukowych, podróżniczych itp.?

YouTube to nie tylko majnkrafty, a głównie nowoczesna telewizjach, która na dodatek stoi na dużo wyższym poziomie niż tradycyjna.

Myślałem, że "youtuberzy" to określenie na tych własnie mało ambitnych ludzi, którzy nagrywają samo gówno. Dla jasności, nie mam nic przeciwko kanałom poświęconym innej tematyce niż granie w klocki i opowiadaniu o swoich gówno wartych przemyśleniach. I wydaje mi się, że twórcy tych kanałów odcinają się od społeczności "youtuberów", a jeśli nie to powinni.

x

Opublikowano

Na prawde? Nie macie nic ciekawszego do roboty?

Każdy ogląda kogo chce. Dla mnie to kolejny śmieciowy temat stworzony tylko po to, żeby wywołać gównoburze, która i tak zakończy się zamknięciem tematu i warnami/banami

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Ciebie bym napierdalał za to, że oceniasz osoby nie znając ich osobiście.

"Wyczyszcze kraj z planktonu intelektualnego. " 

Typowy gimb który myśli że jest nad każdym.Jesteś jednym z wielu.

/top

Nikogo.

btw. Jeśli by byli kretynami nie bili by hajsu.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

­Jeśli już tworzysz swoją listę w pierwszym poście to może łatwiej będzie, jeśli wypiszesz komu nie dasz w morde.

Nic do nikogo z YT nie mam, nie wiem o co Ci chodzi, przecież nie musisz ich oglądać.

Opublikowano

­Jeśli już tworzysz swoją listę w pierwszym poście to może łatwiej będzie, jeśli wypiszesz komu nie dasz w morde.

Nic do nikogo z YT nie mam, nie wiem o co Ci chodzi, przecież nie musisz ich oglądać.

Zazdrość/Zawiść

Typowa cebula.(autor ofc)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

myślący człowiek rozważa samobójstwo.

Myślący człowiek ma to w d***e.Wyrażać opinię i krytykować można, ale jak słyszę o "napierdalaniu po ryju", to sądzę, że ktoś powinien trochę ochłonąć, bo w końcu mu nerwy wysiądą, naprawdę nie warto.

Opublikowano

Wyczyszcze kraj z planktonu intelektualnego.

Po tym co piszesz stwierdzam że ten  "plankton intelektualny"  to ludzie twojego pokroju...

to się nazywa chyba  "ból dupy"  z tego co dobrze wiem... przyznaj się że  zazdrościsz im tego że  oni mają kasę  bo czasem idiotycznie się zachowują a Ty robisz tak cały czas  i nic  z tego nie masz ;)

Może  ci youtuberze nie prezentują w filmach jakiegoś  wysokiego poziomu kultury ale chyba  o to chodzi żeby te filmy były zabawne, jeśli Ci się nie podobają  to po prostu je wyłącz.

Owszem niektórzy są jacy są w  internecie  ale tak jak wyżej ktoś wspomniał , nie znasz ich osobiście więc  ich nie oceniaj ;)

Opublikowano

Może nie napierdalałbym ,ale ograniczył internet niektórym, powiedzmy sobie szczerze "polska scena yt" w większości prezentuje poziom zjebów do kwadratu, takie pokolenie. Wystarczy wpisać pierwszy losowy film z minicrafta czy jak to się pisze i wyskakuje patologia. Pozdrawiam

Opublikowano

>ten ból dupy gimbusów

Szybko, nabijajcie wyświetleń żeby was srojo przypadkiem z głodu nie umarł. Ile on ma lat? Co? Ponad 30 i gra w jakieś zjebane gry.

(...)

Naucz się pisać po polsku, takie przyjeby właśnie nabijają im wyświetlenia, a co za tym idzie pozwalają zarobić.

przyznaj się że  zazdrościsz im tego że  oni mają kasę  bo czasem idiotycznie się zachowują a Ty robisz tak cały czas  i nic  z tego nie masz

Zazdrość? Nie rozśmieszaj mnie, kwestia jest o wiele bardziej złożona. A dotyczy samej definicji ich zarobku połączonego co by nie mówić z praca, z tego co wiem duża część tych zjebów musi odprowadzać podatek. Aż tak mało zarabiają, jak cwel z kleszczem mówił xD Widzisz, praca z definicji jest wytawrzaniem jakiegoś dobra, pytanie jest takie, dlaczego dno intelektualne jest w stanie zarabiać pieniądze bez pożytku ani w wytwarzaniu usług, ani w wytwarzaniu towarów? // Tylko żeby mi jakiś gimbus zaraz nie odpowiadał na to pytanie, jeżeli nie zrozumiał

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Czy waszym zdaniem nie jest to poprostu prowo do wywołania ShitStormu ?

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Teraz jest moda na atora ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...